Nu trebuie "sa o faci sa vrea" , fetele vor , dar le e frica sa spuna pentru ca e ca si cum si-ar semna condamnarea la moarte (ceva in genul unui baiat care se duce la o tipa buna si poate si un pic mai...."piti" si ii spune "te iubesc")
eram si eu in situatia ta :"vreau sa traiesc copilaria" , "nu avem unde" etc.
singura problema e intrebarea....din cate imi spui tu chiar si pentru tine nu numai pentru ea e un act mai mult decat iesit din comun si mai mult un TABU in discutie. Ca sa poti face o fata (cu care esti deja intr-o relatie serioasa) sa se culce cu tine trebuie sa incepi de la baza ...sarutari , atingeri , mangaieri , cuvinte dulci , trebuie desigur ca locul sa fie unul intim , casa unuia dintre voi ar fi cel mai bine pentru ca ea fiind virgina ... poi sa zicem ca prima experienta e mai "de groaza" ...ii e frica , nu stie ce s-ar putea intampla...
Nu trebuie sa discuti cu ea pe tema asta .... trebuie doar sa mergi incet , cu atentie si sa duci "iubirea" din inima la creier (pentru ca dupa mine asta e ca o ceata pentru creier , ca o ceata dulce si creatoare de dependenta).
De asemenea nu uita...nu faci ceva de genu : intri in casa , incepi sa o saruti si incerci sa o si dezbraci ...trebuie mai intai sa se acomodeze si sa se linisteasca , sa se simta libera...ma rog dupa ce s-a calmat (indiferent ca era de cand a intrat deoarece cunoaste casa ,sau s-a calmat pe parcurs- atentie acest "calm" nu e genul de calm ca atunci cand stai jos si incepi sa discuti ca prietenii ci genul de calm in care ea deja se dezinhibeaza complet ) poti incepe cu ce am spus mai sus.
Daca mai e ceva de adaugat sau nu esti lamurit cu ceva ...just ask.
Poate ca eu nu sunt un expert avand in vedere ca am incercat si mi-a iesit o singura data ,dar cred ca dak ai o armonie indeajuns de mare cu prietena ta (si cred ca ai dupa 9 luni) atunci e totul OK
Bafta!
A da, inca ceva : nu trebuie sa stie ca mergeti acolo pentru asta (desi o sa banuiasca) , pur si simplu mergeti la tine akasa...inventezi si uh cv ...Daca spui "haide la mine akasa si poate facem si dragoste(chiar daca in gluma)", sau mai stiu eu ce nerozie , clar nu o sa vina.