10 Octombrie, 2025, 12:26:26 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sfat..  (Citit de 2888 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Iunie, 2011, 03:51:57 p.m.
Citit de 2888 ori

Marius86

Am stat 6 luni cu o fata..totul a fost perfect..ea este in Tm la facultate eu sunt din alt oras(si ea e tot de aici de loc) la 300 de km distanta.Intr'o zi m'a sunat si a spus ca nu mai suporta distanta plangand in hohote...a spus ca tine enorm de mult la mine dar nu mai suporta sa fie singura.Ca isi cauta de lucru acolo si nu maiv ine in vara acasa..are o situatie materiala mai dificila..eu trebuia sa merg in tm in toamna si sa stam impreuna.Ea a spus ca vrea libertate ca e tanara si nu crede ca e in stare..sa juarat ca nu are pe altu..si ca tine enorm de mult la mine  si ca sufera.Dar pur si simplu nu mai rezista...cand imi spune ca tine la mn cand ca nu stie daca mai tine.Eu am lasa'to in pace am vazut ca si'a pus pe un site de socializare cantece triste si ca ii pare rau.Dupa  aprope 2 sap a inceput sa ma caute sa'mi spuna ca ii e dor de mn ca nu mai paote fara mine si ca vine acasa in vacanta 3 luni si ma vrea inapoie..plngea cand imi spunea ca ii pare rau.Inainte sa ne despartim cu cateva zile era la fel..plangea..mi'a spus sa nu pelc de langa ea niciodata si ca nu mai paote de dorul meu.Eu sincer nu mai inteleg nimic..ea e foarte copilaroasa si nesigura.Si mi'e tare dor de ea.Multumesc

10 Iunie, 2011, 06:55:52 a.m.
Răspuns #1

bogdan84

Nu e copilaroasa sa stii, e doar foarte emotiva si probabil unde e ea nu a reusit sa si faca un cerc de prieteni cu care sa-si omoare timpul si sa fie fericita.
Femeia nu e fericita numai langa tine. Ca si tine, ca si oamenii toti avem nevoie de prieteni cu care sa iesim sa discutam. Iar daca esti departe de cel ce-l iubesti si stai inchs/a intre 4 pereti ...viata e un chin.
Ea te iubeste enorm, parerea mea, si nu ar trebui sa te minti ca ii acorzi liniste cand defapt tu rupi site-urile de socializare spre a "descoperii ceva".
Facand asta nu ii dovedesti decat ca din punctul tau de vedere ea este o persoana mai putin inteligenta decat tine, dovada ca s-ar scapa ca are pe cineva pe nsh ce site-uri, si ca nu ai incredere in ea.
Nu mai face asta, nu face pe detectivul niciodata, te amarasti si nu o sa reusesti sa iubesti cu adevarat EVER .50% din iubire e increderea.
Ai facut bine totusi ca ai ascultat-o si ca ai facut cum ti-a cerut ..sa o lasi in pace ,sa i acorzi liniste.
Chiar daca suna bizar..cand o femeie iti cere liniste si tu i o acorzi..e primul pas spre o intelegere mai buna..Asa ii dovedesti ca se poate bizui pe tine si ca nu esti vre un sonat care incepe sa o toace cu telefoane peste telefoane, sa o spionezi si sa plangi pe strada " Of viata mea!!!".
Tu esti nedumerit de ce ti se intampla, iar eu ma bucur sincer ca in fata ta ai o fata care te iubeste cu adevarat.
Las o asa, nu ti mai sparge creierii si tine de fata asta ca merita .
O zi frumoasa iti doresc. Si sun-o si intreab-o cum se simte, daca a dormit bine, daca a mancat, ce are de facut azi..Asculta-i povestea caci..iti spuneam ca ea se simte singura.
O zi frumoasa iti doresc !