10 Octombrie, 2025, 11:18:47 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: de ce inseala barbatii?  (Citit de 44333 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

27 Ianuarie, 2006, 05:46:34 p.m.
Răspuns #90

phoenix

poti insela oricand oricum si pe oricine... dar exista un moment in care poti sa alegi... esti atras dar... ceva te opreste...si asta poate fi iubirea pentru femeia de langa tine, sau faptul ca tii la principii -"eu nu insel", ti-e frica sa actionezi, n-ai incredere in tine, preferi ceva caldutz... nu cred ca exista barbati porci ...poate doar mistreti... daca iubesti ce rost are sa strici totul?...iar daca nu... pana la urma ajungi sa -nseli...

28 Februarie, 2006, 09:28:17 p.m.
Răspuns #91

KaiN

Chestia asta nu am inteleso niciodata chiar dak sunt baiat, totushi "trebuie sa te multumesti cu ce ai, dak nu ti se va lua si ceea ce ai". Dak aflati un raspuns concret sa imi spuneti si mie ca eu zic ca inselatul nu are rost!

20 August, 2006, 05:38:39 a.m.
Răspuns #92

suflet

"un barbat inseala numai si numai din placere" a zis silverblue ... si probabil ca multe alte femei spun asta pentru ca au fost inselate si vor sa-i faca sa se simta vinovati dand un exemplu egoist ca acesta
si barbatii si femeile inseala ... care mai mult nu stiu ... dar pentru mine au inselat numai femeile, am fost inselat de aproximativ 20 de ori in 3 ani ... si sincer am inselat o data in viata mea o fata de care vroiam sa ma despart pentru ca ma mintea si ma insela intr-una ... si nici nu cred ca o pot considera inselare (doar pentru ca am fost cu cineva inainte sa pun capat relatiei precedente) ... chiar si in relatia care o am acum (de 1 an si 5 luni am fost inselat si am iertat dar am ramas "marcat" pe vecie) probabil ca eu sunt o exceptie ... dar cred ca barbatii inseala cam din aceleasi motive ca si femeile mai putin din cauza "problemei" materiale ... pe femei le atrag mult mai mult banii in cazurile de infidelitate
Nu dispera cand soarta te apasa
Si nici nu plange de al tau destin
Caci dupa chin viata-i mai frumoasa
Cum dupa ploaie ceru-i mai senin

20 August, 2006, 02:10:17 p.m.
Răspuns #93

Zamolxis

Vizitator
NU IERTA inselaciunea !

20 August, 2006, 02:34:30 p.m.
Răspuns #94

suflet

Zamolxis ... te rog sa incetezi ... stiu ca nu e bine de iertat asa ceva ... sunt si eu baiat mare ... dar cu totii suntem oameni si toti gresim ... daca tu vei ajunge in aceeasi situatie ca ea ... si vei insela dupa 2-3 zile ... dupa care vei prinde drag de persoana respectiva si va afla si iti va asculta sfatul ... nu vei fi iertat ... tu vei suferi ... ea si-a recunoscut greseala ... fara sa o intreb ... si merita sa o iert ... si poate chiar daca va mai insela tot o voi ierta ... pentru ca o iubesc atat de mult incat simt ca nu pot fara ea ... si ea stie ca a gresit mult si tot la mine s-a intors ... pentru ca e constienta ca daca ma pierde nu va mai primi atata dragoste si atata grija niciodata si nici macar pe-aproape ... eu cred ca a invatat din greseli ... si nu va mai face

21 August, 2006, 01:28:14 p.m.
Răspuns #95

Zamolxis

Vizitator
Bun... mergi pe fagasul tau. Iarta asa ceva daca tu simti ca poti... Nu-ti mai spun nimic. Sunt sigur ca mai tarziu vei realiza si tu ca ea nu te merita.

21 August, 2006, 01:36:36 p.m.
Răspuns #96

Just

Zamolxis ,e mai dureros ,dar mai eficace sa inveti din proprile tale greseli .Tu esti bine intentionat si probabil ca il sfatuiesti din propria-ti experienta ,numai ca nu e de folos  :-\.

Eu ,Blegone,sper sa va mearga cat mai bine si pe viitor sa nu trebuiasca sa te mai confrunti cu astfel de probleme ,insa cum am mai spus vei avea nevoie de mult timp ca sa iti recapeti increderea in ea si va fi greu .
                                                                                                           Numai bine!

