10 Octombrie, 2025, 09:15:06 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nu va sfiiti...  (Citit de 26171 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

20 Decembrie, 2004, 06:56:34 p.m.
Răspuns #30

monkysor25

va salut! sint roxana...si ma tot invirt pe aici de citeva zile ..intrebindu-ma care e sensul acestui site, si daca este ok sa imi impartasesc si eu alaturi de voi ginduri si experienta..insa datorita faptului ca sint o persoana foarte ocupata , nu am reusit sa aprofundez tot...ce fiecare  a scris aici ,...banuiesc din inima..insa promit sa fiu si eu atunci cind pot alaturi de voi! va pupic, si va urez sarbatori fericite pline de dragoste si lumina in suflet! (ingeras) (mosu)
monkysor

20 Decembrie, 2004, 07:13:36 p.m.
Răspuns #31

DIANA

Vizitator
Salut voios de iubareti! Speram sa ne indragesti tot mai mult!  :-*

20 Decembrie, 2004, 07:26:02 p.m.
Răspuns #32

cv

Vizitator
Bun venit, Roxana!

Eu l-am vazut pe Mos Craciun:
e un mosneag,
Cu barba alba, cu cojoc si cu toiag,
Ca toti mosnegii care trec pe drum.
..............
A fost mosneagul bun si-acum un an,
Dar tu erai prea mica si nu stii:
Ti-a pus sub perinuta jucarii
Si-un cercelus cu piatra de margean.

Iar cand a fost sa iasa din iatac,
Maicuta l-a pandit de dupa usa,
Sa nu te vare din greseala-n sac,
Ca pe-o papusa! (Otilia Cazimir)

21 Decembrie, 2004, 10:12:18 a.m.
Răspuns #33

Semiramis

Global Moderator
buna roxana,
bine ai poposit aici!
uneori o sa te suparam, uneori o sa te fericim, uneori o sa te facem sa simti usoara durere in piept, uneori o sa te facem sa zambim, dar principalul e ca o sa simti ca traiesti cu noi...
te asteptam!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

21 Decembrie, 2004, 11:05:30 p.m.
Răspuns #34

AngelAnk

Salut! Ce faceti? eu sunt ank! Ma bucur nespus ca am gasit acest site! Sunteti toti niste sweeeet !!!!!!!!!!!!
Fiecare clipa este o sansa pentru a schimba totul!
Ceea ce nu ne omoara, ne face mai puternici!

24 Decembrie, 2004, 03:36:39 a.m.
Răspuns #35

angelonero

Salutare ... adunare!  (bautura calda) In primul rand vreau sa va urez  (bradut) Craciun Fericit tuturor (brad). Sunt ...un incepator pe astfel de Forum-uri si am ajuns in aceasta situatie pt ca ... pur si simplu nu stiu ce sa fac , cum sa fac , cum sa-i dau de cap... sa spun asa...Am o varsta cam mare... pentru a spune ¨am o relatie ce exista doar pe net¨,dar totusi tin la persoana respectiva, insa am un mare dar de a face numai gafe, de a da mereu cu stangu`n dreptu` si a ma impiedica de lucruri marunte.Fata pe care o iubesc este din Oradea , iar eu ... sunt un Dambovitean care, nu prea are incredere in oameni si de cele mai multe ori lasa impresia unui egoist de prima clasa  :-\ As dori sa vb,sa ascult idei si oameni care sa poata sa-mi redea increderea si puterea de a vedea ce se intampla ... SUNT UN COPIL si am nevoie de ajutor !!!
« Ultima Modificare: 28 Decembrie, 2004, 04:39:37 p.m. de J. S. »
IngerulNegru

28 Decembrie, 2004, 03:41:17 p.m.
Răspuns #36

salazar

Daca dragosteai ar fi o prostie, atunci as dori sa fiu cel mai prost om din lume. Pe mine nu ma intereseaza, banii sau alceva, eu ma folosesc de tot ce imi este dat numai petru a face dragostea mai puternica, eu incerc sa fiu neutru la tot bani, cariera etc.
   Daca miar spune acuma cineva "Ia-ti prietena si dute in pustietate in munti si ea va fi vesnic cu tine, as lasa tot, cariera,bani,viata, totul numai pentru a faceo pe "EA" fericita. Eu sunt fericit cand ea este fericita. Motto-ul meu este: "Fericirea ei inaintea mea"

Un pupic la fetite
Un salut la baieti
:)
"Better 0ne Life with Rachel, then a eternity in lonellyness"

16 Ianuarie, 2005, 08:19:22 a.m.
Răspuns #37

cintyminty

Ok Ok, m-ati convins! M-am inscris si eu!
Bine v-am gasit!

Hai, sa fiti iubiti!
I'm too blessed to be stresed

16 Ianuarie, 2005, 06:33:49 p.m.
Răspuns #38

DIANA

Vizitator
Fii binevenita! Si sa auzim de bine!
Te-ai lasat greu convinsa?  ;)

09 Februarie, 2005, 10:35:12 a.m.
Răspuns #39

wolverine_sun

buna tuturor..stiu de catva timp de site-ul asta, dar acum m-am incumetat si eu sa va adresez cateva cuvinte... imi place ce am vazut aici..sper sa fac si eu parte din tot ce este aici..poate am sa reusesc, poate nu, ramane de vazut... pana atunci .. mult noroc si fericire.. :)

09 Februarie, 2005, 07:20:29 p.m.
Răspuns #40

DIANA

Vizitator
Bine ai venit printre noi! Speram sa ne ajuti sa tinem sufletul forumului cat mai cald si mai frumos!  :)

23 Februarie, 2005, 01:49:15 p.m.
Răspuns #41

desdemona

bai....sa stii ca a inceput sa-mi placa pe aici pe la voi...dar va rog fiti rabdatori cu mine sunt incepatoare ;D
Singuratatea te transforma intr-un Cristofor Columb navigand spre continentul propriei inimi.
 Cate catarge nu-ti cresc in sange ,cand de lume te leaga numai marile?pe fiecare clipa m-as imbarca spre apusurile Timpului

23 Februarie, 2005, 03:32:43 p.m.
Răspuns #42

alexia

Ok, desiree! Bine ai venit printre noi! Iti doresc sedere lunga si cat mai placuta!
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

23 Februarie, 2005, 08:03:27 p.m.
Răspuns #43

DIANA

Vizitator
Bine ai venit! Si sedere lunga!
Semneaza "bai"! ;D

24 Februarie, 2005, 10:46:08 p.m.
Răspuns #44

eva21

salut!am gasit din intamplare site-ul,dar mi-am facut curaj sa ma inscriu in speranta ca voi impusca doi iepuri dintr-o lovitura: imi voi face noi prieteni si poate voi capata raspunsuri la intrebarile care imi preocupa existenta.
va pup! :-*
eva