"Un calator" cate dreptate ai! Atunci cand cel de langa tine uita sa viseze,cand timpul sau nu te mai conjuga,cand esti o secunda trecatoare practic inexistenta,dupa ce ai asteptat suficient de mult timp,dar irecuperabil pierdut ..cand secundele s-au transformat in ani ,ce poti sa mai speri.?Am asteptat,am recoltat atatea lacrimi si intrebari fara raspuns,mi-am colorat in toate nuantele de albastru visele crezand ca sufletul va atinge orizontul..mi-am inecat singuratatea in lacrimi si iluzii,am uitat de mine,aproape ca nu mai existam ,eram doar reflectia a ceea ce candva visam sa fiu..o clipa,un sarut ,calda imbratisare,dulce alint,mangaierea dorului ,sa fiu tot,toata a celui pe care il iubesc..Slava Domnului acum traiesc,iubesc,simt ,am redevenit ce uitasem ca sunt..Iubesc cu mine toata, barbatul ,Iubirea mea de-o viata..sufletele ni se confunda ,suntem un tot,ne intalnim mereu cu acelasi dor de noi,in acelasi loc si timp,in ficare zi ,la aceeasi ora..ne imbratisam cu iubirea ce Domnul ne-a harazit sa o traim unindu-ne drumurile!