10 Octombrie, 2025, 01:27:10 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o parere va rog  (Citit de 6252 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Iulie, 2010, 02:33:48 a.m.
Citit de 6252 ori

opi666

buna/salut pentru toti..pentru inceput va spun ca sunt un baiat de 17 ani.pana acum am avut 4-5 relatii ,2 inchiate prin dezamagiri.sunt genul de baiat care iubeste greu o fata dar si cand ajung a iubii o fata ma dedic total ei.poate si de aceea nu am avut multe prietene.de 1 an si cateva luni m-am ferit sa intru in alta relatie,imi este frica sa nu ma ranesc din nou..in tot acest timp am refuzat cateva fete,pe care nu le vedeam potrivite pentru mine.imi este frica de inca o deziluzie.oare este timpul sa am si eu o prietena sau sa ma astept?chiar nu stiu ce sa fac..stiti cum e'''fetele din ziua de azi''' :( :(

14 Iulie, 2010, 01:49:52 p.m.
Răspuns #1

Escu

Global Moderator
Bine ai venit pe forum!

Referitor la problema ta, incearca sa nu te mai iei dupa zicale de genul "fetele din ziua de azi!". Tu mai bine faci ce crezi ca e corect si ce simti. De suferinte nu te poate feri nimeni, nici macar tu insuti. Sunt ceva firesc, precum ploaia. Tu ce vrei? Vrei sa ai o singura prietena si cu ea sa te insori? Sa aveti o relatie de x ani ? Sfatul meu e sa nu te mai gandesti la suferinte si la "ce o sa se intample daca..." Esti tanar, simte viata, implica-te cat simti nevoia, oferta cat ti se ofera...iar apoi.. daca o sa apara o fata care o sa te lase fara respiratie... o sa iti dai seama ca e ceva "special". O sa vezi la fata locului...
Let's put a smile on that face!

15 Iulie, 2010, 08:22:03 a.m.
Răspuns #2

charlie

Make love, not forum posts.  :D

Escu zice 83% bine.  :)
You believe but what you see
You receive but what you give

27 Iulie, 2010, 11:04:38 a.m.
Răspuns #3

snow_flake

ma faci sa rad  :P " stiti cum sunt fetele .. " pai ia spune-ne tu! cum sunt fetele,ha?
ca parca baietii sunt mai presus ca ele  :laugh: .. adevarat "paduri fara uscaturi nu exista" , dar totu' este sa dai o sansa, atunci cand trebuie, cui trebuie ..

chiar daca ai suferit numai dezamagiri pana acum, nu cred ca trebuie sa cataloghezi dupa "cantitate"  ;) , ci dupa "calitate"  :) .
daca ai simtit ca nu este pt tine-sau ca nu sunt, mai multe- nu dispera, o sa vina si vremea sa stii cand e a ta  ;)

27 Iulie, 2010, 11:26:32 a.m.
Răspuns #4

charlie

Nici fetele nu stiu cum sunt fetele.  :D

27 Iulie, 2010, 11:32:58 a.m.
Răspuns #5

snow_flake

da' barbatii stiu?  ::)

27 Iulie, 2010, 11:34:45 a.m.
Răspuns #6

charlie

06 August, 2010, 04:52:15 p.m.
Răspuns #7

miki2010

Traieste clipa si momentul, viata oricum e plina de durere ,esti mult prea tanar ptr a te implica in ceva f serios .. cu cat vei avea mai multe experiente cu atat mai bine vei stii ce e potrivit ptr tine mai tarziu..