10 Octombrie, 2025, 05:33:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Mi-ar placea sa aud si parerea altcuiva, nu prea stiu cum sa procedez  (Citit de 17245 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

19 Mai, 2011, 08:51:48 p.m.
Răspuns #15

Ben

Buna Lorelei,
Vreau sa-ti multumesc pentru raspuns . Apreciez foarte mult si sunt in totalitate de acord cu tine.
1. I-am solicitat sa mergem impreuna la un control sa vedem daca exista o sarcina, cat de avansata e si a refuzat (mi-a spus ca si-a facut 2 ecografii si s-ar vedea o sarcina de app. 5-7 saptamani, si 2 teste acasa si ca e insarcinata...deci nu comentez partea cu increderea mai mult decat atat)
Vroiam sa te intreb, tu fiind femeie: daca esti insarcinata si "el" te roaga sa mergeti impreuna la un control (cunoscandu-va de 1,5 luni, nu de ani intregi) tu de ce ai deveni nervoasa ??? ai merge sau nu ?

2. I-am spus ca vreau sa vad daca exista o sarcina si dupa aceea decidem ce vom face. NU i-am cerut sa faca avort, intr-un fel m-as bucura de copil dar asta nu inseamna ca noi 2 vom fi impreuna.

3. Sunt convins ca imi voi iubi copilul, indiferent cum se comporta mama lui.
4. ok, mi-a placut foarte mult de ea dar acum a innebunit, indiferent ce spun, ma jigneste, etc. si nici macar nu stiu daca e insarcinata sau nu....

multumesc pentru gandurile bune

19 Mai, 2011, 09:04:37 p.m.
Răspuns #16

Just

În general cam atunci se face prima ecografie 5,6 săptămâni, dar îmi pare foarte suspect că fiind atât de stresantă cu tine în legătură cu sarcina și dorind să te prindă în lanțuri cum ar veni, ea refuză să te ia cu la medic unde văzând punctulețul se presupune că te-ai emoționa.

Va trebui să o convingi cumva să mergeți la medic împreună, e dreptul tău. Poate că ești prea maleabil și prea blând cu ea, fii mai rezervat, las-o să vadă că bănuiești ceva necurat, fii dintr-o bucată: ori ca mine ori defel- adică refuză să meargă la control, e dreptul tău să te retragi, până când știe ce-i cu ea și-și revine.
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

19 Mai, 2011, 09:10:10 p.m.
Răspuns #17

Ben

exact asta am facut, i-am spus ca vreau sa vad......sa mergem impreuna la doctor pentru ca eu am si niste probleme de fertilitate si sansele chiar sunt reduse
stii care a fost reactia ei?
ca o jignesc nedandu-i crezare.......
si cam asta e - am informat-o ca mai vorbim cand e pregatita sa mergem la analize...

multumesc din nou pentru raspuns
ps: uneori am crezut ca sunt deplasat dar trebuie sa fiu si eu sigur de anumite lucruri, asa cred, mai ales ca in 6 saptamani nici nu se pune problema sa cunosti un om......(poate nici nu e numele ei real......!!!!!!)

19 Mai, 2011, 09:33:08 p.m.
Răspuns #18

Lorelei

E clar ca ai nevoie de explicatii si nu vad de ce ar refuza sa te lase sa mergi cu ea la o ecografie. Explica-i ca nu e vorba de nicio jignire, ci doar vrei sa te implici, sa mergi cu ea, sa vezi si tu ecografia, sa auzi si tu ce are de spus medicul etc. Nu e nimic deplasat in asta. Ba chiar as zice ca orice femeie ar trebui sa-si doreasca asta.

« Ultima Modificare: 19 Mai, 2011, 09:38:05 p.m. de Lorelei »
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.