Hello

... Am inteles ca RCS - RDS vor face o fuziune cu operatorul maghiar UPC .. acum sincer, daca vrei sa ai servicii de calitate trebuie sa te lupti putin cu tine insati pentru a nu ceda usor in fata afiselor (promo-urilor) tentante ale fiecarui furnizor de servicii. Foarte adevarat este ca pe masura ce creste numarul de clienti (si asta se aplica indiferent de companie) serviciile oferite sunt la un prag calitativ din ce in ce mai jos / mic ...
Si acum on topic:
Parerea mea e ca ar trebuii totusi sa te interesezi ce se intampla cu facturile tale si ce s-a intamplat cu taxele lunare de abonament de sunt mai ridicate.
Pretul din contract nu se poate modifica, decat daca ai avut ceva reduceri pe o perioada determinata, altfel nu este legal. Nu cred ca exista contract al vreunui furnizor de servicii in care sa scrie undeva mic: "Ne rezervam dreptul de a modifica oricand pretul pachetului ales, fara sa va anuntam." ... sincer, ar fi prea de tot.
Pe piata romaneasca, RCS - RDS au o aderenta destul de mare asta pentru ca totusi, serviciile lor au fost si sunt calitative. Nu sunt un fan al lor, desi am RDS, am avut detoate pana acum, si m-am oprit la ei... Si acum depinde si de necesitati.
De exemplu, eu am contracte pentru fiecare necesitate, cu furnizorul de la care am primit servicii multumitoare.
Pentru TV, Internet si telefonie Fixa (apeluri internationale) folosesc RDS
Pentru comunicare am 6 abonamente la Orange (+ cel de job) ... in trecut am avut Vodafone si Cosmote, dar nu m-au multumit...
Acum, ce-ai mai putea alege, depinde si in ce oras esti, dar nu iti garantez calitatea serviciilor, ar fi Dolce...
Sper sa gasesti totusi un furnizor care sa te multumeasca!