10 Octombrie, 2025, 08:17:00 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Nu va sfiiti...  (Citit de 26132 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2004, 07:47:36 p.m.
Răspuns #15

DIANA

Vizitator
Bine ai venit, Florin! Si nu iti face probleme! Oamenii rai de gura sunt buni la suflet! ;)  :) O sa ne cunosti tu, daca o sa vrei! Si o sa imi dai dreptate! :)

16 Noiembrie, 2004, 01:39:41 a.m.
Răspuns #16

`Blue`

Vizitator
sal sunt Blue, Ova real name.. si n am somn.. Prietena mea e in spital .. sde vreo o saptamana si nu prea am somn. DELOC!

16 Noiembrie, 2004, 09:01:27 p.m.
Răspuns #17

Semiramis

Global Moderator
Buna seara tuturor!
M-am gandit eu cam tarziu s-o fac, dupa ce am dat cateva mesaje...insa iertata sa-mi fie impolitetea!
Ceea ce pot spune e ca ma bucur ca am dat de acest site (intamplator ce-i drept) si m-am gandit daca tot imi place mie sa scriu despre iubiri, s-o fac aici...
Bun gasit tuturor!
Whatever happens, happens for a reason!
Orice se intampla, se intampla cu un scop!

17 Noiembrie, 2004, 01:35:43 a.m.
Răspuns #18

Pisicutza

Am fost o floare
  Ce m-am transfornat
  Intr-un ghimpe
  Nu vreau sa mai fiu un ghimpe
  Vreau sa fiu o petala
  Ce acopera inima unui ghimpe
  Si el la randul lui la fel ...

20 Noiembrie, 2004, 11:26:51 p.m.
Răspuns #19

Anca-Mikky

Buna....eu cautam o tema de sinucidera si m-am pomenit aici...sa fie un semn :P oricum acum m-am inscris si eu aici, daca se poate spune asa...oki.in ceea ce priveste dragostea parerea mea pana acum e ca ea nu exista decat in caz contrac..si sper sa fie suficient de puternica ca sa fie o motivatie de a TRAI..dar nu in sens in viata adica scopul tau este sa traiesti prin celalalt...de ce zic asa?Pentru ca omul te tradeaza prin insasi moartea lor...aveti grija de voi.. ;)
Viata este o lunga si chinuitoare boala, boala pe care numai moarte o poate vindeca. Sa o ajutam sa se vindece sau sa incercam un alt antidot?

20 Noiembrie, 2004, 11:33:39 p.m.
Răspuns #20

DIANA

Vizitator
Stai, stai ca nu inteleg: ce inseamna ca tu cautai o tema de sinucidere?  ??? Oricum, ma bucur ca ne-ai gasit pe noi! Eu zic sa mai zabovesti putin pe aici, inainte sa tragi concluzii de genul "dragostea nu exista"  ;) Si sa ne mai scrii!
Bine ai venit! Eu cred ca nu e pura intamplare faptul ca ne-ai gasit tocmai cand cautai ce cautai! Sper sa mi se confirme acest lucru! Si sa ajungi sa ne spui cat mai curand: "iubesc si sunt iubita!".  :-*

20 Noiembrie, 2004, 11:37:25 p.m.
Răspuns #21

Anca-Mikky

Buna Diana..inca mai sunt pe aici ;)...da adevarat cautam o tema de sinuciderea dar nu pentru mine.. :P ci pentru un proiect..si e foarte suspect ca am ajuns pe aici...Cat despre dragoste pot sa zic ca este un sentiment poate destul de intens dar nu de durata..nu exista nimic de durata pe lumea asta..totul e degradabil...dar trebuie sa ramanem cu speranta in suflet,nu? te pup.. :-*
Viata este o lunga si chinuitoare boala, boala pe care numai moarte o poate vindeca. Sa o ajutam sa se vindece sau sa incercam un alt antidot?

20 Noiembrie, 2004, 11:53:18 p.m.
Răspuns #22

DIANA

Vizitator
Fiuuu! M-ai linistit in privinta sinuciderii!  :)
Deja parca incepi sa treci la ganduri mai bune. Daca in primul mesaj spuneai ca "in ceea ce priveste dragostea parerea mea pana acum e ca ea nu exista decat in caz contrac", acum afirmi : "Cat despre dragoste pot sa zic ca este un sentiment poate destul de intens dar nu de durata". Avansam! Semn bun! Parca vad ca ajungi si tu un mesager al dragostei in curand!  ;)

23 Noiembrie, 2004, 08:36:34 p.m.
Răspuns #23

Corinika13

Buna , am intrat pe siteul asta pentru ca de la o vreme ma simt tare singura  si tocmai am realizat ca dragostea adevarat nu exista si nici pietenii adevarati. Sincer nu stiu ce sa mai fac, si .......am vazut pagina voastra si m-am gandit ca poate voi ma puteti ajuta sa scap de tristetea asta. va pup:(

23 Noiembrie, 2004, 09:48:57 p.m.
Răspuns #24

friend

Vizitator
Bine ai venit, Corinika!
Tot ce ai de facut e sa ramai cu noi. Sper sa te convingi ca exista si prieteni, si de ce nu, si dragoste adevarata. :)

18 Decembrie, 2004, 09:53:28 a.m.
Răspuns #25

Reea

Ma bucur sa ma aflu printre voi toti- oameni care vorbesc despre iubire.

18 Decembrie, 2004, 10:27:10 a.m.
Răspuns #26

viulian

Administrator
Bine ai venit Reea :) Sper sa te simti bine intre noi!

18 Decembrie, 2004, 05:55:46 p.m.
Răspuns #27

DIANA

Vizitator
Bun venit!  (clopotei) Speram sa ne vorbsti si tu despre iubire! ;)

19 Decembrie, 2004, 12:21:58 p.m.
Răspuns #28

Fiul_Ploii

Hello! Am dat din intamplare peste acest site, si mi-a placut foarte mult! Sper sa raman aici, si sa am multe de invatat de la voi !
Ce que vous n’aimez pas, ne le faites pas !

19 Decembrie, 2004, 03:56:06 p.m.
Răspuns #29

cv

Vizitator
Bun venit!
Sper sa te adoptam.  ;) Imi place mie ploaia dar chiar ?Fiul_Ploii...