09 Octombrie, 2025, 11:50:55 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: asteptare  (Citit de 6123 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

07 Iulie, 2011, 03:53:51 p.m.
Citit de 6123 ori

amelie

oare de ce oamenii simt nevoia sa astepte fiintele dragi chiar si ani intregi?Ce-i de fapt asteptarea?
In aparenta nimic mai simplu in a da un raspuns, nu? Asteptarea este starea dureroasa masurata in timp care intotdeauna aduce fericirea.Se spune, pe buna dreptate, ca timpul le rezolva pe toate.Deci, chiar daca asteptarea ne doare, cand stim ce si pentru ce asteptam, ea imbraca haina fericirii.
Mi-ai luat fata in palme si-ai simtit cum totul in mine vibra...pulsul nu-si gasea liniste...si-ai inteles atunci ca eu te voi astepta mereu.
Oamenii simt nevoia sa astepte ani in sir pentru ca vor sa aiba alaturi NUMAI si NUMAI fiinta care a patrus direct prin fereastra deschisa a inimii.
Dupa ce ai patruns in inima mea, si-ai dat nastere la dorinta de a fi candva impreuna, am inchis ferestrele si te am pastrat adanc in mine. Pentru ca acolo,in sufletul meu ,tot ceea ce TU reprezinti pentru mine, se afla ferecat cu 7 lacate si nimic si nimeni nu te va mai scoate.
Mi-e tare dor de tine!
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...