10 Octombrie, 2025, 12:09:07 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Micile placeri ale vietii ...  (Citit de 10093 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

08 Mai, 2011, 06:59:10 p.m.
Citit de 10093 ori

viulian

Administrator
Care sunt micile placeri care va rup asa momentan de realitate ?

Incep eu:
a) cand vin dupa un mers pe jos toata ziua, e foarte placut dupa ce fac dus - sa imi dau picioarele cu o crema mentolata si racoritoare.
b) sa mananc o lingura de bulion, dupa ce pun la ceapa cand fac prajeala, sau la ciorba mm
c) cand ud florile (nu stiu de ce, dar imi place sa le dau apa) - nu abuzez evident :D

Ma mai gandesc sa vad ce-mi amintesc.

08 Mai, 2011, 10:06:32 p.m.
Răspuns #1

Lorelei

1) Cafeaua cu lapte dimineata. O cana mare.  :)
2) Plimbatul in parc. Mai ales primavara, cand sunt zarzarii infloriti si ploua cu petale albe
3) Mersul cu masina cand nu trebuie sa ajung undeva, pur si simplu, hai-hui, ca si cum as pleca in vacanta, desi nu plec nicaieri anume.

Mai sunt, ma mai gandesc...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

08 Mai, 2011, 11:05:09 p.m.
Răspuns #2

Elena.

1-Sa cos la goblen (ma linisteste foarte mult).
2-Sa ascult muzica.
3-Sa ma plimb alaturi de persoana iubita.
4-Sa joc table.
Cam atat deocamdata.
Nu-ti trai viata visand,traieste-ti visele!

09 Mai, 2011, 11:53:16 a.m.
Răspuns #3

Just

1. Dușul de după mult sport. E super sanzația!
2. Cafeaua, dimineața, în fața monitorului, în timp ce caut răspunsuri la mesaje, citesc noutăți.
3. AM sex. :-[ sau asta trebuie trecută la marile plăceri ale vieții!?
4. Drumețiile cu a mea cățelușă, primăvara- toamna- iarna.
5. Prăjituritul și încercatul de rețete noi, care să-mi reușească, satisfacția alui meu când le testează.
6. Discuțiile „mai altfel”.
7. Satisfacția unei reușite după multă muncă.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

09 Mai, 2011, 09:17:17 p.m.
Răspuns #4

viulian

Administrator

AM = morning ? :laugh:
Nu as pune sexul pe lista = asta e o placere (mica, mare, nu ) a tuturor :D deci nu ne diferentiaza. Sau ceva de genul 'o zi libera de la servici'. Trebuie asa, ceva particular fiecaruia in parte.

Eu urasc sa dorm dupa masa (mai ales ca ma scol buimac si nu mai fac mare lucru, si nici nu mai adorm usor).
Dar cand sunt prea obosit, simt asa cum ma ia un val de caldura, si adorm dus.
Mai imi place sa merg in targuri de vechituri si sa caut ocazii - chestii dragute la pret mic. Satisfactia e cand dau si putini bani, daca persoana nu lasa la pret, nu mai imi place.

09 Mai, 2011, 09:33:17 p.m.
Răspuns #5

Just

AM = morning ? :laugh:
Nu as pune sexul pe lista = asta e o placere (mica, mare, nu ) a tuturor :D deci nu ne diferentiaza. Sau ceva de genul 'o zi libera de la servici'. Trebuie asa, ceva particular fiecaruia in parte.

Da, morning- morning.
Da de ce să nu trec!? Crezi că tuturor le place? atunci de ce s-a inventat migrena în pat!?  :laugh: sau menstruația care durează cu săptămânile sau vine de n ori pe lună!? :police: eu una nu știu de ce naiba cineva ar vrea să caute așa motive, dar nah! deci nu toată lumea e așa into it sau îl consideră plăcere, ai fi surprins de câte ori am auzit vorbindu-se despre love or sex ca de un fel de... datorie!? wtf!?  :laugh:

Hah!
On-topic nu știu ce să mai spun, revin! dar îmi place chestia cu târgul acela de care spui tu. Eu mi-am luat 3 puzzle mari de tot cu 1 euro. Hihi, tot de pe la așa ceva.
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

09 Mai, 2011, 09:35:49 p.m.
Răspuns #6

Lorelei

Puzzle, puzzle, puzzle... Si eu sunt mare fan. De 1000 de piese, de obicei. Rareori de 500. Pentru mai multe nu am loc  :laugh:
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

10 Mai, 2011, 04:26:15 p.m.
Răspuns #7

Just

Dar nimeni nu trece țigara de dimineață? sau nu avem fumători!? că din câte am auzit e tare ... plăcută?

10 Mai, 2011, 09:03:33 p.m.
Răspuns #8

viulian

Administrator
Just am inteles da :) la barbati (na, sa nu generalizez) e mai usor dimineata si nu vedeam cum de ar putea fi asta o mica placere a vietii, cand de fapt e o constanta  8)

Despre tigara, da, cred ca as putea-o pune si pe asta, dar iar mi se pare o constanta - fumez constant - deci - cred ca pana plec la servici fumez vreo 4 pe putin.

Una din micile placeri ale vietii era sa-mi fac un nou calculator si sa aleg configuratia care o credeam eu cea mai buna la cati bani eram dispus sa dau. Acum, dupa nu stiu cate calculatoare, m-am lenevit si nu mai e satisfacator - n-am mai schimbat calculatorul de un an cel putin, si nici nu ma tenteaza sa o fac - ce am ales am ales bine si sunt foarte multumit. Dar ce faina era "adrenalina" aceea dinaintea alegerii.

A, si mi-am amintit, una din micile placeri ale vietii e sa mai merg din cand in cand la un masaj. N-am mai fost de vreun an - ar trebui sa merg iar.