Acest gen de muzica, chiar este unul perfect pentru calatorii... de multe ori cand sunt la drum lung ascult melodii de genul asta... imi creaza o stare de eliberare totala... calatoresc contempland peisajele si admirand si alte lucruri frumoase care ne inconjoara si carora in rutina zilnica nu avem timp sa le dam importanta...
Pana de curand ascultam muzica anilor 80 ... tot ce e pe Europa FM e si la mine in PC sau pe discuri, dar pe langa ele ascultam foarte mult Enigma atunci cand voiam sa evadez...
Am gasit un gen aparte de Trance cautand muzica pentru o seara de emisie (avem un post de radio) si chiar aveam sa gasesc sunetul perfect pentru muzica pe care doream sa o aud...
Acum nu mai scap de genul asta de muzica... ma inconjoara oriunde sunt... chiar si la job,.. imi pun castile pe urechi, si ore intregi nu mai am nevoie de pauza... iar cand ma blochez undeva in scripturile aplicatiilor pe care le dezvolt la job,.. este foarte simplu sa gasesc rapid o solutie..
Pur si simplu ador muzica asta, si am atatea sa spun sau sa transmit cand o ascult....
iata una dintre melodiile mele favorite cand calatoresc cu avionul :
Meridian - Shifter (Stonevalley Remix) [HD]intr-adevar, putin mai ritmata pentru o melodie pe care o cataloghez uplifting, dar daca o asculti de 2 ori a 3-a oara s-ar putea sa o cauti pe net sa o ai in colectia ta ...
consider ca nu numai prin muzica anilor 80 poti transmite aceleasi ganduri... dar repet, depinde si de receptivitatea pers careia ii trimiti gandurile tale sub aceasta forma... nu tuturor le place muzica pe care o asculti...