10 Octombrie, 2025, 01:12:35 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Marturisiri  (Citit de 18930 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Februarie, 2011, 02:06:38 a.m.
Citit de 18930 ori

Beniamin24

Cine eşti?
de Copoiu Florin Beniamin

Nici după atâta timp nu te cunosc. Nici după ce te întreb, şi te exploatez tot înca nu ştiu nimic, şi mă doare. Ai o lume numai a ta, şi spui că vrei să o împarţi. Eu nu sunt în lumea ta bolnavă, eu nu sunt în lumea ta nebună şi obsedată de trecut şi decepţii. Eu nu sunt o decepţie!
Când te-am cunoscut erai ca oricare altul, ca orice fel de altă poveste începeam şi noi, cu aceleaşi vorbe, aceleaşi tehnici si scheme de agăţat aveai. Eşti un început comun! Eu pe de altă parte sunt o femeie, copilule.
   Totul se învârtea în jurul meu aşa cum îmi doream, tu erai doar o altă faţă a iubirii de care acum îmi doresc să nu fiu dependentă. O lume cruda dar dulce. O iubire dureros de mare, şi obsesiv de impunătoare… Simţeam că jubilez sărutâdu-te… Eram ca o fătucă naivă ce-ţi credeam în vorbe şi capcane verbale doar să îţi cedez mai mult iar tu sa domini fiecare părticică din fiinţa mea. Doream să mă domini cum ştiai numai tu. Cum ştiam numai noi. Deşi-ţi puneam atâtea întrebări, eu nu te cunoşteam nici cu răspunsuri date iar eu cedam chiar la întrebările mele.
   Eşti tânăr, mai tânăr ca mine dar ai iubit mai mult decât oricare altul. Cuvintele tale mă ispiteau mereu să te sărut deşi nu te doream, vroiam doar să dispar să nu fiu dependentă de tine,cum tu eşti de prezenţa mea acum. Mi-e teama de ceea ce am ajuns, mi-e teama… Nu mă recunosc, deşi aceeaşi sunt iar iubirea ta mă rătăcea în mine, în sufletul meu, că nu ştiam ce să mai cred de noi, de lume, de mine… Şi mă iubeai. Tânăr cum erai ştiai cum să mă devorezi din vorbe să mă faci să te sarut, iar tu să pui stăpânire pe mine cu palmele tale fine ca de pianist şi buzele cărnoase, pofteam la ele doar privindu-te. Îmi iubeai buzele rujate şi parfumul dulce, erai îndrăgostit deşi negai, cădeam împreună în capcana ta. Mereu mă cucereai în diferite căi, cu alte cuvinte cu alte atingeri şi mă iubeai la fel, mă sărutai cu lacrimi în ochi atât cât să nu le vad şi mă simţeai în palmele tale. Simţeam cum îţi bătea inima când mă sărutai, mă doreai de fiecare dată parcă tot mai tare iar eu mă ofeream ţie şi nu vroiam… Sau mint.
   Jubilam de-a dreptul la fiece atingere ale buzelor tale. Pe gât, pe sâni… Îmi iubeai sânii, simţeam cum îmi măsurai cupele în palmele tale, îi sărutai apoi stăteai la pieptul meu ca un prunc. Vroiai să te iubesc. Vroiai să mă pierd cu tine-n lumea ta neagră şi totuşi luminată. De ce nu poţi fi un bărbat? De ce nu poţi să fii altfel decât un refugiat dintr-o lume murdară?
   Îţi jur că n-am simţit adrenalina mai intens de atât, în toată viaţa mea, în toată fiinţa mea, să plâng când îţi sărut buzele cărnoase şi dulci, să mă pierd în ochii tai negrii cu tine…Împreună. M-ai învăţat atât de multe, m-ai învăţat cum să-ţi cedez, cum să mă devorezi şi cum să mă ţii într-un fir de aţă. Eşti lângă mine şi totuşi eşti departe, şi de-aş ceda de-atâtea ori, la fel de multe ori m-aş sinucide.
Am învăţat să trăiesc cu nebunia, şi dorinţa ta, să-ţi simt ura şi să te-ascult mereu când suferi şi când scrii.
   Deseori te vreau dur, cum eşti când te enervez, să mă trânteşti de perete ţinându-mă de închieturile mâinilor mele mici pe care le săruti mereu când adorm… Să-mi sorbi parfumul de pe gat în jos aşa cum o faci când ma veghezi dormind, şi-apoi să-mi rupi hainele să mă cuprinzi toata sub aripile tale de pui rătăcit… De multe ori aşteptam s-adormi ca eu să fiu una cu inima ta, să stau la pieptul tău şi să ascult cum respiri greu, s-aud cum îţi bate inima tare, cum tresari din coşmaruri în care speri că te trezeşti lângă mine. De multe ori îmi doresc să mor iubindu-mă cu tine…
   Mă depăşea viteza cu care mă citeai câteodată. Mă depăşea viteza cu care te băgai în viaţa mea, şi ştiai tot… Mie teama şi-acum că nu mă pot ascunde de tine, dar ştiu că numai tu eşti acolo atunci când nu e altul să-mi simtă fiecare vibraţie din corp şi fiecare lacrima pe care-o vărs să mi-o sărute precum buzele tale-o făcea.
   Au încercat şi alţii să fie ca tine, să obţină tot ce vor din simple cuvinte, să mă ducă departe deşi nu plecam nicăieri, dar nu erai tu şi nu fugeam noi. Sunt chinuită, chiar şi obosită. Mă chinuie fiecare gând c-ai fost în viaţa mea şi nu te pot şterge, tu ai premeditat tot. Eşti un străin nebun iar eu m-am oferit toată…Proasta de mine… Cine eşti? Cine eşti?
« Ultima Modificare: 07 Februarie, 2011, 02:08:25 a.m. de Beniamin24 »

09 Februarie, 2011, 12:27:46 a.m.
Răspuns #1

Beniamin24

Scrisoare de...

...ar fi atâtea cuvinte să-ţi spun, şi atâtea lacrimi să vărs. Am greşit. Iubitule...Te rog, te rog ascultă-mă, ascultă-mi vocea. Plâng. Îţi spun aşa căci altfel nu am cum, să îmi arăt durerea. Eu am greşit. Tu ai plecat odată, de două ori, de trei ori, de atâtea ori datorita mie...Că te iubesc nespus de mult, sau poate ambiţiile noastre ne-au jucat feste. Te rog, nu vreau decât să-ţi aud vocea. Nu vreau decât să ştiu că tu eşti cel ce mă sună, suspină şi nu vorbeşte-n telefon. Mi-e teamă să trăiesc şi să nu te ştiu aproape de mine.
Unde eşti? Cu cine dormi în pat în locul meu, şi cui îi adulmeci parfumul din pernă dacă al meu nu e? Ce haine vei ascunde dacă nu ale mele, de atatea ori...? Tu ai iubit pe altcineva mai mult. Te-am presat atât de mult că te-am pierdut, şi n-ar fi vorbe sau lacrimi să-ţi mai vărs ca tu să întelegi. Întelege odată... Întelege. Sau vrei să plec să ştii că-s în mâna altuia, deşi n-aş fi şi ştiu că mă iubeşti, prostuţule.
Aminteş-te-ţi iubitule când te-ai întors prima data la mine, te-am sărutat şi te-am iertat, ori eu nu merit să fiu iertată că te iubesc prea mult, c-aş vrea să te aud cum mă alinţi şi cum noaptea în patul parinţilor mei îmi săruti fruntea şi spatele în somn. Te ştiu, şi te aud plângând uneori. Nu ţi-e deajuns iubirea mea? Sau nu e a mea cea pe care o doreşti? Nu sunt banii mei cei ce te încântă pe tine, m-am convins de asta... Şi m-am convins că suntem două pietre. De ce iubitule, de ce?
Te rog, te rog ascultă-mă, ascultă-mi vorbele, şi adu-ţi aminte de parfumul meu... Ştiu că râvneşti la el, sunt singura ce ştie atât de multe lucruri depre tine, cât şi câte ai ascuns. Erai numai al meu ştiam asta, şi totuşi îmi era teamă să nu te pierd ca-n alte dăţi. Îţi spuneam că nu am încredere în tine deşi, iubitule, în mine de multe ori nu am avut. Nu am crezut că iubirea mea ar distruge tot ce ai avut tu pentru mine...
Nu înţeleg ce s-a întâmplat? Mi-ai spus că ai nevoie de timp să te gândeşti, la ce iubitule? La ce ai nevoie să te gândeşti? După tot ce ne-am spus în orele în care am stat de vorbă, după ce ţi-am jurat de sute de ori că nu te voi mai face să suferi, după ce am tremurat când mi-ai spus că mă iubeşti? La ce te mai gândeşti? Nu mai vreau să suferim... Nu mai vreau să trăiesc cu frica în sân de fiecare dată când te sun să mă gândesc că tu poate iar nu-mi răspunzi şi dispari.
M-am schimbat şi sunt alt om, mai bun şi mai înţelegător ca noi să fim fericiţi; am facut multe sacrificii, însă nu regret nimic din ce am făcut pentru că am facut din iubire... Ştiu şi simt că mă iubeşti...
M-am înjosit în faţa ta, mi-am călcat pe orgoliu, pe demnitate, pe tot să-ţi pot demonstra cât m-am schimbat. Mi-e teamă ca de moarte ca tu să nu mă dai la o parte, mi-e frică de imi vine să vomit numai când mă gândesc că aş putea fi singură... Fără tine.
Sunt zile în care sunt atât de singură parcă sunt moartă. Ascultă-mă... Mi-e dor să plâng şi să mă strângi în braţe, mi-e dor să te aud, mi-e dor să mă trezesc cu tine-n gând şi lângă mine.
M-ai distrus, m-ai distrus d-atâtea ori, şi de-atâtea ori mi-am revenit iar tu ai reapărut în viaţa mea. Sper să pleci definitiv, să dispari. Iubitule, ascultă-mă... Te rog... Te rog...

