10 Octombrie, 2025, 01:32:14 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: in cautarea firescului si a bunului gust  (Citit de 8205 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

23 Iulie, 2011, 10:07:40 a.m.
Citit de 8205 ori

amelie

Se spune ca romancele sunt printre cele mai frumoase femei din lume. Ceea ce vad eu, si altii care au ochi sa vada, pe strazile, ecranele si in localurile de pe aceste meleaguri, este de o vulgaritate teribila, fara nicio urma de bun gust si feminitate. Tocuri de zeci de cm, chiar daca posesoarea habar n-are sa mearga pe ele si fiecare pas pe care-l face este un chin, cu genunchii stransi si tendinta de a pica in nas la fiecare inaintare.Priviri"languroase" de lentile cat mai colorate,sub gene incarcate la maxim de rimel, buze "tipatoare" umplute cu silicon, ca sa se vada de la cat mai mare departare. Sa nu mai spun de unghiile cat mai strident colorate si cat mai lungi. Si , ca sa completeze tabloul, asemanator celor vandute in trecut prin balciuri, si agatate apoi la vedere in camera de la drum, bluze sau rochii cat mai scurte , mai stramte si cu sanii si buricul la vedere.
Cine sa le explice ca a te expune asa nu aduce nimic bun? Cine sa le faca sa inteleaga ca daca un barbat intoarce capul dupa ele nu inseamna neaparat ca le apreciaza in vreun fel?
Binenteles ca nu am pretentia sa schimb ceva cu ceea ce spun acum. Cu o floare nu se face primavara. Si nici cu mai multe chiar. Nu in vremurile de azi. Ma socheaza doar aceasta vesnica alergatura a fetelor dupa privirile si aprecierile barbatilor.
Vezi pustoaice de 17-18 ani, sau chiar mai putin, care au fata deja imbacsita de fond de ten si care arata cu ce putin 5 ani mai mature decat varsta lor reala. Cine le vede? Cine le controleaza? Cine sa le explice ca asa ceva nu aduce nimic bun?
Pacat de atata frumusete, pentru ca exista si romancele sunt cu adevarat frumoase. Dar ea se pierde printre culorile stridente si stratul gros de fond de ten, in decolteul ce descopera prea mult sanii si fustele sau rochile ce nu acopera mai nimic.
Cred ca nu mai exista acel simt estetic care sa indice frumusetea pura, clasica si fara ostentatie.Acum totul tine de cat de decoltata si scurta e rochia, de cat de blonde sunt pletele sau mintea, de cat de lungi sunt unghiile si picioarele. Si mai ales de cat de mandre defileaza posesoarele celor de mai sus  pe sub privirile admirative(oare?) ale celor pe langa care trec .
Treziti-va fetelor! Pozele din reviste sunt pentru a ajuta "donatorii de samanta masculina" sa-si duca la bun sfarsit misiunea si nu pentru o plimbare cu iubitul, fie si ea in parcurile sau cluburile nu toate foarte romantice.
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

21 Septembrie, 2011, 11:49:59 p.m.
Răspuns #1

Dexter16

emily tu (sper ca nu te deranjeaza ca te tutuiesc ,dar fiind toti o familie aici...:D :) ) si cu mine clar nu am nimerit secolul potrivit ... nu esti singura care crede asta ...dar spre deosebire de tine eu mai si caut acea frumusete naturala , lipsita de tonele de rimel si fond de ten si de decolteul mult prea mare, lipsita de rujul roz si in exces de pe buze si de rochita infinit prea scurta pentru ai pastra inocenta intacta. De altfel nu cred ca se mai poate vorbi de inocenta la fetele din ziua de azi care desi atrag priviri asa cum ai spus si tu , acelea nu sunt de admiratie ci de perversitate ...
Inca nu am gasit asa ceva ...dar stiu ca atunci cand va fi timpul , voi gasi perfectiunea timpurilor apuse... o Lotte doar a mea (in caz ca nu intelegeti la ce ma refer cititi Elevul Dima dintr-a 7-a) pe care nu o voi pierde doar pentru ca adolescenta a luat sfarsit.
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

14 Octombrie, 2011, 03:09:30 p.m.
Răspuns #2

amelie

dexter...iti doresc din tot sufletul sa gasesti ceea ce visezi...o Lotte doar a ta, asa ca a lui Dima...si vreau sa sper, chiar si la varsta mea, ca si fetele pe care le-am descris, se vor trezi la un moment dat. Chiar daca nu toate...Chiar daca nu prea curand...
Esti prea mic Dexter, ca ti-as fi facut cunostinta cu fiica mea.  ;D
Sa ai o viata asa cum ti-o doresti! ;)
doar pentru ca toate pasarile au aripi, nu inseamna ca zboara toate la aceeasi inaltime...

22 Martie, 2012, 01:32:41 a.m.
Răspuns #3

Dexter16

imi cer iertare, vina mea ca am ratat momentul cand ai postat raspunsul la mesajul meu ,dar in primul rand : nu m-ar deranja sa o cunosc pe fiica ta (desi e adev ca sensul relatiei ar fi altul decat ala pe care il sugereaza "esti prea mic" :D) si in al doilea rand multumesc pentru urare si iti doresc si eu la fel in fond "niciodata nu e prea tarziu " nu?  :)
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

28 Martie, 2012, 10:26:40 a.m.
Răspuns #4

amelie

niciodata nu e prea tarziu. Mai ales ca speranta palapie atata timp cat palpaie si lumina. Sa nu rrenunti niciodata sa o cauti pe Lotte. Ea este acolo, poate chiar langa tine sau poate mai departe. Dar daca si cand va fi sa va intalniti...o vei vedea.

28 Martie, 2012, 06:41:11 p.m.
Răspuns #5

Dexter16

Visez zilnic la momentul ala ,dar inainte visul avea chip si culoare, acum devine din ce in ce mai pal , devine o existenta fara chip si incep sa uit ce imi doresc, cine sunt , cine eram, si cel mai rau e ca incep sa uit ca imi placea sa iubesc....