10 Octombrie, 2025, 01:26:22 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce inseala barbatii?  (Citit de 44297 ori)

0 Membri și 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

13 Iunie, 2005, 04:13:14 p.m.
Răspuns #75

HERRA

Vizitator
Charlie.....cate luni ziceai ca ai? Esti specie pe cale de disparitie!

07 Iulie, 2005, 09:56:28 p.m.
Răspuns #76

charlie

Charlie.....esti specie pe cale de disparitie! (putin adaptat)

daca e sa fiu pe cale de disparitie... ar trebui sa ma ascund   ???

sau mai bine nu.... imi joc sansele  :D
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Ianuarie, 2006, 12:45:22 a.m.
Răspuns #77

Lady Allia

Pentru ca inca mai sunt femei care accepta sa fie inselate si femei carora le place sa se lase utilizate doar ca un simplu instrument sexual...pentru ca iubirea nu exista si nici nevoia de daruire completa...pentru ca inca poate nu este langa persoana potrivita...

13 Ianuarie, 2006, 09:08:33 p.m.
Răspuns #78

charlie

Pentru ca inca mai sunt femei care accepta sa fie inselate si femei carora le place sa se lase utilizate doar ca un simplu instrument sexual...

si oare ce parere au ceilalti despre astfel de persoane?
nu cred ca e o parere buna.

...pentru ca inca poate nu este langa persoana potrivita...

iar asta nu mi se pare un motiv sa se comporte asa....
You believe but what you see
You receive but what you give

13 Ianuarie, 2006, 09:20:40 p.m.
Răspuns #79

Lady Allia

charlie...nici eu nu sunt de acord, dar realitatea de cele mai multe ori este aceasta. Ce cred alte persoane despre acele femei?...Are asta vreo importanta? Eu cred ca nu! Insa are importanta cum se simt aceste femei...ele fata de ele insele...! Atat are importanta!
E adevarat ca traim in societate, dar traim individual si in primul rand pentru noi. Daca noi nu invatam sa ne apreciem si sa ne iubim, nici altii nu o vor face si ne vor trata ca si atare!
Si...mai are importanta, ca intr-o zi aceste femei sa se trezeasca din acel cosmar, sa se regaseasca si sa riposteze in primul rand pentru ele si pentru sufletul lor..., pentru ca oricat de mult iubesti o persoana nu cred ca trebuie sa ii ierti orice in numele iubirii.
Iar despre faptul ca nu sunt langa persoana potrivita si din acest motiv inseala...poate ca pentru tine sau pentru cei care cred in iubire si respectul reciproc nu este un motiv intemeiat..., dar adevarul este ca pe ei oricum nu ii intereseaza un motiv...o fac si gata! De cele mai multe ori fara remuscare sau parere de rau...!
Eu oricum nu sunt de acord cu teoriille despre "a insela pentru ca..."..., din punctul meu de vedere nu este nici un motiv pe lumea asta pentru care sa inseli pe cineva..., dar cei care o fac inseamna ca nu iubesc...eu asa cred!
Cand iubesti...nu inseli!

13 Ianuarie, 2006, 09:51:00 p.m.
Răspuns #80

sunshine

GO, HERA!!!!! ;D :D ;)
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

14 Ianuarie, 2006, 12:40:53 a.m.
Răspuns #81

Lord_Saladin

Vizitator
BARBATII nu inseala. Inseala in schimb boarfele, prostii , imaturii, neseriosii, si altii....

14 Ianuarie, 2006, 02:03:10 a.m.
Răspuns #82

Evangeline

Ganditi-va de ce inseala femeile si veti afla raspunsul ;)

:-*
Never, never quit!

