10 Octombrie, 2025, 01:32:07 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nu stiu ce sa fac..  (Citit de 4836 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Ianuarie, 2011, 03:19:36 p.m.
Citit de 4836 ori

Victoria

L-am iubit de un an jumate, am plins mult timp dupa el nu stiam ce se intimpla cu mine. Peste doi ani mi-a scris ca ii pare foarte rau ca nu ma ascultat atunci si nu a fost cu mine. Eu lam iertat si acum suntem impreuna, abia o saptamina. Dar eu deja nu mai simt ceea ce am simtit vreodata pentru el si nu vreau sa mai fiu cu el. Ce sa fac? Cum pot sa ii spun asta? In plus ca invatam in aceeasi institutie de invatamint si ne vedem in fiecare zi! VA ROG AJUTATI-MA! :pouty: :confused: :confused: :confused:

14 Ianuarie, 2011, 05:31:02 p.m.
Răspuns #1

valentina

Spune-i fara ocolisuri .E cel mai bine sa-i spui adevarul . Adevarul nu doare , doar deschide ochii unora dintre noi .
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

15 Ianuarie, 2011, 03:38:19 p.m.
Răspuns #2

charlie

O stii pe aia cu "ciorba reincalzita" ?  ;D
You believe but what you see
You receive but what you give

17 Ianuarie, 2011, 11:47:22 a.m.
Răspuns #3

Angy

Spune-i direct cu o sinceritate pana la durere tot ceea ce simti. Oricum, doare mai putin decat minciuna.
Indrazneste!
Sa-ti fie drumul usor !
There is no finish line. Never in life !!!

20 Ianuarie, 2011, 12:31:12 p.m.
Răspuns #4

bel-marduk

poti sa ai incredere in cel care a fost de trei ori casatorit, adica eu: la orice etapa a relatiilor ajunsi deja, spune-i imediat adevarul limpede, te avertizez, ca nici nu iti dai seama :fiecare clipa traita in minciuna te va costa foarte scump in viitor.
totul e relativ, si relativul e relativ.

28 Martie, 2011, 11:29:34 a.m.
Răspuns #5

AMELIA

Eu cred ca trebuie sa ii spui asa cum este ! daca ai fi in locul lui crezi ca tiar placea asta?