A ta ... Pisoi...

13 Februarie, 2011, 01:52:45 p.m.
Răspuns #2

Beniamin24

Jurnal de iubita ( partea 1 )

Jurnal. Pot scrie și eu un jurnal… De ce nu? Sunt atâtea jurnale aici încât mă pot amesteca și eu cu ușurință. Sunt cuvinte care le-am spus de-atâtea ori. M-am repetat de zile-ntregi și-acum vreau sa le spun din nou. I-am spus că nu mai vreau nimic. Mi-e teama. Mi-e teama ca el sa nu plece iar. Mi-era mai aproape decât pielea de pe mine, așa de mult îl iubeam. Eram foarte puternica de de fel, și sunt, el era la fel, probabil că asta m-a atras mai tare la el; faptul că știa ce să zică și când să zică, să mă facă să vreau… Sau să nu vreau; sigur pe el chiar dacă nu-i reusea. Iubirea vietii mele… Marea mea decepție. Idila ce-am trăit-o intens. Oricum făcea ce vroia el, eu nu aveam niciun fel de autoritate asupra lui. Și vorba asta-l oftica.
M-a bântuit prezența lui și după ce m-a părăsit, îl vroiam atât de tare chiar dacă-l uram, chiar dacă vroaim să dispară totodată. M-a facut din firea vesela, plină de bucurie și extaz într-o depresie totala și totuși nu-l pot scoate din gândul meu chiar și acum că sunt cu altcineva. Cel cu care sunt acum, mă face fericită… E, poate de o mie de ori mai bun ca el, dar nu va fi el. Nebunul de el. Știam că era nebun și e nebun. Nebun că iată nu pot trece peste, nu-i pot spune adio…
De ce a venit iar? De ce mă mai caută? Ce mai vrea de la mine? Toată lumea îl urăște eu de ce să-i mai dau o șansă? De ce să dau cu piciorul relației mele fericite cu cel care mă face fericită? Pentru el? El, care l-am iubit din tot sufletul? El care m-a umilit în fața prietenilor mei, care pofteam după atenția lui câtuși de putină? El care trăia în trecut? El?… Care încă-l iubesc și-acum…
Am zis să uit, era atât de bine până să reapară-n viața mea. Radiam atât de mult cu el în urma mea. Erau zile când deși eram fericita cu iubitul meu de acum, soțul meu… Cand mă gândeam oare unde e, dacă e bine, cu cine se întâlnește, cu ce cuvinte aș putea, mai ușor, să-i spun că-mi este foarte dor. Dor de el ca și nebunie.
După ce a plecat întâia oară, l-am așteptat, și-am așteptat, și-am așteptat… Mulți au fost și au plecat. Niciunul nu era el. M-am atacat atât de tare. Îi simțeam lipsa parcă mai mult decât oricui din viața mea. Mă îmbolnăvisem, iar lui nu i-a păsat deloc. Nu i-a păsat că sunam ca disperata, plângand, până îmi secau lacrimile. Nu i-a păsat că nopțile nu le dormeam că mă gândeam la el, că nu vedeam pe unde calc, că puteam murii cândva și nu știa de mine ori eu de el. Nu i-a păsat! Acum, de ce să-i pese? Eu am tot ce-mi doresc, tot ce-mi spune inima să am, chiar dacă, de multe ori, mi-l cere pe el. Îl pot avea dar nu mai vreau.
Când s-a întors a stat ca milogul în fața mea, să-l iert. Eram așa furioasă, abia ce reușisem să trec peste el și se gândi să vina să-mi întoarcă iar viața la o mie de grade, c-așa a vrut el. Încă îl iubeam, degeaba îi spuneam ce-i spuneam în față; că-l urasc, că nu mai vreau să-l văd, că pun pe cineva să-l bată când eu de fapt îmi doream să-l țin în brațe și să nu-i mai dau drumul. Trebuia să fiu dură, ori el, nebunul de el mă lua de proastă. Dar i-am cedat și-a plecat a doua oară…

Va urma!

14 Februarie, 2011, 05:18:50 p.m.
Răspuns #3

Beniamin24

Jurnal de iubita ( partea 2 )

Și-a plecat a doua oară din viața mea. Atunci am crezut că totul se sfârșește pentru mine. Mergeam la scoală doar să mă prefac, iar pauzele le plângeam la toaletă. Petreceri la care eram amandoi invitati si nu puteam fi cu el. Prietenii mei se distrau cu iubiții sau iubitele iar eu suspinam afară la un pachet de țigări după el, care probabil atunci și-o trăgea cu aia. Atâtea planuri… Un căcat de viitor. Cum? Cum am putut fi așa oarbă și să-l las să mă calce iar în picioare? Cum?
În ziua în care l-am primit din nou în viața mea, a fost una ploioasă. La fel de ploioasă era și cea în care l-am cunoscut pe cel ce mă face acum fericită. Cea mai fericită.
L-am sărutat inimos, chiar de eram încă dură cu el, dar nu-i rezistam. Simpla lui prezență mă ducea departe. Era slăbiciunea mea și știa bine cum să se folosească de treaba asta. Probabil că de aceea nu mai vreau să-l mai vad. De ce să-l văd? Să-i cedez iar și să mă distrugă mai rău decăt a făcut-o. Ooo nu, nu va fi așa. Nu mai sunt eu aia cea naivă care crede în orice cuvânt va spune el. Nebunul de el…
Întotdeauna am ținut să fie punctual, la ora exacta să fie acolo unde am stabilit cu el, deși cât am fost cu el întârzia mereu, acum că nu mai sunt a lui e punctual. Își încearcă norocul cu vreo schemuță de-a lui. Sunt o domnișoară manierată, puternică și inteligentă, fata care nimic și nimeni n-o poate doborâ… Acum nici măcar el n-o mai poate face ca înainte. Nu mai au aceeași putere cuvintele lui dulci cu care mă vrăjea. Știa să întoarcă povestea cum vroia el, dar acum nu mai e așa. Nu mai vreau să fie așa.
După ce l-am sărutat, el m-a așteptat până am ieșit de la meditații. Trei ore a stat într-un frig și într-o ploaie și tot nu l-am înțeles. Și ce era de înțeles? Atunci îi mulțumeam lui Dumnezeu că lucrurile reveneau la normal. Greu dar erau. Nimeni nu-l mai vroia prin preajmă, după ce mi-a făcut. Nici colegii mei, nici fratele meu care numai pe el l-a acceptat din toți. Acum îl acceptă pe cel cu care sunt eu fericită, cel la care n-am sa renunț pentru nimic în lume. Nu așa cum am facut-o când l-am cunoscut pe el. L-am părăsit pe cel cu care eram că să fiu a lui… Vrăjită de cuvintele lui.
Îl iubeam atât de tare și atunci, deși vroiam să-l pedepsesc, să-l fac să-și dea seama de ceea ce a făcut fără ca el să plece din nou. Nu vroiam să mă mai conducă, nu vroiam să mai aibe stăpânire asupra mea cum avea el mereu… Niciodată nu a scris nimic despre mine aici. Niciodată… A scris despre toate fetele cu care a fost, toate care și-au bătut joc sau l-au lăsat când îi era lumea mai draga, dar un cuvânt n-a scris despre mine. Chiar și despre cea pentru care m-a lăsat de doua ori a scris… Și crede că dacă va scrie acum va rezolva ceva? Eu am mers înainte… Sunt fericită cu cine sunt. Aș vrea și n-aș vrea…

18 Februarie, 2011, 07:16:40 p.m.
Răspuns #4

Beniamin24

Draga B.

