A trecut mult timp de pe 16 iunie..suntem in 6 iulie.Nu-mi vine sa cred,a trecut o groaza de timp.
Acele cateva zice cu tine ma fac sa gandesc altfel,insa raman la aceleasi obiceiuri.Nu fiindca as vrea,ci fiindca de anumite "greseli" sunt dependenta,dependenta financiar...din pacate.
Da,exact pe 4 iunie faceam ce afceam cu ochii inchisi,fiindca daca ii deschideam mi se vedeau lacrimile.
Bah..traiesc in Romania,sau de fapt...aceiasi coruptie exista peste tot.
Sunt inconjurata de cretini,pedofili,imbecili,idioti,puscariasi,ratati.Da,acesta este adevarul!
Insa totul se plateste la un moment dat;).M-a intrebat omul ala"cu cine?te-a fortat,nu?".Gandeam,chiar,ce gandeam?Gandeam ca m-a fortat dintr-un anumit punct de vedere,si asta datorita acestor nenorociti de bani!Da,banii,ii simti doar atunci cand e frig afara.Nici bani nu mi-a iesit atunci,dar ma consolez cu gandul ca tipul isi va lua o palma de la viata si alte cateva de la mine.Palme sau pumni nu conteaza!Nu e bine sa porti ranchiuna,insa dupa ce mi-a facut idiotul ala,merita mult mai multe.Ok,sunt is eu vinovata,dar eu sunt un copil(ce-i adevarat-un copil pervers),el n-ar fi trebuit sa ma bage in seama...
Cel mai bine ar fi sa ma maturizez,insa dependenta este aceiasi.
De baby'li meu pot spune ca la sfarsitul lui iunie mi-a dat si el o palma zdravana de realitate,adevar.A fost ok,pe moment am plans,insa omul chiar a avut dreptate!Vorbim incontinuu...sunt fericita cu relatia de acum dintre noi.Nu,nu vreau mai mult!Esti singurul care ma incurajeaza baby,uneori imi dai chiar prea multa incredere.Ce m-as face eu fara tine puiul meu?Stiu ca stii ca te ador:x.(In ciuda a ceea ce sunt nevoita sa fac uneori).
Sunt o fiinta realista,optimista.Si stiu ca totul va fi ok,fiindca am demonstrat tuturor ca d.p.d.v. al iq-ului sunt cu mult deasupra lor,in ciuda "greselilor" mele din viata mea speciala-a doua fatza a mea.