Sa ne gandim ca domnul cu pricina, este asa cum ai spus mai in varsta... Oare ce isi doreste el de fapt? O relatie serioasa cu una dintre studentele lui sau doar o aventura? Diferenta este cam mare totusi de 15 ani, dar tinand cont ca dragostea nu are limite, nu putem dicta inimii si nici spune cu mana pe inima ce este corect sa facem. Din punctul meu de vedere, avand o relatie cu o domnisoara mai mare decat mine cu 9 ani pot spune ca experienta traita m-a ajutat enorm de mult sa ma maturizez si sa devin cel ce sunt astazi. Asta mai mult pentru ca ea era mult mai matura in gandire, mai rationala, mai cizelata din toata punctele de vedere , iar eu un mic baietel de cartier cu amicii lui si nopti pierdute prin cluburi doar pentru distractie. M-a ajutat sa ma cunosc, sa imi doresc mai mult de la mine si sa fiu acolo de dragul ei. Ma gandesc ca e frumoasa o relatie cu cineva mai in varsta pentru ca stie ce isi doreste de la viata, dar uneori e bine sa mai si copilaresti cu cei de varsta ta si sa te bucuri din plin de tot ceea ce ai alaturi. Acum tu stii cel mai bine ce simti pentru el, daca iti doresti sa ii acorzi o sansa sau doar totul se rezuma la o buna comunicare si tachinari. Plus ca trebuie sa ti cont intr-o oarecare masura si de cum privesc cei din jur relatia voastra. Stiu ca multi spunem ca e viata mea, eu decid si fac asa cum cred eu de cuviinta fara sa imi pese de restul. Dar vezi tu, chiar daca nu ne pasa de ce cred, asta nu inseamna ca nu afecteaza. Pentru ca fi constienta ca la un moment dat o sa simti presiune pusa pe umerii tai si va trebui sa le explici tuturor de foarte multe ori ca tu asa iti doresti si asa simti. Nimeni nu iti doreste o relatie plina de certuri si reprosuri si toti ne dorim sa il avem pe cel pe care ni-l dorim cat mai mult langa noi. Multa bafta iti doresc in alegerea facuta si ai incredere in tine si dorintele tale.O zi frumoasa iti doresc.