Mi-e teamă. Mi-e teamă să nu mă mai rănești. Să nu mai vii cum ai vanit înainte și să pleci, să mă lasi plângând cu zilele, cu nopțile… cu orele. Te-am așteptat mereu și încă te aștept deși nu te mai vreau. Nu mai vreau pur și simplu să cred nimic din tot ce faci deși tot ce-ți spun mă doare poate mai tare pe mine… Ce ți-am făcut eu să mă distrugi într-un hal? Cu ce ți-am greșit? Cu ce, când eu eram gata să fiu a ta, să fiu lângă tine când îți era râu, să fiu lângă inima ta când nimeni nu era, și nimeni nu mai e acum? Mi-e atât de greu să cred că nu mai ești ceea ce ai fost mereu, că roata s-a schimbat iar eu acum sunt ca tine și tu ești un eu de cândva, cândva când te iubeam ca o nebună și nu-mi găseam rostul de nu erai cu mine iar tu erai indiferent; acum eu sunt cea indiferentă, restul, le cunoști.
Mă dor toate frumoase clipele cu tine, mă dor și nu stiu dacă înțelegi, nu știu dacă vezi cum e să fii cum eram eu cândva. Ma dor clipele care le adormeam la pieptul tău când plecam la Monteoru, mi-e dor de clipele în care râdeam în Cora sau când ne uitam la câte-un film și-apoi eram doar noi. Mi-e dor să-mi faci prietenele să râdă cu mine, mi-e dor să-mi gătești…Mi-e dor de tine.
Acum sunt cu altcineva, am altă viață, am mers înainte ceea ce tu nu ai făcut. Tu nu poți merge singur, și-n plus pentru ce să renunț la ceea ce am, ca tu cândva când iar îți vine, să mai pleci iar eu să mor cu zilele? Spui că tu nu mai ești cum erai, eu nici atât. Știi, el a fost exact când trebuia, când aveam mai multă nevoie de tine a fost acolo și mi-e bine așa. Degeaba insiști. Degeaba te rogi. Degeaba sacrifici. Degeaba mă mai iubești. Degeaba mai plângi. Degeaba mai crezi. Sa pot începe din nou îmi trebuie un sfârșit, ori eu chiar de aș încheia pentru tine nu as crede ca vei merita.
Sunt nopți, nopți multe în care am suspinat după prezența ta. Ai lipsit când aveam mai multă nevoie de tine. Ai lipsit când puteam fi fericiți. Ai lispit atunci când nu-ți putea lipsi nimic. Ai lipsit când te iubeam mai mult. Și mă întrebam de îți era bine sau rău. Aș vrea sa cred acum, dar am în ce?
Încă te iubesc. Încă mi-e dor. Încă doresc… Dar mi-e teamă! Fă-mă să cred, fă-mă să vreau sau dispari…

Cu tot ce mai am pentru tine
I.I.

20 Februarie, 2011, 03:28:52 a.m.
Răspuns #5

Beniamin24

Călugăriţa ( partea 1 )

“Tatăl nostru care ne Eşti în Ceruri"... Zi de zi mă rog la Tine, Dumnezeule, să nu-mi dai ispita cea din care au gustat mulţi şi s-au lepădat de Tine. Să nu fiu eu aceea ce pică-n plasa celui viclean ce-mi oferă iubirea pervers de dulce. Ţi-am spus Doamne, Ţi-am spus!
Rugându-mă acum la Tine îţi spun, prin mărturia mea, că am greşit în faţa Ta. În faţa mea. În faţa iubirii credinţei ce-o purtam de-o viaţă întreagă pentru ceea ce credeam a fi ceva ce poate nu a existat… Off prea milostive Doamne, prea-iertătorule, sfinte Dumnezeule... Mă ierţi Iisuse? M-ai fi putut ierta vreodată?
Aminte-mi aduc de-acea satană cu chip de înger ce m-a ispitit în veacuri de agonie şi chin din iubire pentru el şi m-a furat din ce-am călugărit până acum. Ori eu nu sunt femeie? Ori eu nu vreau iubită ca şi Tine?; ce Te iubesc toţi.
Nopţile-mi curg cu sudori şi dorinţă, pofte de atingeri şi mângâieri, şoapte ispititoare de care numai Tu le-Ai ştii şi oricare femeie ce a păşit în iad. Mă simt înflăcărată. Oare deja ard în iaduri, în chinuri şi dureri apocaliptice? Dumnezeul meu. Să fi greşit că am ales dăruinţa într-un Tine şi nu viaţa ce m-ar duce-n iad?
L-am cunoscut într-una din zilele de vară,ale Raiului ce nu le-Ai dăruit, într-o Duminică în care muritorii se rugau; el avea o mormântare. Am privit neputincioasă cum îi curgeau lacrimile-ndurerate de “harul” ce i l-Ai dăruit, ca cea care i-a dat viaţă să-Ţi fie alături. Lângă Tine.
Plângeau în hohote, pe vreme ce preotul cerea iertare pentru fiinţa ce-Ai chemat-o alături. Eram cu surorile, ruga Ţi-o făceam. Îmi amintesc şi-acum chiar, ziua aceea l-am privit numai pe el. Numai fiinţa lui ispitea precum şarpele pe Eva, şi-atunci nu Te-am mai simţit.
Transpiram ţinând cartea cea cu rugăciuni în care surorile, ce-Ţi erau credincioase citeau, iar Tu le mulţumeai cu săruturi de bună-stare şi credinţă pe când eu pofteam la muritori. Eram copleşită, îmbujorată... Scăpam cartea cea cu rugăciuni în neştire. Preotul mă privea lung iar surorile cu ură. Ştiau că eu pofteam la “necuratul” dar ce era să fac? Speram doar că mormântarea se va sfârşi, iar el va pleca şi voi uita. Nu! Tu Ai ştiut prea bine Doamne, că pofta de iubire într-o viaţă dedicată în ceea ce aş putea crede, ar creşte din clipa în care aş găsi-o. Atunci eu mi-am pierdut credinţa…
Se întâmpla oare ceva sau eram din ce în ce mai atrasă de el?… De negrul din ochii lui, de lacrimile ce le vărsa în hohotele durerii, de parul blond?… De mâinile fine şi buzele cărnoase? Eram pierdută în privirea lui.
Tată! Maine-Ţi voi mărturisi mai mult.
….”În Numele Tatălui; şi-al Fiului, şi-al Sfântului Duh…Amin!”

Va urma!

22 Februarie, 2011, 12:53:30 p.m.
Răspuns #6

Beniamin24

Călugăriţa ( partea 2 )

"Împărate Ceresc, Mângâietorule; Duhul Adevărului care pretutindeni eşti…” Dumnezeul meu astăzi mă spovedesc într-o a doua oară de păcatul ce l-am făcut în faţa Ta căci m-am lepădat de Tine. Doamne mă simt deja într-un iad ce mă aşteaptă căci nu mai am credinţă.
Plângea, Împărate, plângea şi suspina din dor pentru aceea ce viaţa şi-ar fi dăruit pentru el. N-am mai suportat clipele de neîncredere în sine şi ceea ce credeam pentru Tine.
Pe când părintele-i cânta de-o pomenire veşnică, doream o plecare, din biserică, din aceeaşi încăpere, din faţa sfinţilor ce mă priveau cu fiece mişcare. Tremuram, Iisuse. Tremuram că nu găseam scăpare durerii din care mă aflam. Vroiam să fiu legată de Tine, să fiu legată-n în veci, ca ispitele să nu mă fure în neştire. Am încercat să fug prea-Milostive Tată. Să scap, poate mai repede decât puteam dar cum?; când biserica era plină cu minţi tulburate de durerea pierderii îndrăgitei roabe? Te iubesc Doamne! Te iubesc!
Precum fugeam, simţeam cum sfinţii pictaţi pe pereţii lucitori ai biserici mă priveau şi mă arătau cu degetul. Deja păcătuisem. Iar el? El atunci era dumnezeul meu. Eram îndoctrinată încă de durerea lui. De gândurile de regret şi spaimă de singurătate. Ai fi crezut, Tu, Doamne, vreodată că Te-aş înşela în credinţă? Că aş putea iubi şi altceva decât credinţa care o aveam pentru Tine?
Am dat să plec, să ies din Căminul Sfânt şi să plâng căci eram întâia oară lepădată de Tine, atunci când nu trebuia nici să clipesc fără ca Tu să ştii. Iisuse, nu puteam ieşi, căldura o simţeam atât de tare, pârlea focul iadului în mine, şi ştiam asta deşi Tu nu ai vrut să pier. Bătrânele-Ţi credincioase-mi stăteau în cale, iar el mă urmărea cu coada ochiului vilclean ce vărsa lacrimi îndurerate. Eram… Eram… Doamne iartă-mi vorbele că-Ţi spun cu rusine căci mă spovedesc… Mi-am umezit trupul cu placerea dorinţei fizice, păcătoase, ştiu, dar sunt femeie. Oare Mama nu a iubit? Oare Ea nu a dorit?… Sau iar greşesc, căci îndrăznesc să cred în blasfemii?
Mi-a urmărit lacrimile de pofta până ce-am ieşit în spatele Casei Cereşti unde m-a privit cum sufeream în agonie. Îi plăcea Iisuse… Poftea la trupul meu ca la un festin pe masă. Vroia să-mi guste sânii ca pe nişte struguri proaspăt culeşi; să-mi sărute buzele cărnoase de parcă nu m-a mai privit cu anii şi să-mi strângă trupul în braţe precum copilul mic ar strânge preotul în braţe când îi ofera acel dulce mult poftit…
Încercam să fug şi totuşi nu fugeam, încercam să nu-l privesc şi totuşi îl priveam. Eram doar noi. Eu în roba cea sfântă ce tatăl preot mi-a dăruit-o când aveam vârsta în care mă puteam dedica Ţie. Tremuram într-o teamă plăcută, plină de emoţii şi adrenalină. Ne priveam atent gesticulaţiile şi ochii lăcrimaţi fie din emoţii ale unei iubiri pe care niciunul din noi nu o ştiam, fie din mormântare.
Doamne mă vei putea ierta vreodată? Am să-ţi recunosc şi-ntr-altă zi păcatul meu. “…şi mântuieşte, Bunule, sufletele noastre…Amin.”

Va urma!

