sincera sa fiu eu as pleca dincolo,chiar si sa stau ilegal.inclusiv munca la negru e platita mai bine decat munca in romania.sunt dispusa sa renunt la familie,prieteni pt ca stiu ca peste vreo 5 ani de zile mi-as rezolva sa stau legal in tara respectiva.
am citit parerile voastre pe forum si intr-adevar sunt impartite.un lucru e cert:bine nu va fi in tara asta.Delacroix, in legatura cu revolutia din '89,aia nu a fost revolutie, ci lovitura de stat.s-au folosit de oameni ca sa scape de ceausescu.nu o revolutie ar rezolva problemele ci o mana de oameni adevarati,care vor sa faca ceva bun in tara asta.numai ca prea putini sunt cei care vor sa faca ceva bun si prea multi sunt care conduc o tara doar pt propriile interese si doar pt a-i infunda pe cei bine intentionati.
probabil ca intr-o zi va fi bine si la noi,dar generatia noastra nu va apuca sa prinda zile bune.nu stiu daca copiii nostri vor apuca.
oricum, ma bucur sa aud si parerile altora.va propun un subiect mai aparte.cu ceva vreme in urma citisem despre o civilizatie care traieste undeva pe pamant (nu stiu exact unde,oricum in interiorul pamantului-cred ca se numeste Shambala) care dirijeaza intreaga planeta, de la presedinti de state, boli incurabile, razboaie,etc.daca stie cineva de aceasta civilizatie, poate sa scrie pe forum.as vrea sa aud si alte pareri.