05 Noiembrie, 2025, 09:41:05 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce inseala barbatii?  (Citit de 45288 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

01 Septembrie, 2004, 09:28:47 p.m.
Răspuns #15

bke

Vizitator
poate mai multi barbati inseala . poate mai multe femei... ideea e ca exista inselaciune...

02 Septembrie, 2004, 05:59:18 a.m.
Răspuns #16

bke

Vizitator

02 Septembrie, 2004, 06:27:45 a.m.
Răspuns #17

DIANA

Vizitator
Asta am constatat si noi si acum mergem spre alte intrebari si raspunsuri! ::)

03 Septembrie, 2004, 09:48:54 p.m.
Răspuns #18

bke

Vizitator
alte intrebari.. cum ar fi? "Ce sa fac sa nu ma insele?" , "De ce ma inseala?" ,  "Cu ce am gresit?" , "De ce eu?" , ... .Insealaciunea are un motiv... greu de descoperit, sau nu:p.Eu cred ca vine si de la comunicarea dintre parteneri...  voi ce ziceti?

03 Septembrie, 2004, 09:59:15 p.m.
Răspuns #19

androgin

Vizitator
eu zic ca vine de la nepotrivirea dintre parteneri...

03 Septembrie, 2004, 10:01:24 p.m.
Răspuns #20

androgin

Vizitator
daca doi oameni se iubesc cu adevarat, n-ar trebui nici macar sa se gandesca la posibilitatea de a insela!

spunea cineva ca fidelitatea inseamna statornicie in simtire si flexibilitate in gandire...

03 Septembrie, 2004, 10:17:38 p.m.
Răspuns #21

DIANA

Vizitator
Oamenii gasesc tot felul de pretexte ca sa se insele unii pe ceilalti. Dar sunt doar pretexte...jalnice! In fond, lipsa de comunicare, nepotrivirea intre ei sunt argumente suficient de puternice pentru a cauta solutii elegante, mergand pana la despartire...eleganta! Dar...si firea stie sa puna problema! Si vai! cum stie!

03 Septembrie, 2004, 10:29:11 p.m.
Răspuns #22

androgin

Vizitator
cand vine vorba de inselat in dragoste totul se rezuma, de fapt, la niste sentimente false considerate in mod abuziv dragoste!
cu ale cuvinte, cei care inseala nu iubesc, ci doar au impresia c-o fac sau, pur si simplu, se prefac...jalnic, intr-adevar!

04 Septembrie, 2004, 01:18:29 p.m.
Răspuns #23

bke

Vizitator
ohh , da , ai dreptate

04 Septembrie, 2004, 03:52:39 p.m.
Răspuns #24

androgin

Vizitator
straniu sentiment: pentru prima data, imi pare rau ca am dreptate! :(

04 Septembrie, 2004, 08:17:26 p.m.
Răspuns #25

DIANA

Vizitator
Da, dar odata descoperita cauza bolii putem incerca sa gasim remediul ei. Si apoi ne deschidem o clinica!  ;D
« Ultima Modificare: 04 Septembrie, 2004, 11:42:47 p.m. de DIANA »

04 Septembrie, 2004, 11:41:17 p.m.
Răspuns #26

bke

Vizitator
bine zis Diana:)), eu voi fi la "reanimare" unde vin toti derbedeii de inseala si le bag cativa pumni  ;D

04 Septembrie, 2004, 11:43:52 p.m.
Răspuns #27

DIANA

Vizitator
Ei zic sa le "bagi' cate o injectie de iubire...cum n-au mai vazut si sa le treaca dorinta sa mai insele! ;)

05 Septembrie, 2004, 02:22:51 p.m.
Răspuns #28

Cineva

Vizitator
Daca in societatea in care traim ar exista niste reguli mai stricte cu privire la comportamentul uman sunt convinsa ca lucrurile ar sta cu totul altfel. In lipsa unei condamnari severe a persoanelor care inseala… indiferent de conjunctura in care o fac… lucrurile vor ramane asa si mai departe, sau chiar se vor inrautati.

Oare cu notiunile de “fidelitate”, “onestitate”, “onorabilitate” ce s-a intamplat??

Traim intr-o lume in care indoctrinarea si indobitocirea sunt la rang de arta...si, cum replica  "Daca traiesti in jungla atunci fa ca maimuta" este mai mult decat aplicabila haideti sa condamnam aceasta asa-zisa "problema"...haideti sa gasim explicatii si rezolvari......sau..............

