Analiza personala...
Intrebarea nu este "Cat de sinceri sa fim intr-o relatie?"....Intrebarea este "Care este limita sinceritatii?"
Din prisma mea,nu exista sinceritate totala...Sunt anumite lucruri despre care vorbesti deschis,anumite lucruri de care ti-e jena,si anumite lucruri care nu trebuie spuse...
Nu-mi spuneti voi mie ca intotdeauna ati raspuns deschis la orice intrebare,ca intotdeauna ati avut raspunsuri sincere,in totalitate adevarate,cand partenerul de relatie a pus o anumita intrebare.

)...Cum spune profesoara mea de engleza: "Bullshit!"
In orice domeniu,in orice relatie,in viata de zi cu zi,suntem intrebati diferite lucruri...unii sunt mai sinceri,altii mai putini sinceri.Unii mai deschisi,altii mai putin deschisi.Uneori,incercam sa ne eschivam,alteori bagam de la noi,la propriu.
Cat de sincera sa fii intr-o relatie?
Depinde cu ce fel de om esti.E treaba ta sa analizezi firea celui de langa tine,sa vezi daca sinceritatea ta iti este rasplatita,in orice grad ar fi ea.Intr-adevar,intotdeauna e bine sa pastrezi si putin mister...asta il intriga pe cel de langa tine.Cand devii total transparenta,devii banala...iar banalul nu impresioneaza.
Dar,pe de alta parte,trebuie sa ai grija sa fii cat mai aproape de adevar,cu orice ai spune...nimanui nu`i plac gogosile vandute la colt,corect?

)
Cum am spus si in alt subiect...Totul,in viata asta,e relativ.Nimic nu e general.