09 Octombrie, 2025, 11:47:41 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Comentarii si contradictii  (Citit de 28721 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

05 Septembrie, 2004, 03:34:45 p.m.
Răspuns #30

Lord_Saladin

Vizitator
 Cunosc si am auzit de persoane ce si-au inceput viata sexuala la 7-8 ani... nu glumesc, vorbesc cat se poate de serios... am citit marturii ale unor copii de varsta prescolara chiar, care au incercat sa imite pe cei mari...  nu e vorba de fete si baieti din comunitatea rromilor, unde casatoriile se fac ceva mai timpuriu, e vorba de persoane din lumea zisa si "civilizata".

09 Septembrie, 2004, 01:19:06 a.m.
Răspuns #31

DIANA

Vizitator
Pai pe tigani mai ca ii inteleg. Adica la ei e vorba de o intreaga cultura si istorie. Dar pe cei din lumea "civilizata"... Cah!

24 Martie, 2006, 12:53:09 p.m.
Răspuns #32

ONLY DESIRE

am gasit ceva mai tarziu acest topic....si m-am hotarat sa postez pentru ca acum acteva zile am fost socata de o intamplare:aflandu-ma la o prietna in fata blocului,la activa metri de noi era un grup :2 fete si vreo 5 baieti.baietiii aveau varste cuprinse intre 16 si 19 ani,iar fetele aveau 13 ani.la un moment dat fratele prietenei mele a venit la noi rosu la fata.cand l-am intrebat ce s-a intamplat ne-a spus ca una din pustoaice i-a spus unui rieten de-a lui ca-i plac in general baietiii bruneti si ac vrae sa faca sex cu el.
nu este nici tigancusa,este educata si financiar o duce foarte bine.bineinteles ac baiatul nu a refuzat-o...si au facut un sex!desigur ca nu era virgina!dumnezeule...la 13 ani sa fii deja experimentata?mi se pare teribil....
eu nu am prejudecati...e alegerea fiecaruia cand isi incepe viata sexuala,numai ca nu stiu ac-si pot face mult rau,caci organele sexuale nu sunt suficient de dezvoltate...si pot avea mari probleme in viitor!
"Daca iubesti pe cineva,ii ierti orice greseala;daca esti cu adevarat indragostit crezi ca a gresit din iubire..."

24 Martie, 2006, 03:56:13 p.m.
Răspuns #33

desdemona

da..din pacate aceasta este relaitatea in care traim.Dar ce mai pot spune cand mama unei fete(fata in clasa a saptea sau a sasea) sa ai grija cum o faci... :o..
Dar de ce sa ne mai miram cand totul din jurul nostru vinde sex?
Se cred cool dacao fac de la 13 ani,si sunt mai fraiere daca nu o fac...
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

24 Martie, 2006, 11:36:02 p.m.
Răspuns #34

gyulya_28

sunt socata! :o eu cred ca totul depinde de mediu social in care ai copilarit si de educatie in primul rand ..dar totusi sa te gandesti de exemplu ca copilul tau de 13 ani sa aiba un alt copil....nu numai ca isi distruge copilaria dar si viata propriu-zis phhuai ...cate se mai intampla te crucesti :o 
"Singurul mod de a invinge durerea este de a o accepta, de a o imbratisa ca pe un prieten drag."

27 Martie, 2006, 09:12:56 p.m.
Răspuns #35

Lord_Saladin

Vizitator
Haide sa fim seriosi... o fata tanara ajunge intr-un bar, si da peste ea un bisnitzar umflat , cu o adevarata "Rosie Montana" atarnand la gat, si cu o privire "misterioasa" .... crezi ca fata aceea tanara mai gandeste la consecinte? Sa fim seriosi !

10 Octombrie, 2006, 07:44:30 p.m.
Răspuns #36

pokemon

Un copil de 13 ani care ajunge sa faca sex nu face pt ca simte ca si a intalnit jumatatea....o face pt ca *este la moda* si din ce in ce mai multi fac astfel de lucrui..pt ca varsta nu le permite sa si dea seama de greselile pe care le comit...
Vor realiza mai tarziu...dar atunci va fi...prea tarziu..
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.

14 Octombrie, 2006, 07:23:25 p.m.
Răspuns #37

andY20

pokemon are dreptate copii din ziua de azi fac orice este """LLLLLLLLLAAAAAAAA MODA" sunt prea tineri si nu realizeaza .
la fel si unele fete deja asa numitul ""materialism"" este deja o poveste veche ,,am vazut zeci de fete care cand vad o masina tare aproape ca lesina sau stau cu un baiat pt ceea ce are.
 nu comentez nimic despre ele pt ca si eu intr o vreme am fost asa din cauza unei dezamagiri dar cand se vor trezi la realitate vor regreta enorm pt greselile lor si e trist pt ca nu vor putea da timpul inapoi sa schimbe ceea ce au gresit :-\ :-\ :-\
""Nu uita : langa cel mai inalt punct al FERICIRII se afla cea mai adanca prapastie a DURERII""

14 Octombrie, 2006, 10:24:49 p.m.
Răspuns #38

Escu

Global Moderator
bine ati venit in secolul 21...tehnologia a avansat...cu ea..si pretentiile...si figurile...si toate chestiile "la moda". suntem un popor de idoti.
Let's put a smile on that face!

15 Octombrie, 2006, 06:29:52 p.m.
Răspuns #39

pokemon

chiar suntem un popor de idioti... ::)
Sunt momente in viata cand simti absenta cuiva atat de tare incat ti-ar placea sa-l scoti din vise si sa-l imbratisezi.