Cred ca iti place challenge-ul tie ... Cred ca ar fi mai bine daca ai investi energia in ceva mai creativ, care sa te 'distraga' o vreme. Stiu ca il vezi, dar daca ai ceva fain de facut dupa ce pleci de la servici, poate ai putea trece mai usor peste toate astea ?
Oricum, probabil ca te simte vulnerabila ceea ce ii face mai usor jocul de a te seduce, de a se 'juca' cu tine (era un topic la un moment dat, inspirat din Breban, daca nu cumva nu leul este crud, ci fragilitatea caprioarei declanseaza tot macabrul).
Si eu ma surprind cateodata picand asa brusc, dar imi trece repede, iubirea inseamna mult mai multe decat acceptarea. Inseamna rabdare, sa fii interesat de binele celuilalt, sa te intelegi cu el si la bine dar mai ales la greu, deci ... gandeste-te bine daca nu e doar o infatuare de moment (si un challenge) sau daca tu chiar vrei mai mult de la relatia respectiva.
Altfel... va continua asa, cat timp el are energie sa-ti faca ochi dulci, si cat timp tu vei avea energie sa te perpelesti ...