24 Februarie, 2011, 12:40:42 a.m.
Răspuns #7

Beniamin24

Călugăriţa ( partea 3 )

“Înger îngerasul meu…” Îţi spun că am greşit în Faţa Ta cu neruşinare, Domnul meu... Iisuse... Dumnezeul meu prea-milostiv, căci am poftit la săruturi fierbinţi în care uitam de Tine. Săruturi în care uitam de credinţă! Săruturi în care gustam salbatică pentru întâia oară limba celui ce mă dăruisem. Limba ce se zbătea ca “şarpele” în gura mea. Da! Îţi spun Dumnezeule, că ne-am sărutat fără suflare până ce trupul roabei mame îi iesea din Casa Sfântă. Udă eram. Udă ca după ploile duminicilor de toamnă când plângeai de păcatele noastre, Domnul meu.
Asudând din plăcere simţeam cum tremura şi el. Bietul de el. Hristoase! Scumpul, cum îmi mângâia chipul ce plângea din dorinţa şi poate neputinţă; din regret şi poate lepădare de Tine. De ce l-am ales pe el Dumnezeule? De ce?
Mormântarea înainta iar el mă săruta de rămas bun, şi dispăruse printre crucile din cimitir. Am trăit cu secretul în mine. Nici preotul tată, nu ştia chiar de nelegiuirea mea faţă de Tine. Faţă de credinţă sau că Te-am trădat în crez.
Priveam fereastra Bisericii dumnică de duminică, la fiece slujbă. Miercurea. Vinerea. Viaţa mea era doar el. Nu-mi puteam stăpânii emoţiile, şi durerea luptei dintre Sfinţii mei şi iadul lui. L-am adorat şi îl ador. Şi dacă ardeam în iadul cel neiertător de ce încă-Ţi mai eram alături?
Dormeam la mânăstire, ce-a de-a doua casă în care-mi petreceam timpul de ani de zile, încă din inocenţă. Inocenta pe care Tu mi-ai dăruit-o Dumnezeule, iar eu în schimb Îţi ofeream viaţa mea şi-ţi ascultam prea-cuvântul. Dormind îl mai vedeam cum îşi plimba degetele fine, fine ca de pianist, pe sub roba negra ce-a sfântă ce-o purtam, pe sub nădragii chiloţi cu care ruşinea-mi purtam să nu fiu “goală” în păcat precum era şi el. Doamne dacă ai putea să ierţi păcătoasa-mi fiinţă căci nu ştie ce face. Îi simteam degetele viclene cum treceau prin tot corpul, cum îmi strângea sânii ca pe un burete ce udă pruncul proaspăt botezat. Am trăit cu Tine. Te ştiam doar pe Tine. Ce era să fac? Ce? Să uit, să-Ţi vin alături? Să mă pocăiesc? Să nu privesc, şi să prefac într-un sine că eu nu simt nimic, ori Tu ne-ai învăţat să nu minţim? Chiar şi Tu ştii că voi arde-n purgatoriu… Ori în flăcările iadului, de nu o fac deja. Doar ştii că de-o perioada după el mă trezesc cu hainele-mi rupte şi ude de somnuri iubăreţe în păcaturi pe care Tu nu le-Ai ierta, în Vecii Vecilor. Amin.
Vroiam Doamne. Vroiam să-mi amintesc vocea lui. Vocea cu care nu a rostit un cuvând căci noi vorbeam din priviri şi simţuri din iubirea păcătoasă. Dar mai des Te auzeam pe Tine, Doamne reprosându-mi păcatele şi durerea ce se nistuia asupra mea.
Şi de fiul meu ce Vei spune Doamne? Poartă numele Fiului. Vei ştii totul într-o altă spovedire.
“…şi-n tot locul mă-nsoţeste şi de rele mă fereşte. Amin.”

Va urma!
« Ultima Modificare: 24 Februarie, 2011, 12:42:19 a.m. de Beniamin24 »

26 Februarie, 2011, 01:35:43 a.m.
Răspuns #8

Beniamin24

Călugăriţa ( partea 4 )

“Cred într-unul Dumnezeu, Tatăl Atotţiitorul, Făcătorul Cerului şi al Pământului, văzutelor tuturor şi nevăzutelor”… Iisus îl cheama. L-am născut să-i mulţumesc de iubirea dăruită. De iadul în care păşisem odată ce m-am lepădat de Tine. De lumea care mi-a arătat-o cu adevărat. Am văzut suferinţa care mi-Ai ascuns-o Doamne. Prea-Milostive Doamne am văzut. Nuştiu cine ar putea să urască mai mult. Tu, Dumnezeule că Te-am trădat în credinţă şi că nu mă pocăiesc, ori eu că am trăit în lumea Ta perfectă şi prea-sfântă în care am crezut în prea fericitul rai ce poate nu există, unde am călugărit şi m-am dăruit complet Tie Dumnezeule; unde aşteptam un copil “din flori” ca şi Mama? Am simţit furia lumii. Furia credinţei, furia Ta, furia tuturor sfinţiilor asupra mea şi asupra celor ce-Ţi poartă crezul şi-Ţi ştiu de frică, Dumnezeule. De ce să trăiesc aşa Domnul meu? Ştii că mă tem de Tine mai mult decât orice şi-aş fi fost în stare să mă dăruiesc toată, să-mi sacrific darul pentru Tine. Nu îmi mai e teamă. Îmi iubesc copilul Doamne, îl iubesc.
N-Ai să Ştii că într-o zi de luni mi-a vizitat mânăstirea, dulce-mi e prea sfântul cămin, să-mi caute fiinţa. Să mă poată gusta. Să-mi simtă trupul umed din emoţii precum iarba cosită-n dimineaţă, buzele muscate din dorinţa, din poftă, din uitare…
M-am trezit cu el la uşa, Dumnezeule, credeam că iar visez şi mă trezesc cu hainele rupte de zbatere; şi mă privea adânc aşa cum Tu priveai cerul din prea sfânta cruce. Eu îl priveam înapoi, cu ochii lăcrimaţi ca-n prima zi când am aflat ce e credinţa cu preotul tată. M-a cuprins toată într-o îmbrăţişare pe care n-am simţit-o nici când mi-am părăsit părinţii să-Ţi fiu alături. Ştiai Doamne, că măicuţa ce mi-a dăruit harul ceresc atunci când Ţi-a venit alături nu m-a golit într-un suflet pe cât eram de goală când nu era în mine? El, prea sfinte Doamne, el! Fiinţa lui! Şarpele păcatului, că nu putea fi mai dulce mărul din care am gustat şi nu puteam fi mai singură şi mai dornica de săruturile lui pe cât eram atunci. Îl doream, deşi nu ştiam nimic în ale iubirii păcat, simţeam că-l vreau. Iisuse, nu mă puteam stăpânii când intram tot mai mult iadul ce căzusem pradă, dar trupul lui mă ispitea teribil.
Într-o fracţiune de secundă din îmbrăţişări am trecut la pacatele trupeşti, rupându-mi roaba-mi sfânta ce-o aveam cadou de la Tine, şi m-am lăsat devorată de el ca pe-un vinovat la execuţie. Fiorii îmi treceau prin corp precum Fiul pe Cruce şi muream înăuntru uşor… Uşor… Usor... Nu-mi puteam stăpani dorinţa din interior Hristoase, şi-l acceptam într-o durere plăcut de nebunească în care el m-a însămânţat. Şarpele. Nici acum nu-i ştiu numele, nici acum nu mi-a rostit un cuvânt, dar m-a găsit mereu de mă feream de el.
Doamne am păcătuit ca o laşă ce sunt. Nu merit iadul, sfinte… Nu merit ce Tu promiţi celor drepţi sau greşiţi, merit purgatoriu, merit să ard veşnic în chinuri, deşi atunci ardeam poate mai tare ca flăcările iadului.
Îl strângeam între coapse plină de dorinţă, nu vroiam să mai plece şi nici să mai rămâie, vroiam sa “fug”. Şi eu…Tată… Uitasem de credinţa pe care o aveam pentru Tine. Uitasem de Sfânta Scriptură, de cele zece porunci. Doamne! “Să nu preacurveşti”, iar eu am păşit în templul iadului din primul sărut iar acum ajung să-i port pruncul. Pruncul unui necurat. Pruncul meu. Pruncul cel greşit ce a urmat să nască şi să-mi poarte povara trupească şi sufletească. M-ai blestemat, Tata!
“Mărturisesc un Botez, Întru iertarea păcatelor.Aştept Învierea morţilor.Şi viata veacului ce va să vie.Amin!”

Va urma!