19 Ianuarie, 2006, 12:58:51 a.m.
Răspuns #83

Laudinha

Vizitator
Inseala pentru ca sunt niste porci!Si-am incheiat discutia :-X

23 Ianuarie, 2006, 11:43:01 a.m.
Răspuns #84

ana_maria1984

de ce inseala barbatii?E ceva normal la ei.Acest lucru tine de mandria si  orgoliul lor.e de ajuns o singura data sa o faca dupa care devine pura obisnuinta.Sunt foarte multi barbati care iubesc dar nu se pot abtine sa nu insele persoana iubita.oricum ptr mine sunt barbati adevarati sau ceva mai superiori decat oricare barbati.Dupa mine as putea spune ca sunt niste lasi....Da....este un cuvant potrivit ptr genul asta de barbati.....LASI :'(

23 Ianuarie, 2006, 11:46:09 a.m.
Răspuns #85

ana_maria1984

AM SCRIS MAI DEVREME UN MESAJ DAR CARE AM VRUT SA SPUN CA ACESTI BARBATI NU SUNT MAI SUPERIORI DECAT ALTII.DOAR CA SUNT NISTE LASI.ASTA E. MA SCUZATI.

23 Ianuarie, 2006, 12:09:43 p.m.
Răspuns #86

sunshine

Cum spune Lord, barbatii sunt barbati.Nu exista nici barbati superiori nici femei superioare. Cei care fac lucruri nedemne de un barbat, aceia vor sa para mai barbati decat barbatii, dar nu fac decat sa-si terfeleasca  sarea de barbat. Daca ai cat mai multe femei si invers, nu inseamna ca esti deosebit. Asa numitul barbat superior ( cel care inseala) nu are valoare. Dar sunt si alte motive cand inseala un barbat, atunci cand nu iubeste.
  Parerea mea finala este ca un om , femeie sau barbat, nu inseala daca iubeste numai pt simplu fapt de a parea superior rasei lui.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

27 Ianuarie, 2006, 11:29:03 a.m.
Răspuns #87

Quatze

Regulile barbatului:

1. Un Barbat nu Inseala. El face sex
2. Chiar daca Inseala o face pentru ca vrea si nu ii pasa de ce zic ceilalti
3. Chiar daca a inselat, se va intoarce la Femeia lui.
4. Si ea il va ierta.
5. De fiecare data -- pana cand el ii va da papucii pentru ca ea nu zice nimic
6. Iar ea va plange si va scrie pe forum.
7. Si voi ii veti da sfaturi cum sa se comporte cu acel porc ordinar (lasa-l draga..nu merita respectul tau..bla bla)
8. Iar el va fi de ajuns doar sa o sune si sa ii spuna  ca are numai chipul ei in minte si ca a fost singura femeie din viata lui.
9. Si ea il va ierta din nou.
10. Amin

Si toate femeile care il stiu pe barbatul acela il vor judeca de fata cu altii pentru ca societatea spune ca acesti barbati sunt de condamnat..insa in sinea lor ar vrea sa vada macar odata cum e o aventura cu el.

11. Iar el nu le Va baga in seama.
12. Pentru ca tine la Femeia lui !
13. In vecii vecilor.
"If you find a good solution and become attached to it, the solution may become your next problem"

Te deschid..petala cu petala!

27 Ianuarie, 2006, 04:23:45 p.m.
Răspuns #88

Strumfita

Quatze .. noi trebuie sa va iertam tot timpul pe voi barbatii .. dar daca noi v-am insela pe voi .. voi ne-ati ierta ..??
   Femeile nu sunt mai prejos decat barbatii ..!!!
daca iti pun un nor in suflet o sa iubesti mai mult cerul?

27 Ianuarie, 2006, 05:05:22 p.m.
Răspuns #89

Paul

Pai... intrebarea asta cred ca este pe buzele oricarei femei... Eu nu insel, nu pot decat sa-mi imaginez de ce ar putea insela acesti ingerasi numiti barbati. Pentru a-si alimenta egoul. E ceva foarte masculin in conceptia multora sa intretii mai multe relatii. Sau poate un libido mai accentuat. Sau poate o lipsa de autocontrol... Suntem mai vulnerabili. Sau poate ne place sa luptam pe mai multe fronturi.
Iubesc, deci exist.