Te contrazic.Barbatii nu sunt o enigma.
Suntem atat de previzibili...atat de prost-crescuti...vai doamne,uneori mi`e rusine cu rasa mea.
Nu,barbatul nu este o enigma.Barbatul,oricare ar fi ala,odata cunoscut,devine o foaie transparenta,prin care poti vedea orice.Suntem absolut previzibili,dupa ce ai apucat sa ne cunosti.
Femeia = o enigma?...asta da.Nu stiu de ce,dar femeia intotdeauna are un mic secret...un trecut...ceva de ascuns...e ceva fascinant,si totodata enervant.

In afara de asta,nu stiu daca ati observat,dar una dintre diferentele dintre femei si barbati este ca femeia este dinamica.Intotdeauna femeile vin cu noi idei,intotdeauna femeile redecoreaza casa,intotdeauna femeile pun masa intr`un anumit fel,intotdeauna diferit,intotdeauna special.
Barbatul este monoton...noi semanam mai mult cu animalele de prada.Ne nastem,crestem,vanam,murim.Cam la asta se rezuma totul...locul de munca nu poate fi schimbat,din pricina nesigurantei masculine,ce ne caracterizeaza...drumul cu masina devine o obisnuinta...tot felul de chestii banale,monotone,si urate.(Apropo de asta,cred ca intelegi acum,viulian,de ce sunt mai excentric.Urasc banalul si monotonia.)
Repet ce`am mai spus: Femeile aduc culoare in viata noastra.