27 Februarie, 2011, 02:59:51 a.m.
Răspuns #9

Beniamin24

Călugăriţa ( partea 5 ultima )

“Miluieşte-ne pe noi, Doamne, miluieşte-ne pe noi, că nepricepându-ne de nici un răspuns, acestă rugăciune aducem Ţie…” Am rămas însărcinată cu “şarpele” ce m-a gustat precum Eva cea păcătoasă mărul. Cu poftă, cu sete, cu ură, Dumnezeul meu… Ura care o avea din gelozia pentru Tine, căci altul decât Tine nu era în viaţa mea, iar iubirea care Ţi-o arătam era defapt acea credinţă în probabil nimic.
Am trăit ca un câine în ascuns, ca surorile ce nu-mi erau surori şi tatăl preot, cel ce-l credeam adevăratul tată, să nu uite de fiinţa mea şi să-mi blesteme zilele iar eu să fiu departe de Tine. Tu Doamne de-Ai fi aici cu ce aş fi de vină că iubesc sau că nasc. Ce ar trebui să fac eu? Cu ce să mă pot pedepsi? Prea milostive Doamne, prea iertătorule şi prea nevinovate Doamne nu-mi era pedeapsă că nu-mi puteam ierta trădarea ce-o făcusem faţă de Tine? Ori eu tot ce a fost era doar să cred în Tine şi numai în Tine, Dumnezeule, deşi am prea curvit? Iartă-mă...
Copilul începea să-şi arate formele, eram de neascuns cu pântecele mare, cu fiul celui ce nu trebuia să aibe fiu, ori eu mă rugam la Tine să pot avea copii. Iartă-mi păcatele Doamne căci eu sunt mama celui necurat din credinţa pentru Tine venită.
Finalul era aproape… Finalui chinului? Nu Doamne, căci somnul nu-mi era somn şi gândul nu-mi era gând atunci că o prunc poate nevinovat se năştea, ori crearea lui era vinovată căci el era rezultatul prea curvirii şi păcatului ce l-am făcut faţă de Tine. Este rezultatul dăruirii mele celui necurat… Ma vei ierta Domnul meu?
L-am născut într-un grajd. Într-un grajd cu fân de-o dimineaţă rece de februarie... 4 februarie... Unde nici el, nici ei poate nici Tu, Dumnezeule, nu Ştiai că eu am născut un baietel ce viaţa mi-o luase. Ori eu am renăscut prin el… Aşa m-ai luat la Tine… Copilul meu Iisus…
“Şi acum… Uşa milostivirii deschide-o nouă, binecuvântată Născătoare de Dumnezeu, că să nu pierim cei ce nădăjduim întru Tine.Amin.”

Sfârşit!

02 Martie, 2011, 12:37:03 a.m.
Răspuns #10

Beniamin24

Cocktail
- E timpul să plec necunoscutule! Ne-am iubit destul...
Îi spusesem în soaptă înainte de-a renunţa să-mi mai pun sutienul pe mine. Îmi luasem cămaşa lui albă. Îi sorbeam parfumul din guler şi-l priveam cum dormea nestingherit într-o linişte dulceagă. Lăcrimam. De câte ori să-mi spun în sinea mea că nu mai pic pradă şi nu mai vin în casa niciunui bărbat? Reproşuri pe care mi le spuneam în gând, dar el era aşa de dulce. Blonduţ, cu ochii negri şi dulce în vorbe...
- Iubitule...
Îmi doresc mereu să-l strâng şi să mă tragă spre el, spre pieptul său, să facem dragoste între fum de ţigare şi pahare pline de vin roşu... Păcat, el e unul cu noaptea. În zi el nu mai e... Şi nici a doua noapte.
Îl mai întâlneam până să ajungem unde suntem acum, dar rar. Ne învârteam în anturaje comune. El mă privea mereu atent iar eu zâmbeam ca o fetiţă pe ascuns. Niciodată nu-şi gasise curajul să-mi vorbească, să-mi spună cât de mult mă dorea, să-i văd chipul cum se lumina când mă vedea, sau să tremur toată când se apropia. Eram doi nebuni ca şi acum... Când ne-am iubit pentru prima şi ultima oară.
Am refuzat mereu alte căi de a ne vorbi, nici prin telefon nici prin intermediari. Doream să vină el, să mă vrăjească prin cuvintele lui, să-mi spune orice fel de clişeu numai să se culce cu mine. Norocul lui era că eu îl doream la fel de mult...
Într-o sâmbătă seara un tip din anturajul nostru îşi sărbătorea ziua la un restaurant din zona în care locuia el. Anturajul lui era foarte mare, asta lăsa impresia, îi ştia pe toţi şi toate. Mă făcea să râd, orice fată cu care vorbea folosea tot felul de apelative ieftine de genul "iubita mea" sau "păsărică" , era atât de tipic, la urma urmei şi eu eram atunci o tipa tipica la rândul meu chiar şi aşa nu sunt o ieftina ca altele...
Jumătate de noapte am petrecut-o printr-un pachet de ţigări, cafea şi conversaţii plictisitoare cu mai mult de jumătate din băieţii de la petrecere. Hormonii le alergau prin sânge, îi vedeam şi mă amuzam de tentativele lor eşuate de a mă aborda... Mulţi aveau senzaţia că toate tipele care vin la o petrecere, vin doar ca să se culce cu cineva.
El, conversa mai cu toţi şi printre rânduri îmi arunca priviri atente. Îl observam şi îi răspundeam. Sigur povestea asta seamănă cu toate poveştile, clişee epice... Nu-mi pasă, sunt o femeie căruia nu îi pasă ce este-n jur şi ştie ce vrea. Mai bine să fiu aşa decât să fiu călcată-n picioare din inconştienţă.
Mă îmbrăcasem lejer, zic eu, pentru o petrecere. Aveam o rochie albastră fără bretele cu parul prins şi-o geantă plic din catifea.
- Hai sa bem o cafea...
Îmi spuse dragul de el. Credea că-i pic în plasă ca una din prostuţele pe care le vrăjea el. Era şi dulce, se aştepta să muşc din schemuţele lui clişeice.
- Dragule, eu nu ies cu străinii...
Apoi mă ridic şi plec privindu-l în urmă. Recunosc, îmi doream să fiu abordată. Îmi doream să fiu vânată. Îmi doream să se lupte pentru mine, el, oricare ar fi fost el, dar nu cedam cu una cu două; moment în care el mă prinsese de mână şi mă trase
- Stai...
- Bai băiatule, unde te crezi? În filme?...
Şi-l las fără grai. Mă amuza cumplit, era aşa de dulce cum tot încerca să mă tragă spre el. Eram tineri, dar nu îndeajuns de tineri încât sa ne jucam. Aş fi vrut să rămân mai mult în viaţa lui, sau el în a mea, sa ne vrăjim în fiecare seară şi-n dimineaţă să ne trezim unul în braţele celuilalt sărutându-ne... Iubindu-ne... Astfel de basme pentru femei ca mine nu există.
M-am dus în baie şi-am chicotit pe seama lui, mă dădusem cu rujul meu cel roşu. Acel ruj care înnebunea bărbaţii şi parfumul căruia niciun bărbat nu i-a rezistat şi mă pregătisem de luptă...
Ieşisem şi-l priveam cu coada ochiului, elegant încât să-l fac să mă dorească. El mă privea atent de la masa la care era aşezat, tipele păreau să-l abordeze, el mă privea atent, dincolo de muzică, dincolo de fum... Era deja un joc de copii de care îmi doream să mă îndrăgostesc numai sa aud vorbe dulci cu care ar încerca el să mă vrăjească... Mă lăsam sedusă doar dacă vroiam eu sa fiu sedusă. Eu oricum obţinusem deja ceea ce-mi doream. Mi-am dovedit că totuşi pot, chiar şi după mult timp, să mai fac un bărbat să mă dorească. Deodată din privirile insistente se apropase din nou.
- Vreau să-mi cer scuze pentru mai devreme...
O altă replică dulce, spusă special să mă înduioşeze, era o vulpe bătrână în meseria asta şi-l simţeam...
- N-ai de ce să-ţi ceri scuze, si daca ar fi s-o, cere-ţi scuze în faţa lui Dumnezeu, nu mie.
Şi când să mă ridic ajungem faţă-n faţă... Mă prinsese de brâu şi mă-nbrăţişase. Eram speriată, vroiam să mă zbat, să scap din mâinile lui dar era atât de dulce... Îi miroseam gulerul cămăşii pe care-o purta şi îl sărut pe gât... Gulerul ulterior se pătase cu rujul cu care mă dădusem, ca o ştampilă. Era unică senzaţia, eram parcă în mâinile unui erou ce mă salvase dintr-un incendiu, iar fumul de ţigare era cerul prin care noi zburam..
Timpul se oprise şi pentru o clipă eram una cu el. Buzele lui erau ale mele, parfumul lui era al meu, inima lui a mea şi tot ce era în jurul nostru dispăruse printre muzica tare şi fumul de ţigare... Mă mângâia suav pe obraz şi-l simteam că mă dorea, îl simţeam cum vroia să fugim, să uitam de anturaje şi nebunii, să uitam de ţigări, cafele, şi replici de agăţat... Îl doream. Îl sarutam pe gat şi îi simţeam fiorii. Mă aştepta la fel de mult pe cât îl aşteptam şi eu...
După ce dansasem mă luase de mână şi mă dusese în holul băilor trântidu-mă de peretele unde era o oglindă mare ţinându-mă de gat... Mă adulmeca, şi mă simţea toată, extazul era cu atât mai mare cu cât muzica începea să se audă tot mai tare, teama că ar putea cineva să intre peste noi ne ţinea tot mai mult în suspans... Mă sărutase pe gât apoi a dorea să vadă dacă îl doream cu adevărat şi mă atinsese acolo unde mulţi bărbaţi n-au reusit să mă atingă. Mă simţise că poftesc după el. Era evident că-i picasem în plasă, sau aşa voiam să creadă...
Mă sărutase ca un adolescent pe gât, cu o mâna sub rochie si cu cealaltă pe obrazul drept pe care eu îi simţeam venele groase de pe mâna lui ce-mi strângea chipul, şi degetele care şi le plimba gentil pe sub rochie. Mă aprindea parcă mai tare, şi nu ne doream decât să ne pierdem amândoi în nebunia unui cântec de noapte, cearceafuri albe şi nopţi târzii în care dansam împreună...
Aaah ce de-a clişee folosea, şi totuşi era spontan... Un oximoron al mediului social. Avea momente când era previzibil, cu atingerile, cu vorbele, cu privirile, însă era îndeajuns de bun încât să mă facă să plec cu el... La un moment dat mă trase de mână să mergem. Spre ieşire, spre apartamentul lui...
- Hai, vino cu mine!
- Stai!
Şi-l privesc în ochi apoi îl sarut dulce şi fugim spre ieşire să luăm un taxi. Ne luasem lucrurile şi ne făcusem dispăruţi printre mulţimea din petrecere, muzica tare, fumul gros de ţigare, urlete şi chiuieli, distracţie şi dorinţe ascunse ale bărbaţilor, ne-am strecurat în neantul nopţii, şi-mi placea sa visez, să mă las dusă de valul superficial...
Tot drumul nu ne-am spus o vorbă, ne priveam unul pe altul pe bancheta din spate şi ne ţineam de mână, cu degetele încrucişate parcă eram doi adolescenţi îndrăgostiţi. El ştia bine ce să-mi ofere să-mi fie pe plac. Fiecare gest micuţ îl urmăream reciproc, ca un vultur, nu cumva să facem vreo greşeală să ne stricăm momentul... Din clipa în care fugăream cu taxiul simţeam că mă lăsam încet prada, iată, a nuştiu câta oară, unui individ, conştientă.
Ne-am grăbit pasul sărutându-ne în lift până ce-am ajuns la etajul zece, la apartamentul lui din centrul oraşului, o vorba nu mi-a spus până la uşă. Deschisese uşa, apoi:
- Hai!... Intră!
- Să nu îţi faci impresia că o să se întample ceva doar pentru că m-ai pipăit sau m-ai pupat până acum...
Deodată-şi schimbase privirea. Aşa eram eu, mai dura, dar nu superficială cum era el. Codus de celălalt cap, şi nu mă refer la capul pieptului.
Dupa ce închisese uşa, ne luasem de mână şi ne condusem unul pe altul spre dormitorul lui. Un dormitor specific unui tip ca el. Zugrăvit pe un albastru deschis şi mobilă nouă. Avea un miros dulce camera lui, ca un soi de afrodisiac, de nu ştiam bine, el premeditase tot, dar eu eram mai vicleană ca el. Pe pat avea întinse tot felul de obiecte feminine. Clame de păr, un sutien, o perie de păr, un maieu, un parfum, nişte fotografii cu el şi încă o tipă cu ochelari cu un sac pe care scria gros numele unei fete... Pe birou avea caiete cu versuri scrise şi o scrumieră plină cu ţigări nefumate şi uitate iar undeva în colţ zăcea o rama dublă cu două poze în care era el de când era copil... Până să-i cedez ne-am privit ochi în ochi nestingheriţi de obiectele din pat.
"Prostuţule" îmi spusesem în gând. Nu ştiu daca era cu cineva sau nu, dacă tipa din poze era iubita lui sau nu, dar se pare că reuşise să mă facă să ajung în apartamentul lui. Era o luptă în care preferam să nu mă-ndrăgostesc de el... Deodată mă prinsese de încheietura mâinii, şi mă sărutase respirând parcă de după fiori. Fiori pe care şi eu îi simţeam până în capătul degetelor de la picioare. Mă topeam în dorinţa lui nebunească de a mă iubi superficial. Nu voiam să cred ca el se-ndrăgostise chiar dacă mi-o arătase. Era totuşi un tip de care eram conştientă ca nu voi mai auzi. De ce să mă îndrăgostesc de-un basm?

