Ingrediente :10 ciuperciu potrivite , 1 ceapa , 2 catei de usturoi , 1 ardei rosu , 150 g sunca ,cascaval , 2 felii de paine ,2 oua , 1 lingura de patrunjel , 2 linguri unt , sare, piper .
Ciupercile se curata ,se taie coditele ,se spala si se pun la scurs .Se topeste untul intr-o tigaie ,se adauga ceapa taiata marunt , coditele ciupercilor tocate marunt si usturoiul zdrobit . Se calesc pana scade zeama lasata de ciuperci ,dupa care se adauga ardeiul tocat marunt , sunca taiata cubulete mici si condimentati cu sare si piper dupa gust .Se lasa sa se raceasca .
Se adauga miezul de paine inmuiat si stors bine si cascaval ras .Se pun ouale batute ,patrunjelul si se omogenizeaza totul bine.Se umplu ciupercile cu acest amestec ,se asaza intr-o tava si se dau la cuptor intr-o tava unsa cu unt sau tapetata cu hartie de copt . Se tin la cuptor 20-30 min .
Sunt delicioase ,savurati-le .