10 Octombrie, 2025, 01:32:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sad moment  (Citit de 3597 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Iulie, 2010, 09:33:00 a.m.
Citit de 3597 ori

dew

Buna la toata lumea !

Sunt noua pe site ...am nevoie de ajutorr unor oameni impartiali la tot ce mi se inampla.
Povestea mea pe scurt : eu fecioara ( jmatate leoaica)  el balanta , relatia dureaza de 3 ani in care am locuit impreuna . Au fost multe suisuri la fel cum au fost si coborasuri calatori in tara si in strainatate.
Probleme : tendinta de a exagera a prietenului meu pentru a fi bagat in seama ( bautura , prietenii etc) , contradictiile cu el insusi si cu orgoliul lui .

Problema mea cea mai mare :  indiferent de felul in care incerc sa comunic cu el nu ajngem la nici un rezultat ba din contra la reprosuri, el simte ca este ingradit ca nu poate face ceea ce isi doreste cel mai mult ( nopti albe alaturi de prietenii lui , excursii singur )
Dintr un cuplu care isi dorea sa se casatoreasca sa fie fericit , am ajuns in 2 saptamani sa nu ne mai vorbim si sa imi reproseze si cele mai mici lucruri..ma intreb unde e iubirea lui

05 Iulie, 2010, 06:32:40 p.m.
Răspuns #1

andalusia

Probabil ca iubirea lui nu mai e. In orice caz nu asa cum ti-o doresti tu. O relatie adevarata, solida, trece proba timpului. Din scurta ta descriere, pare ca a ta nu e capabila sa treaca aceasta proba. Ceea ce trebuie sa te intrebi, in ultima instanta, este daca poti trai cu defectele lui. Nu se va schiba, nu astepta inutil schimbari structurale, oamenii nu se schimba fundamental decat in urma unor socuri teribile sau prin terapie de lunga durata. Altfel isi schimba cel mult parul, vorba proverbului. Dar la inceput? - vei spune. Inceputul nu da masura unui om, din doua motive: 1. ca el are tendinta de a se purta mult mai bine decat ar face-o in mod normal pentru ca, iata, tocmai s-a indragostit pana peste urechi si 2. tu ai tendinta sa interpretezi orice comportament al lui intr-o nota pozitiva (ex: bautura - vai, ce de gasca e! cum stie sa se bucure de viata; prietenii - ce legaturi trainice isi poate construi etc.) pentru ca tocmai te-ai indragostit pana peste urechi. Deci inceputul nu e niciodata un etalon. Timpul insa da, e o proba.

Tie iti revine sa pui in cumpana ceea ce ai si ceea ce iti doresti, sa vezi cat de mare e discrepanta si apoi sa iei o hotarare.

06 Iulie, 2010, 07:01:06 a.m.
Răspuns #2

dew

da trebuie sa aleg , am decis sa iau o pauza de 3 saptamani cat snt plecata din orasa si sa vad ce alegere fac...voi incerca sa ma rup un pic sa raresc telefoanele cu toate ca eram obisnuiti sa vorbim mlt la telefon.
Am trecut peste toate problemele cu optimism , in ultimul timp tot s-a adunat : un accident de masina , datorii, evenimente neprevazute in familie , exagerari c batura..este evident ca ne-au aratat ca suntem incompatibili..el spune ca ma agit prea mult si ca ii stric zilele libere ca orice s-ar intampla trebuie sa ne distram . Posibil ca iubirea lui sa fi murit sa sa se fi uitat sa se arate

viata e un dar o lupta in care trebuie sa fi mai bun  in fiecare zi  :)

27 Iulie, 2010, 11:08:14 a.m.
Răspuns #3

snow_flake

stii proverbul " lupul isi schimba parul , da naravu' ba" ? asa si la tipu' asta .. nu se va schimba .. asa ca, vad doo variante :

-ori il accepti asa cum este si nu mai incerci sa il schimbi; ori
- move on  ;) , daca simti ca nu mai merita ..