Va urma!

03 Martie, 2011, 01:20:34 a.m.
Răspuns #11

Beniamin24

Cocktail ( Partea 2 )

După minute-n şir de sărutări mă lăsase în cameră timp în care el plecase spre bucătărie. Îmi aprinsesem o ţigare şi începusem să răsfoiesc din versurile lui... Era un fel de poet nedescoperit, drăguţul de el. Cu nişte versuri în care încerca să arate ceva. Probabil versuri facute să agaţe vreo puştoaică de liceu. Eu eram prea bătrână pentru astfel de abordări. Cel puţin nu era momentul atunci... Cel puţin nu între noi... De ce să cred că ar fi unul care să rămână când noi nu ne-am schimbat mai mult de câteva vorbe de când ne-am cunoscut oficial şi până în clipa în care ajunsesem la el? O mai fi având pretenţia să mă şi culc cu el. Voia şi se întâmplase...
Venise după 10 minute cu o sticlă de vin roşu şi două pahare înalte pline. Chicotisem, eram uimită cât de previzibil putea fi în unele momente, şi-l uram pentru asta.
- Încerci să mă-nbeţi...
- Nu! Vreau doar sa cinstim pentru clipa asta...
- Nuştiu cine ai senzaţia că aş fi dar nu sunt niciuna din femeile din poveştile tale scrise pentru agăţat puştoaice de liceu!
Sarcasmul era singura metodă de-al face interesat şi de a mă proteja în acelaşi timp. Îi vedeam privirea miloagă atunci când mereu îi tăiam entuziasmul dar el încerca tot mai tare. Mă poftea şi mă doarea mai tare ca oricând, iar mişcarile mele suave erau doar ca să-l cuceresc de tot.
Luasem paharul şi sorbisem împreuna cu el o gură vin; fumul din ţigarea nestinsă şi parfumul dulce din camera lui mă-nnebuneau şi mă faceau să uit că sunt femeie şi am o demnitate. Juca dur, la fel jucam şi eu. Pentru el eram ca o prăjitură de după o vitrină dintr-o cofetărie, poftea la mine mai rau ca un copil mic, iar eu nici în ruptul capului nu mă lăsam fără o luptă.
Îmi mângâiam gâtul ca vârful degetelor şi-l priveam de sus cum sorbea din paharul aproape gol de vin. Un vin roşu, dar dulce, totul dulce cum îi place unei femei dure să-i cedeze. Mă impresiona. Scumpul de el, dulcele de el. Cum mă privea şi cum mă admira, clipea uşor şi respira repede şi silenţios... Deodată lăsasem paharele deoparte şi începusem să ne sărutam.
Cedasem, ca o femeie ce sunt, am o inimă care să lasă cucerită, chiar şi de-un străin. Îi simţeam palmele cum îmi strângeau chipul cu dorinţă şi sudoarea din trupul amândărora. Mă mai opream. Îl mai priveam, mai chicoteam de urma de ruj de pe gulerul lui şi-l sărutam din nou, prin fumul de ţigare şi paharele de vin.
Avea muşchii încordaţi, palmele-i erau umede şi ochii îi lăcrimau sărutându-mă... Avea emoţii iar eu nu voiam să-l cred, nu voaim să pic în capcana lui ca şi în a altora. Mă minţisem singură, eram deja în braţele lui iar el mă sorbea de sus până jos...
În timp ce mă săruta îşi plimba mâinile pe tot trupul meu, tremurând, simţindu-mi sânii întăriţi de poftă, şi totuşi nu vroiam să mă ofer, dar îl simţeam cum mă copleşea. Dulcele parfum, camaşa lui alba pătată cu rujul meu, ochii lui negrii, părul lui scurt şi blond, privirea cu care mă cucerea... Cliseul de el, era la fel ca oricare alt bărbat cu care m-aş fi culcat până acum, avea doar alte haine şi el era mai dulce...

Va urma

03 Martie, 2011, 07:43:04 p.m.
Răspuns #12

Beniamin24

Cocktail ( partea 3 )

