Cauta ce nu gasesc la partenera de viata.De multe ori este legat de sexualitate.Sunt anumite lucrui(extreme) de care barbatii sunt intotdeuna tentati sa incerce.Sau daca femeia e putin m distanta si reproseaza si ofera afectiune m putina, atunci cauta in alta parte ce nu i se ofera...chiar macar numai pentru o seara.........
Sau... din siguranta ca femeia il iubeste si ca il va ierta orice ar face...........
Tipic uman....orice lucru, orice actiune si orice stimul ajunge intr-un anumit punct la starea de saturatie. Atunci intevine nevoia de a opri stimulul actual si de a-l schimba cu cel nou......exemplu: cate din domnisoarele din ziua de astazi nu au fost rugate de prieten "hai schimba-ti culoarea parului, lasa-l mai lung, sau tunde-te"......nevoie de a schimba stimulul se afla in toti fie femeie sau barbat. Am acasa o roscata, atunci pe strada ma voi uita dupa blonde, dupa brunete, voi pofti si voi dori o blonda. De ce se uita barbatii dupa femei?!?....nu pentru ca "doar se uita"...si pentru ca "DORESC".....si poate singurul lucru care ii opreste este considerentul moral........De ce se uita FEMEile dupa barbati?!? ..pentru ca ii DORESC......dar femeilor le este mult mai incomod sa "agate" un barbat mai ales cand sunt implicate intr-o relatie, dar MAI MULT CA SIGUR nu vor refuza o "aventura" cu un alt barbat atragator daca aceasta se iveste (in contextul unei depline discretii)
Simplu.....barbatii, ca si femeile cauta ceva nou, ceva diferit, nu este vorba de ceva "ce nu i se ofera" pentru ca indiferent daca "Acasa" vei primi tot ce iti trebuie, tu in continuare vei avea nevoie de altceva. Baieti.....ati fost vreodata in situatia in care, avand acasa o "SUPER FEMEIE" din punct de vedere fizic sa zicem , v-ati trezit uitandu-va si dorind o femeie mai urata si mai plinuta si cu mai multe defecte fizice decat prezenta iubita?...........raspuns....DAAAAAA.............pentru ca ......."doresc ceea ce nu pot sa am , si am ceea ce nu-mi doresc"
..........schimbarea stimulului actual cu altul, adica diversitate......si atractia spre ceva NOU, sau poate ceva netestat, netrait...atractia spre necunoscut..........iata cateva motive ce raspund la intrebarea de mai sus.....iar aceste comportamente sunt tipic umane INDIFERENT DE SEX