10 Octombrie, 2025, 12:02:46 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Romtelecom?  (Citit de 7833 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Mai, 2011, 06:47:37 p.m.
Citit de 7833 ori

sunshine

De la o vreme sunt cam nemultumita de serviciile RDS-RCS. In primul rand ca de vreo 3 luni primesc factura pt luna urmatoare  (de ex. ,pe la jumatatea lunii aprilie am primit factura pe luna mai), foarte incarcata, de parca ar sti ce convorbiri  telefonice voi face .Nu mi se pare normal sa platesc un serviciu de care nu m-am folosit inca. Nici macar sa platesc abonamentul in avans nu sunt de acord ...poate eu vreau sa renunt la serviciile lor si nu mai beneficiez de ele luna urmatoare .Ma simt obligata se platesc si sa fiu in continuare abonata lor.Ciudat este ca ,dintre toti prietenii mei abonati la RDS ,nimeni nu primeste factura in avans >:(
  Mie nu-mi place sa pierd timpul cu sesizari, plangeri etc. Asa ca m-am hotarat sa schimb compania. Ma gandeam la Romtelecom (fiind deja abonatul lor la telefonia fixa). Are cineva internet si TV la ei? Ofertele mi se par ok dar nu stiu calitatea serviciilor.
 Sau poate ma sfatuiti voi la ce companie sa apelez.
 Ms mult si astept sugestii.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Mai, 2011, 10:06:50 a.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Eu sunt de multa vreme fan Romtelecom. E drept ca nu am decat telefonie fixa de la ei. Povestea e asa: ei au infrastructura, si cand am fost mic, am mers odata in subsolul unei poste si am vazut toata infrastructura. Sunt convins ca indiferent de ploaie, vant, furtuna, fulgere, Romtelecomul functioneaza. Si telefonu nu are nevoie de baterii, internet, si alte 'prostii' sa functioneze - asa ca am Romtelecom fix pentru urgente.

Internetul de la ei insa nu stiu cum este, dar despre UPC ce pot sa zic ? La UPC am avut probleme la inceput deoarece instalasera la mine pe bloc un 'ceva' (eu fiind primul in bloc care si-a pus net la ei) si care a avut multe probleme. Pana la urma s-a rezolvat dupa cateva luni de sunat, raportat probleme (nu erau atat de evidente, dar se intampla sa nu mai am net asa odata la 2 saptamani). Dura si 30 de minute pana raspundeau la telefon. Dar iata, de vreo 4-5 ani, nici o problema.

Acuma ma enerveaza la culme ca ma tot suna daca nu vreau digitala. Nu vreau dom'le, nu vreau.

Insa, orice companie ar fi, daca nu sunt profesionisti, atunci schimba, n-are rost sa te enervezi pe banii tai.

14 Mai, 2011, 11:26:28 a.m.
Răspuns #2

Just

Și eu am rămas cu o impresie foarte proastă datorită faptului că pentru a rezilia un contract trebuie să ai multă răbdare și să te afli în țară. Noi am plecat din România și aveam un contract pentru încă puțin timp, adică vreo 4-5 luni, dar era mai măricel că ne trebuia viteză la internet și plăteam cu tot cu telefon în jur de 25 de euro(cu banii ăștia puteam să-mi plătesc telefonul aici). Sun din afara țării, că nu se poate să-l întrerup deoarece trebuie să mă contacteze ei pe mine după un timp(în care se presupune că trebuie să mă gândesc bine la decizia mea  :laugh:). Le spun să contacteze pe bunica-mea, care e acolo. Nu, nu merge! Singura posibilitate e să-mi cumpăr eu cartelă și când mă sună în afara țării să suport eu taxele!!! Aștept- aștept, mai plătesc o lună. Mă sună, de ce vreau să renunț. Cu nervii întinși la maxim explic pentru a n oară să nu mai locuiește nimeni acolo, sunt plecată.
-Dar nu merg în vacanță acolo? (wtf???) abonament de 25euro pentru 7 zile de vacanță pe an?
-Nu, nu vreau!
-Dar telefonul nu vreau să-l păstrez?
și încă 1000 de încercări, la naiba!
Ca în final să-mi spună că pentru a-l rezilia trebuie să plătesc mai mult de 200 euro. Am zis că înnebunesc, după ce m-au ținut la telefon o groază pe banii mei să-mi arunce așa o bombă. Nu am avut de ales, mai ieftin mi-a fost să plătesc inutil internetul și telefonul pentru lunile rămase din abonament.

:-X
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

14 Mai, 2011, 12:14:16 p.m.
Răspuns #3

sunshine

Si cica sa fii mandru ca esti roman >:(Si eu sunt fan telefonie fixa Romtelecom, primesc mereu reduceri la abonament pt ca sunt client fidel si am ajuns sa platesc pana in 40 lei lunar(convorbiri nelimitate si cateva zeci de minute internationale). Daca as lua un pachet complet, as plati 130 lei lunar, cu TV HD si mai multe programe TV,internet si telefon. Eu nu am nevoie de viteza mare la internet ...Ma deranjeaza ca la RDS s-a scumpit abonamentul cu 30 de lei fara macar sa anunte abonatii. In plus am vazut ca au probleme mari afara, nu si-au onorat contractele .Chiar nu se gaseste o companie serioasa in tara asta? Sunt de acord sa platesc oricat dar pt servicii pe masura.
 Mai astept pareri, poate reusesc sa ma hotarasc ce sa aleg.
 Multumesc. :-*
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 Mai, 2011, 06:13:30 p.m.
Răspuns #4

no_matter

Hello :) ... Am inteles ca RCS - RDS vor face o fuziune cu operatorul maghiar UPC .. acum sincer, daca vrei sa ai servicii de calitate trebuie sa te lupti putin cu tine insati pentru a nu ceda usor in fata afiselor (promo-urilor) tentante ale fiecarui furnizor de servicii. Foarte adevarat este ca pe masura ce creste numarul de clienti (si asta se aplica indiferent de companie) serviciile oferite sunt la un prag calitativ din ce in ce mai jos / mic ...

Si acum on topic:
Parerea mea e ca ar trebuii totusi sa te interesezi ce se intampla cu facturile tale si ce s-a intamplat cu taxele lunare de abonament de sunt mai ridicate.
Pretul din contract nu se poate modifica, decat daca ai avut ceva reduceri pe o perioada determinata, altfel nu este legal. Nu cred ca exista contract al vreunui furnizor de servicii in care sa scrie undeva mic: "Ne rezervam dreptul de a modifica oricand pretul pachetului ales, fara sa va anuntam." ... sincer, ar fi prea de tot.

Pe piata romaneasca, RCS - RDS au o aderenta destul de mare asta pentru ca totusi, serviciile lor au fost si sunt calitative. Nu sunt un fan al lor, desi am RDS, am avut detoate pana acum, si m-am oprit la ei... Si acum depinde si de necesitati.
De exemplu, eu am contracte pentru fiecare necesitate, cu furnizorul de la care am primit servicii multumitoare.
Pentru TV, Internet si telefonie Fixa (apeluri internationale) folosesc RDS
Pentru comunicare am 6 abonamente la Orange (+ cel de job) ... in trecut am avut Vodafone si Cosmote, dar nu m-au multumit...

Acum, ce-ai mai putea alege, depinde si in ce oras esti, dar nu iti garantez calitatea serviciilor, ar fi Dolce...

Sper sa gasesti totusi un furnizor care sa te multumeasca! :)
A cunoaste oameni este bine sau rau, insa, niciodata indiferent..