10 Octombrie, 2025, 05:45:25 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: E adevarat ca timpul le repara pe toate?  (Citit de 11978 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Iunie, 2010, 01:34:42 a.m.
Răspuns #15

Buddd1ee

Mare dreptate are dragata . Mai Cristian , uite care e treaba , fata aia o sa plece in Spania si ti-a zis clar ca nu are ce sa o retina aici in Romania . E dusa , tu nu ai ce sa ii mai faci decat sa iei atitudine  cum zicea si dragata mai sus si sa faci ceva . Acel ceva in momentul de fata nu ar insemna decat sa pleci cu ea . Inainte sa faci pasul asta trebuie sa iti pui o intrebare foarte serioasa : Crezi ca se merita ? . Daca tu vezi doar ceea ce vrei sa vezi in ea ? Fete sunt destule pe lumea asta , dar EA e doar una . Crezi ca ea este EA ?  Daca da fa-ti bagajelul ca peste 2 saptamani ai avion :).

10 Iunie, 2010, 02:50:55 p.m.
Răspuns #16

cristi_30

Dragi forumisti, pana la urma s-a stabilit o cale de urmat :) M-am intalnit cu fata, am fost la o terasa, am discutat si, pe langa faptul ca o apreciez tot mai mult, din diverse motive pe care nu are rost sa le expun, mi-a spus verde in fata ca nu doreste sa se implice, acum, inainte de plecare, ca vrea sa fie impacata pe partea sentimentala.

Am intrebat-o daca am dezamagit-o in noaptea aceea cand a fost la mine, mai ales ca nu am facut SI sex, si mi-a raspuns ca NU, deloc, s-a simtit perfect cu mine, si ca eu nu am cum s-o dezamagesc...

De asemenea, am mai intrebat-o daca, in caz ca nu ar fi plecat, s-ar mai fi dat la mine, si mi-a raspuns ca Da, normal.

Eu i-am spus ca, de-acum inainte, ea va insemna mai mult pentru mine, nu doar o simpla prietena. A cam tacut, dar nu asteptam neaparat un raspuns audibil. Si tacerea e un raspuns, nu?

Oricum, e o fata puternica si ambitioasa, care nu se lasa, s-a detasat de o posibila relatie sentimentala cu mine, si am ramas foarte buni prieteni. Mi-a promis sa nu-mi fac probleme, se va intoarce de Craciun, poate va sta vreo 2 luni in tara, ca mai apoi sa plece iar. Vom comunica si pe net, au pus-o ai ei parinti sa dea raportul in fiecare seara  :P

O sa mergem in weekendul urmator la bunicii ei, la tara... Ea m-a invitat. :) Eu bifez invitatia, simt tot mai mult nevoia sa stau in compania unei femei.... Sper sa-mi gasesc puterea sa ies tot mai mult in oras la distractie, sau in diverse alte locuri.
dragostea asta...

10 Iunie, 2010, 03:22:40 p.m.
Răspuns #17

Emma

Am citit povestea ta si recunosc ca e interesanta. Cel mai interesant mi se pare comportamentul tau, felul in care reactionezi in fata unor sentimente aprinse. Esti doritor...dar...stai calm. Hm..e bine sa fii calm..sa tratezi lucrurile cu atata seninatate, dar...totusi...eu cred ca daca intr-adevar iti doresti sa fii cu ea...then hurry up!!

Inceputul acestei povesti este frumos si e pacat sa se piarda. Mi-a amintit de filmul pe care l-am vazut recent: Scrisori catre Julieta (mi-a placut mult, desi e cam siropos). Poate iti faci timp sa il vezi sa te mai motivezi putin. Cred ca nu vrei sa treaca 50 de ani ca sa fiti in sfarsit fericiti... ::)

Daca va pleca, relatia se va raci, clar. Eu zic sa iei atitudine. Femeile nu intotdeauna spun ceea ce vor. Si, in plus, daca simtiti amandoi ceva special unul fata de celalalt...ce poate fi mai important decat asta in viata??

Si mi-am amintit ca, intr-un post de-al tau, ai scris despre tine ca nu esti un barbat adevarat...ha?!  ??? te-ai intrebat de ce? poate ca nu ai avut niciodata o femeie langa tine care sa te implineasca si sa te faca sa simti asta.
Eu te incurajez sa nu o pierzi. Tu stii/simti mai bine ce vei face.

Cu drag, Emma!
Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Iunie, 2010, 04:17:31 p.m.
Răspuns #18

cristi_30

Am citit povestea ta si recunosc ca e interesanta. Cel mai interesant mi se pare comportamentul tau, felul in care reactionezi in fata unor sentimente aprinse. Esti doritor...dar...stai calm. Hm..e bine sa fii calm..sa tratezi lucrurile cu atata seninatate, dar...totusi...eu cred ca daca intr-adevar iti doresti sa fii cu ea...then hurry up!!

