11 Octombrie, 2025, 04:52:12 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce credeti voi ca este iubirea?  (Citit de 6643 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

09 Iulie, 2003, 06:30:13 p.m.
Citit de 6643 ori

Iosif

O intrebare fireasca, pe care cu siguranta fiecare din noi si-a pus-o la un moment dat.
« Ultima Modificare: 03 Iunie, 2004, 10:09:32 p.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Iulie, 2003, 08:39:25 p.m.
Răspuns #1

androgin

Vizitator
Dragostea e fericire spun eu.
Dar ce se intampla cand suferim din dragoste?  
Cand apare suferinta, nu mai e dragoste...cel putin nu o dragoste pura, nealterata, ci una bolnava, cicatrizata.
Asadar dragostea e fericire...si invers. (in mod firesc cel putin)...cat despre aceia care isi plang amarul sau plang dupa dragostea cuiva si au impresia ca dragostea ce-o simt e tot mai mare  :) asta e autosugetie!!! e setea de sentimente, de nostalgie, e frica de singuratate, dar nici pe departe dragoste :?

20 Iulie, 2003, 03:29:03 a.m.
Răspuns #2

Un_Om

Vizitator
Eu nu pot sa va zic ce inseamna iubirea pt. ca fiecare crede ca este cea ce simte el deci...iubirea este cea ce vrei tu sa fie!!! Nimic mai mult nimic mai putin.

31 Ianuarie, 2004, 04:49:47 p.m.
Răspuns #3

david

este un mod de a fi, este o traire intensa care aduce si fericire, poate ca este mai mult decat atat, dar nu pot sa o marginez doar la doi oameni sau la un simplu cuvant, mi se pare ceva mai mult

15 Mai, 2004, 02:16:02 p.m.
Răspuns #4

Iosif

Ma bucur sa constat ca din cei care au raspuns pana acum nimeni nu considera ca iubirea inseamna multi bani sau ca se poate cumpara.
« Ultima Modificare: 03 Iunie, 2004, 10:10:30 p.m. de J. S. »
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

13 Iunie, 2004, 12:34:12 a.m.
Răspuns #5

cristina

Vizitator
Eu cred ca iubirea e ceea ce da calitate vieti noastre.

14 Iunie, 2004, 02:52:53 p.m.
Răspuns #6

Lord_Saladin

Vizitator
 Iubire.... fericire, speranta, implinire, dragoste...
 Iubirea e tot ceea ce este frumos in viata omului.