11 Octombrie, 2025, 04:48:13 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce inseala barbatii?  (Citit de 44388 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

11 Septembrie, 2004, 11:16:11 p.m.
Răspuns #45

Gordius

Bun gasit, Minerva, Friend! :)

Parerea mea personala? Oare poate fi considerata a fi demna de luat in calcul atunci cand vorbim de generalizari? Mai ales ca mi-e teama sa nu cad in capcana propriei mele infumurari si sa incep sa ma laud. :)

Lasand gluma la o parte, avand in vedere jocul generalizarii pe care l-am prezentat cat de obiectiv am putut, oare va mai avea cineva garantia pe forum ca sunt cu adevarat... onest? Si ca nu spun ceva doar ca sa ma pun intr-o lumina favorabila?

Friend, acum e randul meu sa lansez o provocare :). Fie-mi iertata indrazneala. Oare chiar esti de acord cu tot? Daca nu, unde nu esti?

11 Septembrie, 2004, 11:17:39 p.m.
Răspuns #46

friend

Vizitator
Vai! Am o legatura la internet in seara asta... de mor! De cand dau eu "post" si pana se "lipeste" raspunsul pe forum... trec secunde bune! Si iese de parca as fi ecoul, care se aude... cu intarziere! Sa vedem acum unde se duce! "Post"!

Completare... hat!, mai tarziu: nu aici trebuia sa se duca! Eram sigur!

Da' acum vad ca ma asteptati! Stati sa intorc foaia! Sa mai citesc o data!

Nu ti-e mila deloc!  :'(
« Ultima Modificare: 11 Septembrie, 2004, 11:23:41 p.m. de friend »

11 Septembrie, 2004, 11:30:08 p.m.
Răspuns #47

friend

Vizitator
Am recitit cu interes si sporita atentie si pot deja sa confirm ca... da, sunt de acord cu tine in tot ce spui, dar mai ales cand afirmi:

"Cu scuze ca m-am intins atat de mult si numai pe sfert coerent, al vostru, Gordius."

Am scapat? :-\

11 Septembrie, 2004, 11:42:19 p.m.
Răspuns #48

friend

Vizitator
Lasa... Gordius, nu trebuie sa-mi mai raspunzi! Avem atatea alte probleme nerezolvate pe forum....! Nu vrei sa arunci o privire?  :P

11 Septembrie, 2004, 11:46:16 p.m.
Răspuns #49

Gordius

Hai sa o luam metodic... ne suflecam manecutele si... Stati, stati, ca glumeam, nu ma mai intind iar.  :D

Ba a fost parerea mea, Friend, dar orice om are cred eu doua randuri de pareri, una logica si obiectiva, sau pe care o crede obiectiva, fundamentata pe diverse argumente spicuite din ce a citit sau invatat. Si o a doua subiectiva. Adica, in cazul dat: uite faptele obiective cum le-am citit eu undeva, si nr. doi, uite cum simt eu si cum ma raportez eu subiectiv la problema. Cred ca la cea de-a doua se refera Minerva cand mi-a cerut parerea :).

Cat despte celalat aspect, cred ca ai scapat, Friend. Dar momentan, nu te bucura prea repede :D. Poate reluam maine, ce spui? Promit sa incerc sa vorbescstop mai putinstop. :) Si poate chiar si mai coerent :).

11 Septembrie, 2004, 11:56:03 p.m.
Răspuns #50

friend

Vizitator
  :D Acum pot sa-ti zic si eu, in sfarsit, bine ai venit! Mi-a parut bine de cunostinta! Mai vino pe aici, cand vrei sau cand poti, dar... anunta-ma si pe mine mai intai! Vorba cuiva: "poate am treaba si eu va retin!"  ;)

Fara gluma, esti binevenit! Pe maine!

PS(asa.. intr-o doara!): Totusi, la ce ora?  :P
« Ultima Modificare: 12 Septembrie, 2004, 12:14:13 a.m. de friend »

12 Septembrie, 2004, 04:13:17 p.m.
Răspuns #51

nightwish

ce le lipseste barbatilor care inseala??? cred ca este putin gresita exprimarea:) ;) de ce?? pentru ca nu cred ca un Barbat inseala...ah...un baiat, da...trist este ca sunt multi baieti pe lumea asta si putini barbati...

13 Septembrie, 2004, 06:27:37 p.m.
Răspuns #52

Cineva

Vizitator
Cu scuze ca m-am intins atat de mult si numai pe sfert coerent, al vostru, Gordius.

Chiar trebuie sa dezbatem in plen originalitatea ideilor si modul lor de formulare? Sau oare scopul acestui topic este de a dezbate ideile in sine. Nu postam niciunul aici sa ne laudam si nici sa demonstram celorlalti ca ideile ne apartin. Nu vreti mai bine sa le discutam?.....sau facem "contest" care e mai "smartass"?
« Ultima Modificare: 13 Septembrie, 2004, 06:32:14 p.m. de Cineva »

13 Septembrie, 2004, 06:55:19 p.m.
Răspuns #53

DIANA

Vizitator
aaa...scuze ca m-am ratacit pe aici! Se pare ca se duce o discutie mai particulara! Gordius, placerea de a te cunoaste (eu, personal) sa fie unilaterala?  Gata, plec, nu e cazul sa ma alungati! Pa-pa!

