Hmmm...Stiti ce se intampla cu acest topic? Ceea ce se intampla la ora actuala cu manelele si antimanelitsii. E un curent, o moda si toti se dau antimanelisti, dar daca ii intrebi de ce...nu stiu! Sau mai rau, se duc acasa si se scufunda pana peste cap in manele. FITZE!
Dumnezeu...poate exista poate nu. Da, fiecare are dreptul la o parere, fiindca existenta sau inexistenta lui Dumnezeu nu e dcat un punct de vedere. Vad si pe acest topic ceva din exemplul cu antimanelistii. Da frate, crezi in Dumnezeu. Poate ai fost martor la vreo minune, poate asa ai fost crescut, poate ai nevoie de un sprijin. Dar nu`i privi cu ochi rai pe cei care nu cred si nu au aceleasi conceptii ca tine. Primul post interesant l`am vazut la GODDESS: "Avem nevoie de un sprijin la nevoie, de un sfat....acesta ti-l poate da un amic.....dar daca nimenii nu te intelege?Unde gasesti acel sprijin.....???il cautzi in "puterea divina".Avem nevoie sa credem in ceva, ca sunt creati de cineva, ca nu suntem singuri, ca suntem protejati si ca "cineva acolo sus ne iubeste"" Cam asta e cu credinta. Avem nevoie doar de sprijin. Cautam sprijinul inainte de hop iar dupa hop ne felicitam cat de buni am fost ca sa`l trecem. Uitam de Dumnezeu. Apoi a fost DIANA, MUZAFER(parca) care s`au luat de istorie. Pai man, daca va luati dupa o stiinta sa demonstrati o nestiinta...e cam ciudat. De aia nu cred multi in Dumnezeu. Eu nu zuc ca sunt ateu. Dar nici credincios. Sunt un simplu pion pe o tabla de sah care are marele vis sa ajunga la capat si sa se transforme in regina sau tura, dar se multumeste si cu un nebun. Credinta propovaduieste iubirea, intelegerea, compasiunea, dar tot ce se face in numele iubirii sunt varsari de sange, cruciade...Nu prea vezi bunatate. Iar daca tot va luati de istorie, pai atunci e demonstrat ca religia crestina e un mod de manipulare a maselor, din exemplul imparatului Constantin, care, ca sa puna cap varsarilor de sange datorate diferentelor religioase, a impus crestinismul ca religie universala fiindca avea din ce in ce mai multi adepti. In ziua de azi Dumnezeu a ajuns un sprijin, un punc de reper in viata. Credeti ce vreti, dar lasati si pe altii sa creada ce vor. Deja am ajuns cu topicu` asta unde am ajuns si cu alt topic(DUMNEZEU parca se numea, nu mai stiu) unde ne-am certat muuult timp pe tema asta. Si ce am rezolvat??? NIMIC!!!
Daca nu ar fi suferinta, nu ar fi compasiune. Daca nu ar fi ura nu ar fi iubire. Dar incearca sa spui asta celor care sufera sau care sunt urati din motive de nimic....