Ce raspuns simplu Zantiala : "iao de la capat" de parca ar fi simplu ca "buna ziua".
Parerea mea e ca nu ai gasit locul potrivit pentru un sfat la o asemenea poveste yasmyna...
Si eu am avut in familie certuri , batai ,dar suntem diferiti in doua puncte cruciale :1. eu sunt baiat si daca ar fi fost sa se profite de mine as fi acum in 50 de alti adolescenti care probabil la nastere au avut probleme cu vreun organ ,dar in niciun caz nu as mai fi in viata si 2 si cel mai important , eu am avut puterea sa spun NU vietii asteia , am avut puterea de a spune "Vreau sa opresc lantul asta de violenta" . Acum sunt un baiat de 16 ani , care a trecut prin multe dezamagiri in dragoste , dar fara sa imi fie rusine de cine sunt (pentru ca tie iti e rusine de ceea ce esti altfel nu ai vrea sa schimbi asta).
De ce ti-am spus cine sunt eu si ce am facut eu ? Simplu , pentru ca tu trebuie sa gasesti o asemenea putere in tine. Totusi , am spus ca nu ai gasit locul potrivit pentru ca nu cred ca cineva de aici a trecut vreodata prin ceea ce ai trecut tu. Adica sigur , toti am trecut prin vreo drama a inimii , unii poate au trecut si prin partea cu relatie sexuala si parasire dupa aceea , dar cu siguranta nimeni de aici nu a trecut prin ceva macar asemanator cu ce ai patit tu.
Inca mai vrei un sfat? Nu stiu daca ti-l pot da ,avand in vedere ca nu stiu cat de periculos e tipul ala cu care umbli ,dar daca lucrurile chiar sunt la alegerea ta (sa pleci sau sa ramai cu el) , eu ....chiar te-as ruga....sa pleci de langa el . Undeva , oriunde ....
Ai spus ceva de speranta parca... Nu stiu ce fel de speranta mai ai langa persoana aia dupa ce ai trecut prin toate astea ,dar nu merita sa te ranesti singura asa .
Zantiala spunea ceva de ...a te face sa te simti mai bine....dar eu nu cred ca trebuie sa te simti mai bine ,dimpotriva , trebuie sa gasesti putere si sa iesi din ceea ce esti acum.
Cam asta e parerea mea si daca am gresit cu ceva , rog din suflet corectati-ma pentru ca ,asa cum am spus : "Eu am trait ceea ce tu ai pierdut - viata ! "