10 Octombrie, 2025, 01:16:56 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: anotimpuri  (Citit de 8342 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

30 August, 2010, 09:19:12 a.m.
Citit de 8342 ori

amelie

Vara ne-a imbratisat pe-amandoi printre ganduri, iar somnul ne-a adormit cu minuni pe sub pleoape... prin ochii de verde ti se zbat pui de inger, iar la mine pe tample cresc pe furis flori de dor... de-acum stiu sa te visez pe de rost... asa ca nu ma trezi, iubire...hai sa mai dormim amandoi multe cirese coapte de-acum incolo!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

23 Decembrie, 2010, 08:29:03 p.m.
Răspuns #1

amelie

S-a asezat langa ea cu un zambet inocent pe chipul frumos.
        - Vrei sa ne jucam?
        - Da.
        Si-a intins palmele fierbinti catre pieptul ei.
        - Bine. Am nevoie sa imi dai inimioara ta.
        A scancit facand un pas inapoi si l-a privit cu ochii mari de copil speriat.
        - Nu iti fie teama. Totul va fi bine.
        Si-a asezat inima in mainile lui si cu inocenta surda a crezut tot ce i-a spus. A simtit caldura lui trecand in ea din clipa in care i-a daruit inima. Un sentiment sadit inconstient a crescut provocand maree in sinea ei. Era placut. Atat de placut. N-a fost niciodata asa de plina de caldura. Oare el o simtea?
        N-a simtit-o un timp, dar intr-o zi de iarna,fulgii cazuti pe chipul drag i-au deschis ochii loviti dureros pe retina de imaginea ei...de caldura din inima pe care o purta in piept...acolo...pe marginea buzelor ei...sta cuminte coltisorul lui de Rai...De-atunci picuri de roua cad in fiecare clipa petrecuta impreuna in ochi fragezi privind apusul colorat...De-atunci asculta imbratisati murmurul viorilor scartaind sub note grave de emotie nocturna...si sunt acolo doar ei doi...pe insula verde a iubirii lor...
       - Te iubesc, dor drag!
       - Te iubesc, ppv!
       Intre ei doar iubirea...si inima calda din sufletul lor...
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

14 Octombrie, 2011, 03:13:26 p.m.
Răspuns #2

amelie

Ploaia mai bate ritmul, frunzele mai danseaza, e inca toamna.. Orasul nu s-a dizolvat sau acoperit de frunze, iar oamenii inca mai zambesc.. Vantul ne aduce parca optimismul plajelor tropicale, la care inca mai visam.. Are si vara inertia ei, totusi..
Septembrie parca mi s-a lipit de ganduri, nu stiu de ce... Adica am stat impreuna un timp, el s-a dus, dar, discutiile cu el inca au ecouri in mintea mea...Am atatea raspunsuri de dat la intrebarile care plutesc in aer...

22 Decembrie, 2011, 11:45:54 a.m.
Răspuns #3

amelie

Cand visul se intoarce ne gaseste la fel. Cautand un drum printre stelele galaxiei. Ratacitori. Cautatori printre prafurile amintirilor. Trecatori prin timpuri. Si prin anotimpuri.

16 Mai, 2012, 10:02:53 a.m.
Răspuns #4

amelie

Sunt ochi care privesc cu alte sperante la clipe...Fugim de noi si ne intalnim cu noi... Dorim doar clipe impreuna...Sa ne atingem pielea, sa visam...Sa fim impreuna...Sa facem dragoste....pe care sa n-o putem uita niciunde vom ajunge...Sa fim o clipa eterna...O clipa infinita...