Inceputul acestei povesti este frumos si e pacat sa se piarda. Mi-a amintit de filmul pe care l-am vazut recent: Scrisori catre Julieta (mi-a placut mult, desi e cam siropos). Poate iti faci timp sa il vezi sa te mai motivezi putin. Cred ca nu vrei sa treaca 50 de ani ca sa fiti in sfarsit fericiti... ::)

Daca va pleca, relatia se va raci, clar. Eu zic sa iei atitudine. Femeile nu intotdeauna spun ceea ce vor. Si, in plus, daca simtiti amandoi ceva special unul fata de celalalt...ce poate fi mai important decat asta in viata??

Si mi-am amintit ca, intr-un post de-al tau, ai scris despre tine ca nu esti un barbat adevarat...ha?!  ??? te-ai intrebat de ce? poate ca nu ai avut niciodata o femeie langa tine care sa te implineasca si sa te faca sa simti asta.
Eu te incurajez sa nu o pierzi. Tu stii/simti mai bine ce vei face.

Cu drag, Emma!

Emma, ma incanta cuvintele tale :) Multumesc.

E drept, sunt doritor si imi place femeia, in general, mai ales prezenta ei feminina. Cui nu-i place?! Eu imi doresc sa fiu cu ea, dar o cunosc tot mai bine, pe zi ce trece, si imi dau seama cat de usor se poate detasa, atunci cand isi propune. E o fata care mi-a spus, de destule ori, ca obtine ceea ce vrea. Eu nu-i doresc sa cada intr-o relatie aici, in Romania, si sa plece cu inima impartita. Si ea se fereste de asta. Cred ca nu ar putea face fata unei astfel de relatii. Nu e genul ei. O relatie cu fata asta se construieste "face 2 face" :) nu la distanta. Noua ne-ar trebui cateva luni pentru a vedea cat de bine ne merge impreuna. Ea, in acea noapte de sambata, nu a facut decat un mic pas, a spus niste cuvinte pe care eu le consider importante pentru mine, dar nu cred ca acum doreste sa devenim un cuplu. Cred ca eu nu am inteles eu bine ce e cu fetele astea, cu ceea ce fac si cu ceea ce spun.

Legat de film, nu stiu de ce, nu ma mai pot uita la filme, mai ales la filmele romantice. Chiar si cand merg pe strada si vad cupluri, ma gandesc cu tristete ca parca toata lumea se iubeste, parca fiecare are pe cineva, numai eu sunt singur.... Incerc sa ies din starea asta, dar cateodata nu reusesc.

Si da, ai dreptate, nu am avut niciodata langa mine o femeie care sa ma implineasca si care sa ma faca sa ma simt barbat. Deocamdata, prietena mea din poveste nu e femeia aceasta, tocmai din simplul fapt ca nu am petrecut destule momente intime, ca sa vad cu adevarat ca nu prea mai poate trai fara mine :) In plus, cum am mai spus de nenumarate ori, isi incheie socotelile aici, va pleca din tara, si mi-a declarat ca nu doreste sa se implice acum, inainte de importanta plecare (care va fi ca un nou inceput pentru ea).

Nu cred ca o s-o pierd, nu se duce pe Marte, e la o aruncatura de bat, 2 ore cu avionul :) Dar vreau sa o las in pace, nu sa o perturb. Poate chiar nu se poate imparti in 2: relatie serioasa si job.... mai ales la distanta.

Legat de mine, o sa incerc sa fructific aceasta scurta scurta, dar foarte intensa (pentru mine cel putin) experienta cu ea, m-a facut sa imi doresc din nou o prietenie cu o fata, sau, de ce nu, cu mai multe :) (una dupa alta, nu in acelasi timp :P ) Mental, ma chinui sa vad prezentul, nu viitorul sumbru. Adica, sa traiesc clipa. Sper sa am cu cine...

dragostea asta...

10 Iunie, 2010, 04:54:38 p.m.
Răspuns #19

Emma

...si totusi......

dar daca tu te-ai resemnat aici...atunci eu de ce m-as incapatana sa vad mai mult decat mintea ta vrea sa vada in relatia aceasta? atunci, tot ce iti ramane de facut este sa cauti, sa speri sa gasesti pe cineva cat mai curand.

Mult spor la iubit din nou iti doresc!

Strong people don't put others down...
They lift them up..
(Michael P. Watson)

10 Iunie, 2010, 05:47:58 p.m.
Răspuns #20

cristi_30

...si totusi......

dar daca tu te-ai resemnat aici...atunci eu de ce m-as incapatana sa vad mai mult decat mintea ta vrea sa vada in relatia aceasta? atunci, tot ce iti ramane de facut este sa cauti, sa speri sa gasesti pe cineva cat mai curand.

Mult spor la iubit din nou iti doresc!

Multumesc, apreciez :)

Sa sti ca nu m-am resemnat de tot in ceea ce o priveste pe fata asta, dar cred ca o stiu mai bine decat am lasat sa se inteleaga aici pe forum, mi-a dat clar de inteles ca raman pentru ea cineva important, dar nu vrea relatie acum. Trebuie sa ma gandesc si la nevoile si dorintele ei, nu doar la ale mele. Nu pot sa-i stric dorinta de a merge in strainatate cu inima impacata si libera. Eu sunt sigur ca o sa ma revad cu ea, dupa ce se va stabili dincolo, atat atunci cand se va intoarce in Romania, cat si atunci cand poate o sa merg eu la ea :)
dragostea asta...