Mi-a dat uşor rochia jos… Se prelinse toată pe mine lăsându-mă-n sânii goi şi în chiloţi. Mă descălţasem de pantofi şi îl lăsasem pe el să mă aşeze pe pat. Într-o grabă dăduse totul deoparte să ne facă loc. Prea gentil era, îi tremurau palmele când m-atingea, dar nu puteam să-i dau drumul buzelor… Se grăbea dragul de el, se grăbea să mă seducă, să-mi facă avansuri insistente de care amândoi ştiam că voiam să le simt, şi nu doream de grabă…
– Stai…
Îi spusesem în gâfâieli în timp ce îl priveam în ochi. Era chipeş, mă fermecase privirea lui şi parfumul din camera, clipe în care îmi doream ca timpul sa nu existe, la fel cum îmi doream şi în restaurant, şi să uit că am o demnitate de femeie, să-l las între coapsele mele şi să mă facă să-l doresc mai mult…
Se dezbrăcase, gol. Cămaşa i-o luasem să-l simt lângă mine şi tot ce însemna el. Să-l simt pe mine, în mine… Cu mine.
Avea un alt stil de a iubi. Ceva ce eu am mai întâlnit dar cu mult timp în urmă. Voia să mă iubească altfel decât o făcea el, şi îmi plăcea să fiu minţită, de nu ştiam bine, preferam să închid ochii şi să mă mint că sunt iubita decât să ştiu că un străin m-a prins în mâinile lui.
Din sărutări trecuse la spatele meu. Eram pe partea dreaptă a patului. Mâna stângă o avea la brâul meu cu palma pe sânul drept şi mă strângea; mâna dreaptă o avea sub capul meu iar palma o strângea de palma mea. Mă sărutase pe gând şi în extazul uitării îl lăsasem în mine. Adoram cu îi se umflau venele din mâini cum mă strângea, chipul aspru şi lacrimile cum îi curgeau şi se ascundea. Mă jur că îmi doream să vină un cutremur să se dărâme blocul să murim împreuna, dar niciodată n-am uitat că sunt femeie, chiar dacă am cedat, chiar dacă nebunia unei iubiri unice m-a dus într-un val superficial. Eu dacă vreau să iubesc, pot iubi chiar şi pentru o noapte… Şi aşa am şi făcut. Mă iubisem cu un străin…
Inimile se zbăteau sălbatice în nebunia fumului şi a parfumului din cameră într-un amestec deosebit de vin şi nepăsare, mă-ncovoiam toată la atingerile lui bărbăteşti, şi-l descopeream cu fiecare atingere a lui. În tot timpul ăsta nu-mi dăduse cămaşa deloc jos, voia să ştie că-l doresc, eu voiam să ştiu că-l mint şi că mă mint şi pe mine totodată.
Am dansat împreună nestingheriţi printre amintiri dureroase cu alţi bărbaţi cu care-mi mai pierdeam nopţile sperând să mă lipesc să nu îi părăsesc… Bărbaţii sunt porci, toţi, dar sunt şi excepţii, cel mai bine e să fii ca ei, să vă iubiţi apoi să dispari din viaţa lor, cum fac şi ei mereu.
După minute-n şir de sudoare din dorinţă, mă întorsese pe spate şi începuse în a mă săruta atent cu vârful buzelor pe frunte, pe buze, pe barbă, pe gât, după urechi încet până pe piept, apoi cu vârful buzelor lui cărnoase îmi devora sfârcurile ca pe nişte struguri. Mă facuse să gâdesc la lucruri pe care nicio femeie deobicei nu le-ar gândi de-ar fii vreuna-n locul meu… În nebunia nopţii încheiase dragostea cu un ultim sărut pe cealaltă pereche de buze pe care nu mulţi bărbaţi au reusit să le sărute. Săruturile lui şi vinul mă-nnebunise şi până să-l mai simt din nou ajunsesem la punctul în care mă strânsesem toată de extazul feminin şi nu doream nimic altceva decât să fiu cuprinsă de el şi să adorm până-ntr-a doua zi. O a doua zi care nu a existat. Mă ridicasem îndată ce adormise şi îl privisem cum dormea nestingherit în lumea lui superficială, crezând, dragul de el, că se va trezi cu mine în braţe dar nu a fost aşa… Îmi luasem hainele şi camaşa lui şi disparusem. Deşi, ştiu, sunt o femeie, şi poftesc şi eu la iubiri şi poveşti care nu se mai termină, probabil că doream ca el să nu mă uite, să mă iubescă pe undeva pe ascuns sau să mă caute ca orice alt bărbat care şi-a arătat o parte mai sensibila, dar cum spusesem şi în alte rânduri, eu dacă vreau să iubesc, pot iubi chiar şi pentru o noapte…

Sfârşit

03 Martie, 2011, 11:56:13 p.m.
Răspuns #13

Beniamin24

O poveste de acum 3 - 4 ani care nu a avut continuare

Trecătorul

...mi-era dor de casă. Mi-era dor de mama, mi-era dor de sora mea plecată şi de nepoţica mea. Mi-era dor de mine şi de dus la ei, cu mult poftita dorinţă de a mă odihni. Eram obosită, bineînţeles pentru că, aşa cum era Bucureştiul obositor, aşa era şi alt oraş şi nu doream decât să merg acasă. Plin, fără pic de aer sau gânduri curate oraşul mă sufoca. Voiam să nu mă mai gândesc la cel ce-mi dăruisem chiar şi viaţa şi mă târâse prin gropi. Nu voiam nici să mai aud de dragoste sau de dăruire... Nu-mi pasă, şi în plus aveam cu totul alte perspective despre viitorul meu. Nu cu el, sau cu altul care ar putea să mă facă să sufar. Doar eu, mama şi sora mea, asta era tot ce voiam. Zilele treceau cu gânduri îndurerate şi reţineri la orice poftă de afecţiune... Tristă, pierdută, poate că asta mi-a fost răsplata pentru tot ce i-am dăruit, tot ce am făcut pentru el, tot ce am sperat că va fi între noi. Mi-a spulberat orice vis, şi inima cu totul. Nopţile nedormite, orele în care am cugetat, şi lacrimile ce nici el nu mi le poate returna, nimic nu mă putea face fericită. Eram şi sunt o fată frumoasă, nu cred că era capăt de drum pentru mine însă nu la asta visam, nu-mi doream aşa ceva. M-a făcut să nu mă mai dăruiesc mai mult de-o zi, de-o oră, de-un sărut, de-o vorbă dulce-n tren sau prin tramvai. M-a făcut să închid ochii, lăcrimaţi după fiece sărut străin... Străin? Da! Străin; poate că mă făcea să mă simt dorită mai mult decât mă făcuse el... Sau nu... Prefer să fac altceva decât să mă mai gândesc la el.
Că tot vorbeam de tren, vorbăreaţă cum sunt, n-am putut evita un puştiulică. Amuzant cum sună, lui i-am dat mai multă atenţie decât i-am dat cuiva vreodată de după cel ce m-a distrus. Vorbind atât de mult, m-am rătăcit de la subiect, vorbeam, poate, singură cum fac mereu când mă întristez. Voiam să spun că l-am cunoscut în tren, în timp ce mergeam acasă, plecând din Bucuresti.
Era zi de vară nu prea caldă dar nici urâtă. Unchiul meu, care îl iubesc pot spune, a fost drăguţ cu mine şi-mi oferise un loc gratuit în cabina sa de controlori, un anume compartiment liber special pentru ei; controlorii. Trebuie să recunosc, aşa dur cum pare el, e un om care te ajută când ai nevoie.
Ore târzii, agitație mare, nu-mi trecea nimic prin gând decât să ajung acasă și să odihnesc mult, tânjisem cu zilele la un somn adânc, acasă.
...și trenul porniseră. Singură în compartiment, cu becul stins, priveam pe fereastră în gol, gândindu-mă la ce aveam rețineri. Mi-era dor de-o îmbrățisare. Mi-era dor de cine am fost. Sigur, acum, sunt conștiincioasă și devotată carierei și mi-e bine așa dar parcă nici somnul nu mi-e bun dacă nu am pe cine săruta, dacă nu am după cine pofti, dacă nu am iubirea unui..."el". Tot felul de gânduri se zbăteau în mintea mea, și mă tulburau.
Somn nu aveam așa că am ieșit pe hol. Mai auzeam o vorbă de la oamenii ce se plângeau constant că nu au bani îndeajuns sau că sunt unul mai presus de altul, mai aveam noroc de stațiile în care se oprea trenul, mai fumam o țigare, îmi mai limpezeam gândurile. Singurul lucru care mă face să uit de mine...
Era rece pe hol, curent din ferestrele deschise din vagon. Pe culoar în stânga mea doi tipi vorbeau despre subiecte bărbătești, specific lor, mai apoi un puști și după, o fată. I-am privit pe fiecare în parte. Am privit orice detaliu, orice mișcare numai să nu mă gândesc la al meu; până la puști. Pustiul era mai plinuț, de fapt avea burtică... Era drăguț... Părea drăguț; și cred că era de vârsta mea. Îmi placea oarecum de el, dar principiile pe care mi le-am impus nu mi-au permis o abordare de niciun fel dar totuși se întâmplase. Se întâmplase fără să vreau. Mi-am întors privirea către el chiar când mă privea... Și... Îmi zâmbise. Dintr-o rușine de copil i-am zâmbit înapoi și m-am dus grăbită-n compartiment.
Nu am avut de gând să mai continui cu jocuri copilărești, nu aveam vârsta de asemenea lucruri și-n plus nu era ceea ce căutam, deși dacă stăteam bine să mă gândesc pustiul poate era... Altceva.

Va Urma! ( Poate )

