10 Octombrie, 2025, 05:45:31 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: a face in ciuda  (Citit de 16789 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

18 Iunie, 2011, 03:14:32 p.m.
Răspuns #15

Dexter16

tareee :X:X:X
abia astept sa vad urmatorul episod din serialu asta :))=)) ...pe bune asta semana cu o telenovela (bine acum sa nu se creada ca eu ma uit la d-alea dar daca sunt in viata reala atunci sunt cool :)) )
sincer sunt de acord cu tine ...eu unul am reusit pana acum sa sparg vreo doua relatii dar dupa ce terminam cu asta ma plictiseam si o lasam balta :))
problema e ca incep sa cred in "karma" pentru ca si eu am pierdut vreo doua prietene ...si nu intr-un mod prea placut pentru sufletelu meu :)) :P... ai grija omule , una e sa darami o relatie a altcuiva de placere si alta e sa te atasezi de persoana pe care vrei sa "te razbuni" :P ;)
in rest bafta la agatat ;) :))
« Ultima Modificare: 18 Iunie, 2011, 03:16:24 p.m. de Dexter16 »
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

22 Iunie, 2011, 10:04:35 p.m.
Răspuns #16

laur23

nu ca m-am enervat rau...nu se poate asa copilarie...defapt m-a si amuzat ultima lor copilarie,ma feresc de ei,observa vin dupa mine si amandoi tinandu-se ca doi "betivi" "hihihahaho" ...acum eu am avut o relatie cu una de asta hostess/manechin lucra,dar cand m-a lasat ,na vina mea,si-a gasit unul cu bani si nici nu ma mai baga in seama dar asa ceva nu inteleg....si ala,tanar,am vazut ca sta bine material se lasa bagat in asa ceva...apoi frate ar trebui un implant de creier...acum mai stau la max doua faze depinde in ce stare sunt,si cred ca o sa primeasca amandoi un sut in fund.si gata cu toate.

25 Iunie, 2011, 12:14:10 a.m.
Răspuns #17

laur23

mai nou am aflat dintr-o sursa care nu vrea sa spuna mai mult ca atunci cand m-am bagat eu in seama credea ca am o relatie cu o tipa cu care sunt foarte bun prieten,cu care am trecut amandoi prin multe si chiar am ce vorbi.pacat ca ea are pe unu care sa saturat de mine si nu vrea decat sa vorbesc cu ea pe mess,ca de alta ce ii faceam si eu in ciuda...