.......sau..poate putem sa fim putin "altfel" decat toti, putem sa fim nonconformisti si sa acceptam faptul ca ceea ce ne urneste si ne face sa traim in lumea asta sunt "dorintele"....avem dorinte si vom avea de toate felurile, unele primare altele superioare.....iar toate sunt intr-o continua dezvoltare. Societatea ne acuza si ne impune anumite regulie de "moralitate"...moralitate constituita pe seama unor asa-zisi  factori de decizie. De ce este necesar sa imi spuna "societatea" ca nu am voie sa fac ceea vreau, pentru ca nu e "moral"?!...cine spune ce e moral si ce nu......hai sa privim un pic in spate de-a lungul istoriei si sa observam comportamentul femeii si a barbatului in secolele XIV-XV si in general al societatii de atunci. Da...stiu...o sa imi spuneti ca am evoluat de atunci.....oare?...oare credeti ca cei de atunci nu se uitau inapoi in istorie si spuneau..."ce prosti si aia.....ce bine ca suntem mai evoluati"........suntem la fel ca atunci, reguli diferite..Suntem crescuti de mici sa respectam anumite reguli, sa ascultam un anumit gen de muzica...sa ne imbracam ca dobitocii dupa nu stiu ce "moda" sau revista.....si ni se spune de mici ce e "trandy" si ce e "old fashion" pentru ca nivelul nostru de perceptie este atat de scazut incat suntem in stare sa "inghitim" orice atata timp cat ni se spune ca "E bun".......daca maine se hotarasc statele lumii sa declare ca fumatul este ilegal o sa va uitati la un fumator ca la un criminal.........De ce credeti ca "fura" unii?.....nu pentru ca sunt niste "tampiti"...ci pentru ca li s-a spus de mici ca e bine sa furi......totul tine de MODUL DE PERCEPTIE......care se educa, nu te nasti cu el

...deci....domnisoara Jacqueline eu zic sa revenim putin cu picioarele pe pamant. Nu, ...nu trebuie sa existe o solutie la asa ceva pentru ca nu este o problema.....problema esentiala care ar trebui pusa este..."De ce simte nevoia"...pentru ca a interzice cuiva satisfacerea unei nevoi tine de "involutie". Vorbiti despre "niste reguli mai stricte" pentru ca nu aveti capacitatea de a accepta ca daca ASTA VREA SA FACA ASTA VA FACE....nu exista regula sa ii opreasca.....mai ales ca regulile sunt atat de atragatoare incat placerea de a incalca o regula este majora si iti creeaza o satisfactie superba..........iar vina?.....vina va apartine si voua domnilor si doamnelor........e usor sa arati cu degetul si sa vrei sa  "
existe legi" si reguli care sa "IL OPREASCA"...pentru ca?......"PENTRU CA EU NU POT".............cei cu problema sunt cei inselati, nu cei care inseala.............

05 Septembrie, 2004, 03:58:45 p.m.
Răspuns #29

Lord_Saladin

Vizitator
 Hmm.... de ce inseala barbatii ....
 Ar fii mai multe motive, dupa parerea mea :

-ca unii dintre ei sunt oameni de nimic, ciucamati,  si le place sa aiba fel de fel de aventuri erotice (motiv foarte la moda acum... )
 -ca unii sunt slabi de caracter si cedeaza foarte usor tentatiilor venite din partea unor femei straine (motiv ceva mai "demodat"... )
 -ca unii au probleme majore in casnicie si isi cauta refugiul intr-o relatie extraconjugala (motiv ce apare mai frecvent pe la cuplurile trecute de 40-45 de ani... ).
 Astea ar fii cateva "scuze",zic eu,  insa bineinteles ca inselaciunea  nu trebuie iertata si tolerata sub nici o forma.Religia crestina o condamna, socotind-o unul din pacatele foarte grele, pacatul preacurviei.Daca Biserica este asemuita cu Mireasa curata a lui Hristos Iisus, atunci religia falsa si sistemul de lucruri far` de Dumnezeu este asemuit cu o curva.
 Inselaciunea nu provine de la nepotrivirea de caracter... nepotrivirea de caracter poate sa duca la despartire... dar la inselaciune nu.
 Eu unul,  orice iert in dragoste... absolut orice, in afara de inselaciune... inselaciunea, inceputa cu banalul flirt, e drumul ce duce sufletele atator femei si barbati in mizeria morala si deznadejdea cea mai cumplita.
 Mesajul meu :

OAMENI BUNI, NU INSELATI !! NU DISTRUGETI SUFLETELE VOASTRE SI ALE CELOR DIN JUR !!!