10 Octombrie, 2025, 01:27:33 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: am nevoie de un sfat  (Citit de 4385 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Februarie, 2011, 09:10:04 p.m.
Citit de 4385 ori

dance

Buna ,am cunoscut o fata acum 1 an si jumatate ,tin sa mentionez ca are prieten de ceva de timp,doar ca de cand ma vazut vine la mine mai mereu.Mi- a spus probemele care le are cu prietenul ei,are incredere in mine,vorbim mereu,se poarta cu mine intr-un fel....care ma facut sa cred ca ma place.In ultimul timp eu m-am indragostit de ea..insa ea nu stie lucru asta si am inceput sa o evit( stiu ca gresesc) insa numai pot sa stau langa stiind ca o iubesc atat de mult,nici nu stiu daca mai este cu prietenul ei sau nu..dar faza e ca tot eu sufar si ma simt vinovat ca o ignor tocmai pentru faptul ca ea ma ajutat mult , mi-a spus sa nu o uit vreodata,chiar mi-a batut apropouri ca si-ar dori sa fie cu mine dar ceea ce  ma impiedica sa ii spun ca o plac este faptul ca are prieten,Ce credeti merita sa astept ,sa fiu prietenul ei bun ...pana va veni  momentul acela mult asteptat....sau sa o ignor asteptand sa imi zica ea ceva?? va rog sa ma ajutati

18 Februarie, 2011, 09:17:06 p.m.
Răspuns #1

dance

p.s    in ultimul timp suntem foarte distanti tocmai pentru ca imi este frica sa merg mai departe....

19 Februarie, 2011, 10:53:29 a.m.
Răspuns #2

Iosif

Treaba e foarte simpla, in acest moment ai de ales intre 2 roluri.

Ce iti doresti sa fi? Prietena ei (inspre acolo te indrepti, daca nu cumva esti deja) sau prietenul (iubitul) ei?

Asadar, daca vrei sa fi prietenul ei trebuie sa iti asumi rolul de barbat. Te duci si actionezi. Daca are sau nu prieten e relevant doar daca il vrei si pe el. :)

De unde acest prost obicei de a-i spun ca o placi?! Tu crezi ca ea nu stie? Tu crezi ca ea nu vede? Nu mai gandi atata, treci la actiune. In loc de a-i spune ca o placi, sarut-o! Sau iti e frica de croseul ei de dreapta? Crede-ma pe cuvant, in afara de o palma nu prea ai ce sa patesti. :)

Lasa-ti fricile deoparte si acctioneaza!

Succes!
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

19 Februarie, 2011, 11:44:19 a.m.
Răspuns #3

dance

Iti multumesc pentru sfat:)
« Ultima Modificare: 19 Februarie, 2011, 11:47:44 a.m. de dance »