08 Martie, 2011, 02:56:00 a.m.
Răspuns #14

Beniamin24

Jurnal de iubită ( partea 3 ) PRIMA JUMATATE

Bună. Îți spun aici ce vreau să știi și-apoi te las. Nu vreau să te deranjez și nici să insist cu nimic. În fața ta nu vreau să fiu așa, nu sunt așa. Orgoliul meu e mult prea mare să mă înjosesc așa, și tu știi bine. Și dacă mă gândesc bine, ce urmează să-ți spun e exact opusul faptului că nu aș vrea să par așa. Te rog, să nu spui nimănui…
Aș vrea dar nu pot, să recunosc că am greșit în fața ta. De multe ori, și de multe ori ai trecut cu vederea peste crizele, peste geloziile și peste toate lucrurile care ți le făceam. Iubitule… Pot să-ți spun așa? Îmi dai voie? Sau Panda sau Puiule, cum îți plăcea ție… Pot?
Am visat multe lucruri împreuna, am visat un viitor pentru care luptam, și eram dispusă să fac sacrificii, dar am greșit pe parcurs. Am greșit enorm, și nu mă aștept să mă mai ierți. Dar știu Puiule, când mă vezi ți se înmoie picioarele cum ți s-au înmuiat și când m-ai văzut atunci când te-am chemat la mine… Am greșit și atunci imediat după ce m-am despărțit, mi-am bătut joc și te-am dat afară dimineață de nebună ce eram, am vrut să suferi și tu, sau poate am vrut să te încerc, nu stiu… Nu mai știu, a fost una dintre greșelile pe care le-am făcut în fața ta. Te-am gonit și tot m-ai primit înapoi când eu de fapt trebuia să te primesc.
Puiule, știi că nu-mi lipsește nimic. Am mașină, am casă, am o familie care mă iubește, așa dură cum e. Părinții mei au așteptări mari de la mine și de la cel cu care-mi împart viața, poate d-asta l-am prezentat mai repede pe Dan și de tine nu le-am spus când noi ne-am împăcat. Greșeli peste greșeli, și tot nu vreau să recunsc, dar e greu acum când nu mai sunt cu tine, Puiule. Iubitule… Panda… Trăiam mereu cu impresia că pleci sau că alta îți poate oferi ceva mai bun ca mine, încă mai trăiesc așa nu vreau să te mint. Cu Dan nu am fost așa. De ce-ți spun ție toate astea, nu știu? Vreau să citești atent și să înțelegi, poate tu înțelegi mai bine ca mine.
Trăiam mereu cu impresia că pleci, dar tu erai mereu lângă mine. Nu știu de ce nu am văzut, de ce nu mi-am dat seama, tu erai numai lângă mine. Peste tot, unde voiam eu, tu erai acolo. În fiecare zi când te chemam, te trezeai dimineața la 6, la ora 7 să fii la ușa mea după ce plecau ai mei la serviciu. Vedeai din Baba Novac în Rahova doar să mai stai o ora în pat lânga mine. La spatele meu… Apoi mă duceai la facultate la Drept, dupa care mă luai și ma duceai la facultate la litere, ma așteptai și mă duceai acasă… Erai mereu lângă mine. Mă așteptai cu orele atunci când aveam examene. Nu m-ai lăsat niciodată atunci când am avut nevoie de tine. Poate că nu le-am spus alor mei că ne-am împăcat din frică să nu mă părăsești, cum ai făcul și altădată. Puiule… Te făceam obsedat de multe ori ca să te rănesc, dar tu de fapt mă iubeai. Iar eu eram și sunt oarbă de orgoliul meu.
De ce tot pe tine te caut când nu mai este altul lângă mine? Cu Dan am fost fericita, chiar am fost. Cu Gabi la fel. Cu tine am plâns, pe tine te-am iubit, cu tine am tras… Familia mea e mai importantă pentru mine acum, și viitorul meu la fel, iar eu îi înteleg pe ai mei că vor să fiu cu cineva care-mi poate asigura un viitor frumos alături de el. Nu sunt materialistă știi asta, dar vreau un bărbat capabil să fie bărbat… Tu? Tu ești doar tu… Ben. Puiul meu. Panda gras.
Am închis în sinea mea tot ce a ținut de tine, și de noi. Te rog să nu mă pui să-mi amintesc. Vreau să uit când te-ai pus în genunchi după ce m-ai primit înapoi, să nu te părăsesc, să nu te dau afară. Te-ai înjosit în fața mea și mi-am bătut joc. Chiar vrei să-mi amintesc lucrurile astea? Eu nu m-aș fi pus în genunchi dacă eram în locul tău. Nu știu cum m-ai suportat, dar cum am fost cu tine n-am mai fost cu nimeni. Nici cu Dan nici cu Gabi.
Tu ai avut cea mai mare încredere în mine, și-mi doresc Puiule, îmi doresc din inimă să am și eu măcar un gram de încredere pe cât ai avut tu în mine. Nu am avut și n-am să am, mi-e frică.
Uneori adorm gândindu-mă la tine, visând că stai la spatele meu și mă săruți. Tare-mi doream să mă trezesc din visurile astea iar Dan să fie lângă mine. Dan a fost bărbatul care tu nu ai știut să fii, dar nu l-am iubit cum te-am iubit pe tine. Chiar așa cum e el, că vorbește tare și peste toți, a reușit să mă facă fericită, și l-am acceptat pentru ceea ce e, și cum e.
Să nu crezi că te caut să-mi cer iertare. Nu mai am pentru ce în fața ta. Nici nu știu de ce-ți mai spun lucrurile astea. Nu știu de ce îți mai scriu toate rândurile astea, te rog să ștergi tot după, atât să poți face, dacă mă respecți.
Ți-am vorbit de multe ori urât când tu probabil sufereai, am făcut multe lucruri care te-au făcut să suferi și poate, mai mult ca sigur nu ai meritat, chiar dacă ai plecat de două ori, n-ai meritat tot ce ți-am făcut… Mă gândesc uneori dacă aș fi pățit cu Dan ceea ce noi doi am pățit, oare el ar fi venit cu mine la spital? Ar fi stat lângă mine, m-ar fi așteptat? Știu că tu ai fost acolo, știu că tu erai cel ce ma aștepta, știu că tu ai fost cel care m-a primit în brațe și care mă iubea indiferent. Iubitule, nu te consumă tot ce noi doi am pățit? Nu te consumă faptul că acum sunt singură și poate nu te doresc? Nu te mai consumă nimic acum?
Mincinosule, acum mi-am amintit cum mă mințeai tot timpul. Credeai că sunt proastă mereu, și ți-am dovedit de atâtea ori că nu sunt așa. Și totuși, poate, uneori mi-e dor de tine, sau mi-e dor să mă cauți. Mi-e dor să știu de tine. Mi-e dor să știu de noi chiar dacă tata, mama sau frati-miu nu te vor. Tot datorită mie, i-am mințit de mult că tu ai fost primul meu bărbat căruia m-am daruit și ți-ai bătut joc de mine deși n-a fost așa, mereu am trăit cu impresia că-ți bați joc de mine, la fel cum uneori trăiesc cu impresia că tu încă mă iubești.
Mai ții minte iubitule, când plecau ai mei la Monteoru, te chemam la mine și-ți mai făceam câte-o surpriză? Mă îmbrăcam în lejeria aia roșie care-ți place ție, mă dădeam cu rujul meu roșu și cu parfumul meu de la Givenchy Ange ou Demon Secret despre care scrii acum cu foc, și făceam dragoste încă de la ușa? Ții minte când dormeam în patul alor mei mă țineai în brate și te jucai în părul meu până dimineață? Tu de ce nu ai putut să fii ca Dan? De ce nu m-ai făcut să plutesc? Te iubeam dar nu eram fericită. Sau mai bine te întreb de ce mă mai țineai lângă tine dacă te făceam să suferi? De ce încă mai scrii acum despre mine? De ce mă mai cauți câteodată?
Poate că râzi acum. Te întrebi cum de Irina aia arogantă și plină de ea îți dă un semn? Mă bucur că măcar am reusit sa te fac să râzi în seara asta, pentru că ador cum razi și știu ca din vina mea n-ai mai ras de mult. Mă bucur că măcar atât am reușit și eu azi, și în viața asta în general…
Nu mai vreau să te stresez pe tine cu tâmpeniile mele și cu stările mele de om nebun și depresiv. O să te las să stai liniștit, fără să mă auzi mereu, mereu, mereu pe mine cum mă plâng. Pentru că numai atât știu sa fac, se pare… Să mă plâng, te rog să mă scuzi că ți-am ocupat timpul degeaba…
„Vreau să simt caldura ta cand noaptea va veni…” Mai ții minte cât am plâns amândoi pe melodia asta? Mi-a rămas versul ăsta în cap și nu mi-l mai pot scoate. De ce e totul atât de greu? Încă din clipa în care ne-am cunoscut, totul a fost al naibi de complicat. De ce Ben, de ce?
Știi ce mă mai tine legată de tine? Ideea, poate și speranța că noi doi chiar suntem predestinați să fim împreună. Uneori stau și mă gândesc la asta și sincer am ajuns să o cred pentru că de aproape 3 ani ne legăm unul de celălalt. Nu putem să uitam unul de altul indiferent ce se întâmplă, chiar dacă ne spunem vorbe grele tot simțim ceva unul pentru celălalt.
Uneori ajung să cred că tu chiar ești sufletul meu pereche, că poate tu ești jumătatea mea, că tu vei fii soțul meu și tatăl copiilor mei, că alături de tine voi îmbătrâni, că tu vei fi primul și singurul care mă va vedea în rochia albă și perfectă de mireasă, că alături de tine voi zâmbi în noaptea nunții și la primul nostru dans ca și Familia Ben și Irina C., că împreună cu tine voi ajunge departe, vom avea bani și copii frumoși și deștepți ca noi, că numai și numai tu mă vei tine de mână și mă vei săruta înainte să mor… Știu, probabil te gândești că m-am uitat la prea multe filme romantice. E posibil…
Eu chiar te iubesc Ben, însă știi care e problema? Mi-e frică să mă dăruiesc ție; tot timpul astă cât am stat despărțiți am încercat să-mi impun să te urăsc, să te uit, să-ți vorbesc urât, să-ți zic câte și mai câte, numai ca tu să mă lași și să treci peste mine și tot ce ține de mine pentru că nu sunt bună pentru tine Ben. Nimic din ceea ce am eu și ceea ce sunt eu nu e bun pentru tine… Și totuși de ce mai vrei să continuăm și de ce mă mai iubești? Nici cât am fost cu Dan nu m-ai lăsat… Doamne Ben… Tu știi că nimeni nu m-a iubit cum mă iubești tu? Sincer mi-era frica de chestia asta. Nu voiam să ajungă cineva să mă iubească atât pentru că implicit ar fi văzut cum sunt eu cu adevărat. Geloasă, posesivă, nebună, crizată, romantică, iubitoară, plângacioasă, nimfomană, veselă, depresivă, tristă, zâmbitoare, visătoare, fricoasă. Asta e cea care te iubește, sau te iubea, atât…

Va urma!
« Ultima Modificare: 08 Martie, 2011, 02:57:42 a.m. de Beniamin24 »