13 Septembrie, 2004, 10:52:18 p.m.
Răspuns #54

Gordius

Diana, placerea este si de partea mea!! Sunt incantat sa te cunosc! Bun gasit! Imi cer iertare ca nu reactionez prea repede, dar nu sunt atat de familiarizat cu forumul inca.

Cineva, departe de mine gandul sa dezbat originalitatea unei idei sau a alteia. Am incercat sa imi prezint punctul de vedere asa cum am stiut, nicidecum sa ma laud cu una sau alta. Cat despre coerenta, se pare ca intr-adevar nu am avut-o de vreme ce nu m-am facut inteles. Iertare pentru off-topic.

15 Septembrie, 2004, 06:30:54 p.m.
Răspuns #55

Cineva

Vizitator
Cineva, departe de mine gandul sa dezbat originalitatea unei idei sau a alteia. Am incercat sa imi prezint punctul de vedere asa cum am stiut, nicidecum sa ma laud cu una sau alta. Cat despre coerenta, se pare ca intr-adevar nu am avut-o de vreme ce nu m-am facut inteles. Iertare pentru off-topic.

Postul anterior era adresat celor doi "carcotasi" nu tie.

15 Septembrie, 2004, 07:16:43 p.m.
Răspuns #56

friend

Vizitator
Cineva, ma bucur ca ai spus ceea ce ai spus legandu-te de ceea ce ii raspunsesem lui Gordius! Aveai alte lucruri de care sa te legi, poate, dar asa... am scapat! Citatul pe care l-ai amintit facea parte dintr-o discutie foarte simpatica intre Gordius si noi "carcotasii". Era in direct, totul! Si era prima vizita a lui Gordius pe forum! Si era adus de unul dintre carcotasi! Si...

Dar ce mai conteaza! Important e ca ne-am simtit bine! Sper ca nu te-a suparat! Gordius de atunci a revenit aici in fiecare zi! :)

01 Noiembrie, 2004, 01:45:40 a.m.
Răspuns #57

arcticwinds

nu totata lumea inseala ... eu sunt cu pretena mea de 1an juma si nici odata nu mi-a trecut prin cap ideea ... dar cand stau si ma uit la nisjte idiotzi care strica casnici perfecte si isi abandoneaza familiile pentru o relatzie de doar o seara sau pentru o amanta stupida dupa care un timp se plictiseste iar ca.ci dupa adventura a ajuns la ea si tot dupa adventura o v.a despartzi... in final... raspunsul este ... : monotonia si lipsa de avenura si ceva nou in viatza lor.... parerea mea proprie si personala
hell si paved whit samariteans

01 Noiembrie, 2004, 01:55:31 a.m.
Răspuns #58

viulian

Administrator
Barbatii inseala din acelasi motiv din care inseala si femeile :) nevoile lor nu le sunt satisfacute.

Matur ar fi ca totusi relatia sa se rupa, si fiecare sa-si vada de nevoile proprii. A rupe o relatie insa inseamna afirmarea publica, ceea ce in cazul casatoriei este ceva destul de dificil. Pe cand o mica "inselare" este o chestie "ascunsa" - o cale de mijloc de a impaca familionu, a asigura o siguranta copilului, a nu ramane pe strada (daca se injumatatesc bunurile) SI a-si satisface nevoile personale.

Deci.. inselarea vine in primul rand din lipsa maturitatii in a alege partenera care trebuie.. (si la fel de frumos si invers, din lipsa maturitatii de a alege partenerul corect).

Si mai e o chestie interesanta in societatea de azi, apropos de "victimizarea" femeilor.. Daca o femeie inseala, toata lumea se uita incruntat catre barbatul care n-a fost in stare s-o pastreze. Daca insa un barbat inseala, partenera lui saraca e cea mai nevoinovata cu putinta si cea mai suferinda! Barbatul e ala rau!
Cand de fapt e acelasi lucru.. barbatul nu are nevoile satisfacute (nu musai sexuale, dar si de apreciere (daca nevasta il cicale mereu de ex.), sau altele intelectuale), si atunci.. tentatiile in alta parte devin mai mari daca deja relatia este oficializata si paguba de a o rupe este mare.

lipsa de maturitate + nevoi nesatisfacute -> tradare..

01 Noiembrie, 2004, 05:17:27 p.m.
Răspuns #59

surfer1026

Nu stiu daca nu ar trebui sa analizam deosebirile (totusi majore) atat de ordin fizic cat si de ordin psihic dintre sexe. Treaba cu egalitatea intre sexe e ok atata timp cat nu intram in absurd.. adica totusi...nu suntem chiar la fel! In acest context trebuie amintita conditia nemijlocita a femeii de mama; lucru ce implica creearea unui mediu (social, de securitate, afectiv etc.) cat mai stabil===monogamie. Pe de alta parte barbatul are o inertie de cuceritor- haina ce i se potrivea de minune pe vremea celibatului asa ca uneori poate dura ceva pana renunta la vechile obiceiuri(deh, nu are aceleasi prioritati). Bineinteles la ambele sexe putem vorbi de criza varstei mijlocii-desigur alta poveste.
"Lasa lucrurile sa fie simple, cat mai simple cu putinta, dar nu mai simple de atat"