10 Octombrie, 2025, 01:32:16 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: "Cozma Racoare "de Mihail Sadoveanu  (Citit de 14241 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Mai, 2011, 07:35:26 a.m.
Citit de 14241 ori

sunshine

Ma poate ajuta cineva cu un site unde sa gasesc rezumatul la nuvela "Cozma Racoare" de Mihail Sadoveanu?Sau nuvela online. La biblioteca nu au fost decat 2 exemplare si pe net nu am gasit nimic...
 Multumesc
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

12 Mai, 2011, 11:16:15 a.m.
Răspuns #1

Just

Bună, Sunshine! :)
Trec pe aici să-ți spun că ieri am căutat în toate resursele mele de Books Online, dar nu am găsit nicăieri, nici rezumatul, dar nici povestirea. Singura cale ar fi să o comanzi, am văzut că este la ocazii sau în anticariate, asta dacă ai suficient timp.
Îmi pare rău, succes!
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

13 Mai, 2011, 06:30:09 p.m.
Răspuns #2

sunshine

Multumesc mult, Just.Pana la urma am gasit-o la biblioteca din Braila. In Galati au fost doar 2 exemplare si erau imprumutate. :)

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\