Salut!
Am si eu nevoie de un mic sfat... sau poate unul mai mare

Sunt...

...am fost intr-o relatie de 6 luni...acum 2 saptamani (EU) i-am pus capat pentru ca cea pe care o iubeam (si inca o mai iubesc) nu dadea nici un semn cum ca ar simti acelasi lucru pentru mine. De fiecare data cand eram doar noi doi si o tineam in brate (stateam sprijiniti de un zid de exemplu) , ea parca se tragea mai mult inapoi...ea spunea doar ca nu poate sa stea lipita de mine asa non-stop , dar defapt cel mai mult in relatia asta eu am tras de ea sa fie mai aproape, sa ne vedem ...etc.
Am citit un lucru intr-un articol pe acest site : "o fata vrea ca prietenul ei sa fie ca tatal ei , daca tatal ei e unul generos, gospodar , pe care sa te poti baza , atunci vrea ca si prietenul ei sa fie la fel , daca tatal ei a fost un betiv , un papa-lapte din asta , atunci nu se prea da in vant dupa baieti"...chestia e ca niciodata nu mi s-a parut ca m-ar iubi cu adevarat,dar am continuat sa ma mint singur pentru ca exceptand faptul ca nu impartasea aceleasi sentimente cu mine , adoram totul la ea (si din pacate inca o fac).
Ea a fost universul meu si daca as puteao face sa inteleaga ce inseamna sa iubesti , cat de mult inseamna...as vrea sa fie din nou doar a mea...dar cum am spus, am pus capat acestei relatii tocmai pentru ca eu caut iubirea si desi ea a fost cea care mi-a readus zambetul pe buze dupa o alta relatie esuata (rau) , tot nu pot sa ii cer sa se intoarca la mine pentru ca... nu stiu de ce...
Titlul se refera la faptul ca am impresia ca ,atunci,candva,la inceput, ea a simtit ceva mai mult decat simpla prietenie pentru mine ,dar cred ca era mai mult pentru faptul ca nu ma putea avea ,cred ca era mai mult o simpla pasiune care sa stins pe parcursul celor 6 luni

Intrebarea la care am defapt nevoie de sfat e : "Cum pot scapa de iubirea ce imi inunda pieptul ,inima , mintea si tot restul corpului si ma face sa o iau razna de cate ori ma gandesc la ea? sau poate ar fi mai usor sa ii cer sa se intoarca si sa ma doara indiferenta ei fata de mine? (pentru ca pentru ea din cate imi dau eu seama nu am insemnat mai mult decat un amic ,chiar daca au fost multe cuvinte dulci noaptea, multi "te iubesc" si "mi-e dor de tine")"