Eu, cand am citit prima data povestea ta , nu mi-a placut faptul ca "bati" rau de tot limba romana, dar avand in vedere ca aici importante sunt sentimentele si abia in planul doi este romana , voi incepe sa imi spun parerile (chiar daca sunt putine

)
In primul rand imi place cum ai vorbit , Lorelei ! Desi , nu inteleg de ce ti se pare ca ai trecut de varsta tineretii. Nu cred asta si nici nu am sa cred ca poti vreodata sa incetezi sa faci "fapte eroice" pentru cel/cea pe care-o iubesti.
Cat despre ceea ce simti tu ,"believe in love" , pentru prietena ta, dupa cum te-ai exprimat (ma refer strict la exprimare nu la gramatica si lucruri de genul) si dupa ceea ce ne-ai povestit , tin sa spun ca nu sunt chiar convins de cat de mult o iubesti tu pe aceasta fata . Chiar daca sunt mai mic decat tine ,crede-ma , am avut si eu destule experiente din care sa trag concluzii si in momentul de fata sunt intr-o relatie in care uneori simt ca innebunesc de fericire si de iubire ,iar , alteori , ma intreb daca o iubesc cu adevarat sau doar ma mint sau mi se pare (asta mi se intampla mai mult de dor , pentru ca avem perioade cand nu ne vedem fie si o saptamana intreaga) ... Ideea e ca trebuie sa te gandesti foarte bine la inima ei . Lasa familia, lasa copii : important e ceea ce E si ceea ce POATE FI intre voi cu adevarat , nu doar mintindu-te ca o iubesti , pentru ca sunt sigur ca esti atras de ea fizic foarte tare si ai o anumita obsesie (stiu ce vorbesc , mi s-a intamplat) ,dar gandeste-te sa nu o ranesti bine?
Daca esti convins 100% ca o iubesti si nu doar ti se pare , daca esti sigur 100% ca ea e persoana pe care o vrei langa tine pe veci orice s-ar intampla (ORICE) , atunci iti sugerezi sa ii spui odata sincer tot , dar tot ceea ce simti , si sa ii promiti ca ii vei fi mereu alaturi , si chiar daca te refuza , continua sa ii fi alaturi . Tine minte "Nu"-ul de azi ,poate fi "Da" maine .
Mult noroc in realizarea viselor !