Eu in locul tau as fi foarte cinic, si n-as mai pierde timpul ... dar ma rog, faci cum simti - sa nu fii agresiv insa. O sa vezi ca fetelor, cand le place de tine, te cauta si ele, te intreaba una alta, vezi acolo un interes.
Ai ceva semnale ca e interesata de tine ?
Da de ce să îl caute ea? sau să luptăm noi pentru voi în general. Nu, nenică. Îți place o fată, umblă după ea, cucerește-o, invit-o, acceptă refuzul, insistă, mai dă-i cadou și vreo floricică, scrie-i vreun mesaj. Că pe băieții ăștia nu mai știi cum să-i iei. Dacă le cedezi ușor cu un sărut se laudă că 1,2 le cazi în gheare și vizeasă prea timpuriu la „pasul următor”, iar apoi ne cataloghează ca pradă ușoară. Dacă în schimbi le reziști și aștepți să facă mai multe până să te convingă că merită să te implici în ceva cu ei, abandonează, se bosumflă, te obligă să-i curtezi tu. Auzi... tu, domnișoară.
Am o mica problema cu o fata...De ceva timp merg cu ea cu metroul spre scoala, si tot incerc sa o sarut dar are obiceiul idiot de a intoarce obrazu'(si nu face doar la mine), mai e si chestia ca imi este foarte frica sa nu primesc vreo palma sau sa fiu respins,(si nu reusesc sa scap de frica asta) pentru ca nu pot sa o iau altfel decat prin surprindere (cel putin asa cred..
).
Ati putea sa imi dati niste sfaturi despre cum sa scap de frica asta si cum sa procedez ca sa o sarut?
Dar nici eu nu am priceput faza cu întorsul obrazului. Adică bănuiesc că unui cunoscut de-al tău i-a plăcut de ea și a încercat să o sărute și tu vedeai că ea întoarce obrazul, ceea ce nu-i plăcut. Eu zic s-o iei mai moale și să nu mai încerci să o săruți după o romantică plimbare în metrou.

Mergeți și voi la o plimbare într-un parc, invit-o să te însoțească până știu-eu-unde, ia-o de mână când vă plimbați(dar nu în plină stradă ca și când ați avea o relație de n luni, ani), ci într-un loc mai retras. Faceți o întâlneală în adevăratul sens al cuvântului, în afara scârțâitului de metro și apoi mai poți spera la ceva, nu acum.
Hai, succes și fii decis, nu șovăielnic. E foarte important. Știi reclama de la Sprite: ”Hei, șefu! fetele simt imediat când ești disperat”, se aplică și pentru timid, stângaci etc. Deci fii sigur pe tine!