And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 August, 2006, 01:50:24 p.m.
Răspuns #97

Just

Si revenind la subiect ,raspunsul meu este urmatorul

Barbatii inseala atunci cand nu le oferi ceea ce-si doresc si asta se intampla din lipsa comunicarii (care sta la baza unei relatii reusite ,dupa a mea parere) ,mai inseala atunci cand s-au saturat de tine si iubirea s-a risipit usor ,usor in certurile anterioare.Inseala din dorinta de "ceva nou" (asta este in top si  la moda) si din sute alte motive numai de capsorul lor stiute.

Parerea mea e ca atunci cand inseli calci iubirea si increderea partenerului in picioare.

Pana in prezent nu am fost pusa in situatia asta ,nu am fost inselata (din cate stiu) si nu vad cum as reactiona. Poate as putea ierta ,poate nu ,cert e ca as fi total dezamagita si m-ar durea sufletul sa aflu ca eu nu sunt suficienta pentru iubitul meu. Ma rog...nici nu vreau sa ma gandesc.

« Ultima Modificare: 21 August, 2006, 01:52:41 p.m. de just_a_tear »
And I promise forever ...
"White dove Fly with the wind Take our hope under your wings For the world to know That hope will not die..."

21 August, 2006, 03:10:35 p.m.
Răspuns #98

sunshine

Mai,  mai , mai, de ce draga Blegone nu le explici tu cum sta treaba, mai oameni buni fata nu l-a inselat chiar la propriu, eu asa vreau sa cred ca ce a facut ea nu se numeste inselat, nu in conditiile de atunci, baiatul are dreptate si bine a facut ca a iertat si a fost rabdator, asa ea si-a dat seama ca el merita si a ales, el a castigat, ea a castigat, sa fiti fericiti  :-*
 Un barbat inseala in aceleasi conditii in care inseala si o femeie: NU IUBESTE , daca iubesti nu poti fi cu altcineva, clar, nu exista dubii.
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\

21 August, 2006, 04:07:01 p.m.
Răspuns #99

suflet

multumesc pentru incurajari :D ... aceste incurajari justifica cam 75% din prezenta mea pe site ::)
nu stiu de ce m-a inselat ea :'( ... si ea mi-a spus si imi mai sune ca nici ea nu stie ... oricum atunci nu ma cunostea destul de bine ... aveam 3 luni impreuna ... apoi si-a dat seama ce pierde si a suferit foarte mult pentru ce a facut ... si acum cand se mai aduce aminte baga capul in podea si nu are curaj sa ma priveasca ... si o simt ca ii pare rau ... de ce na-s ierta?!
oricum nu acestea sunt motivele principale ... eu prin drag foarte usor de o fata si cand o iubesc nu ma joc cu sentimentele ... o iubesc pur si simplu si nu ma vad langa alta in viitor ... nu as mai putea sa mai iubesc pe altcineva asa cum o iubesc pe ea ... asa ca decat sa sufere alta care o sa ma iubeasca si eu nu o sa pot, mai bine iert si ii mai dau o sansa si asa ne iubim in continuare
poate ca si sunshine face la fel cu Dan ... l-a iubit prea mult si de aceea a iertat atata ... iar ce a facut Raluca(iubita mea) e abia cat un bob de nisip pe langa plaja lui Dan
Raluca mi-a spus chiar in primele zile din relatia noastra ca ea poate ierta inselaciunea ... dar nu pote ierta sub nici un fel minciuna

multumesc inca o data pentru incurajari ... si pentru celelalte mesaje(nu ma supar :D) ...

PS: nu pot sa-i dau iubitei mele toata gradina cu flori ca nu le poate duce ... ii aleg un buchet ... cele mai frumoase ... dintre cele mai minunate ... la fel fac si cu sfaturile si mesajele voastre :D

21 August, 2006, 05:58:05 p.m.
Răspuns #100

Escu

Global Moderator
barbatii insala pt ca sunt lasi sa spuna in fata ce nu le place...cei care insala nu COMUNICA!!!
Let's put a smile on that face!

