charlie...nici eu nu sunt de acord, dar realitatea de cele mai multe ori este aceasta. Ce cred alte persoane despre acele femei?...Are asta vreo importanta? Eu cred ca nu! Insa are importanta cum se simt aceste femei...ele fata de ele insele...! Atat are importanta!
E adevarat ca traim in societate, dar traim individual si in primul rand pentru noi. Daca noi nu invatam sa ne apreciem si sa ne iubim, nici altii nu o vor face si ne vor trata ca si atare!
Si...mai are importanta, ca intr-o zi aceste femei sa se trezeasca din acel cosmar, sa se regaseasca si sa riposteze in primul rand pentru ele si pentru sufletul lor..., pentru ca oricat de mult iubesti o persoana nu cred ca trebuie sa ii ierti orice in numele iubirii.
Iar despre faptul ca nu sunt langa persoana potrivita si din acest motiv inseala...poate ca pentru tine sau pentru cei care cred in iubire si respectul reciproc nu este un motiv intemeiat..., dar adevarul este ca pe ei oricum nu ii intereseaza un motiv...o fac si gata! De cele mai multe ori fara remuscare sau parere de rau...!
Eu oricum nu sunt de acord cu teoriille despre "a insela pentru ca..."..., din punctul meu de vedere nu este nici un motiv pe lumea asta pentru care sa inseli pe cineva..., dar cei care o fac inseamna ca nu iubesc...eu asa cred!
Cand iubesti...nu inseli!