Hey

Uite care e parerea mea din tot ce ne-ai scris pana acum...
Fetita asta te place... Se obisnuieste cu tine... Probabil prietenul ei nu e cum ar vrea ea sa fie plus ca va vedeti des din cate am inteles.
Trebuie insa sa vezi exact cum te priveste ea: ca pe un amic sau ca pe un potential iubit.
Daca doar s-a obisnuit cu tine ca are drum comun cu cineva cand merge la scoala atunci trecerea timpului va ingreuna putin abordarea, ea fiind obisnuita sa te comporti de fiecare data intr-un anumit fel si nu stiu cat de incantata va fi sa o surprinzi cu ceva intim...
Ai putea sa incerci ceva diferit fata de fiecare data cand te intalnesti cu ea...
Poti sa-i cumperi un trandafir... nu sunt fete (prea multe) carora sa nu le placa trandafirii si s-o astepti in metrou sau unde va intalniti de obicei, atunci cand sti sigur ca te vei intalni cu ea, sau sa o astepti cand iese de la scoala (acum nu stiu cum va plimbati voi impreuna... adica si cand mergeti la scoala si cand va intoarceti?)
Ii poti arata ca esti interesat de persoana ei.. ii faci cadou trandafirul si bagi si tu un text gen: "Sti? Pe langa toate, amicitie si asa mai departe, e greu de trecut cu vederea un zambet ca al tau." ... si ii dai floricica zambind asa usor si subtil...
Poti sa o si intrebi ca pentru orice eventualitate: "Cum esti diseara? Mi-ar placea sa ne vedem si in alt loc decat in metrou... Poate stiu eu?, papam o pizza sau poate iti plac pastele?.. Mmmm? Ce zici?"
Si vezi ce zice, si mai departe cum zicea Loreley... baby steps

Succes cu gagicutza