21 August, 2006, 10:12:59 p.m.
Răspuns #101

valentina

Am intalnit barbati din acestia ,dar sincera ssa fiu nu am inteles niciodata de ce insala barbatii.
      Eu am inceput sa cred ca ei se vad ori cei mai cei,ori inferiori femeii alese de ei pentru a le sta alaturi la bine si la rau.Si astfel unii barbati se avanta in a cauta ca macar in afara relatiei de sot,sotie ,sa fie "SEFI".Sper sa ma intelegeti cam ceea ce vreau sa zic.
Iubirea , isi intinde aripa in zborul nesfarsit al timpului !
Eu sunt doar o mica particula dintr-un atom ...
sunt praf de stele in trecerea mea grabita prin lume

21 August, 2006, 10:30:53 p.m.
Răspuns #102

Escu

Global Moderator
sunt pe toate drumurile....de toate natiile...le e frica de comunicare...atata tot...
Let's put a smile on that face!

21 August, 2006, 11:09:31 p.m.
Răspuns #103

Zamolxis

Vizitator
De ce inseala barbatii ?

Cei mai multi o fac pentru sex... Sunt curiosi sa afle cum este cu o alta femeie... poate o colega de serviciu, poate o straina gasita pe undeva... ispita se instaleaza treptat, treptat... mai apoi , zice barbatul in gandul sau : "haide sa o fac odata, ca doara n-are cum sa afle iubita... ce , odata, cum sa raman eu usa de biserica?" ... si iata asa se intampla de cele mai multe ori...Dupa cateva intalniri cu amanta, relatia cu ea paleste... in cea cu sotia/iubita se instaleaza monotonia...plictiseala.

Alta data , se intampla ca pur si simplu sa nu se inteleaga cu sotia sau cu iubita. Unii rabda, altii cauta pe altcineva... odata ce gasesc pe altcineva, daca nu au "obligatii", se despart de regula de persoana cu care au fost anterior...

De ce inseala femeile ?

La femei e mai complicat. Ele inseala cu sufletul, cele mai multe.... ceva nu merge in relatia cu sotul... si atunci ea incepe sa caute altundeva. Dar de cele mai multe ori, chiar daca gaseste pe cineva cumsecade , prefera sa ramana cu sotul... ramane intr-o relatie monotona, rece, si care in fiecare zi ii face rau.Greu de inteles psihologia feminina.

Alte femei, inseala pentru sex.... mai putine decat cele care inseala cu sufletul... aventura de o noapte, de regula cu un strain, cu cineva cunoscut, etc... Sunt si ele curioase cum e sa calce pe bec. Alteori insa, se gandesc ca ce ar fii sa incerce un joc din acesta erotic, sa vada pana unde pot merge... si multe merg pana la capat.

Ca o curiozitate, zice o vorba din batrani ca atunci cand inseala barbatul, sotia sau iubita lui isi da imediat seama cum ca el are amanta... dar cand femeia inseala, saracul barbat mai slab dotat cu inteligenta emotionala, poate sa stea in nestiinta o viata de om.

Asta-i adevarul, place sau nu.

22 August, 2006, 12:20:59 p.m.
Răspuns #104

sunshine

Am incercat din rasputeri , Zamolxis, sa nu postez aici , dupa tine ;D, te rog sa nu o iei ca o replica la ce ai scris tu, este pur si simplu  ceea ce simt( bineinteles ca iar sunt in opozitie....cineva stie :P0) dar nu ma pot abtine ::)
  Cand sufletul nu mai iubeste si cauta alta iubire eu nu cred ca acea femeie inseala .Daca ramane langa sot are un motiv, poate doua , noi doi stim care sunt,nu ramane pt ea ......ar fi egoista daca ar pleca....greu de inteles, psihologie de mama.Daca motivele ar lipsi atunci viata ar fi mult mai usoara , cand incepe sa ti se zdruncine increderea cu greu mai ai curaj sa privesti in viitor, asa ca ajungi sa traiesti AZI, MAINE niciodata nu mai exista.
 Ca o curiozitate: sa inteleg ca femeile vor fi totdeauna vinovate, barbatii sunt doar curiosi, de ce femeile pot insela cu sufletul , barbatii nu au suflet?
 Deci, dragul meu, strict parere personala si curiozitate, dar ai avut ghinionul sa ma atati( doar ne cunoastem, stii ca nu pot sa tac ;D), nu o lua ca pe o insulta, OK? :-*

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\