10 Octombrie, 2025, 12:14:08 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: nu mai stiu...  (Citit de 8655 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 Ianuarie, 2012, 12:22:29 a.m.
Citit de 8655 ori

Dexter16

Am si eu nevoie de raspunsul la o intrebare ce imi tot vine in minte:

Mai merita sa lupti pentru cineva pe care iubesti ,odata ce simti ca l-ai pierdut ?

Dar nu stii daca sentimentul e reciproc , nu pentru ca nu ai fi intrebat , ci pentru ca din ceea ce face pare ca atunci cand spune "inca te iubesc ,dar nu cred ca mai merita sa fim impreuna" ti se pare ca minte ,ca nu spune "te iubesc" decat ca sa nu fie personajul negativ sau ceva de genul...

Vreau sa stiu dak merita sa iert persoana pe care o iubesc ...(stiu ca atunci cand iubesti pe cineva ierti orice ,dar mi se pare ca dak am sa iert asta ,am sa ma indragostesc mai tare si nu cred ca o mai pot avea....si doare ...)

Poate ca e prea tarziu si sunt putin prea obosit ca sa imi pot exprima sentimentele mai coerent de atat ,deci sper ca ati inteles intrebarea mea si va rog , dati-mi un raspuns bazat pe ce ati facut sau ati face voi...thx
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

25 Ianuarie, 2012, 07:51:25 a.m.
Răspuns #1

charlie

You believe but what you see
You receive but what you give

25 Ianuarie, 2012, 12:45:10 p.m.
Răspuns #2

Eve

Mai merita sa lupti pentru cineva pe care iubesti ,odata ce simti ca l-ai pierdut ?

Dar nu stii daca sentimentul e reciproc , nu pentru ca nu ai fi intrebat , ci pentru ca din ceea ce face pare ca atunci cand spune "inca te iubesc ,dar nu cred ca mai merita sa fim impreuna" ti se pare ca minte ,ca nu spune "te iubesc" decat ca sa nu fie personajul negativ sau ceva de genul...

Orice vei face nu o sa mai fie ca in trecut.Compromisul facut nu-l vei uita. A aparut samanta indoielii si...
"plici-pleoci pe sotron:
o casuta, a doua casuta ... cu a treia fuge un melc"

25 Ianuarie, 2012, 03:59:10 p.m.
Răspuns #3

Dexter16

Citat
Nu.
ce raspuns prompt :))

Citat
Orice vei face nu o sa mai fie ca in trecut.Compromisul facut nu-l vei uita. A aparut samanta indoielii si...

inteleg....aveam si eu cam aceleasi ganduri ,dar vroiam sa stiu daca ceea ce fac e ceea ce e bine ...

Multumesc pentru raspunsri ! :X>:D< :X
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....

09 Februarie, 2012, 03:48:50 p.m.
Răspuns #4

un_gand

O cauti printre frunze ruginite
si gandul ti-e departe...
ai vrea ca sa o poti gasi
si cu ea din nou sa fii
Dar firul  iubirii innodat
nu va mai fi la fel niciodat

Cu tineretea sufletului vei cauta
si sufletul pereche vei afla...
Cuvintele sunt lacrimile celor care ar fi vrut asa de mult sa planga si nu au putut...

16 Februarie, 2012, 02:16:08 a.m.
Răspuns #5

alexia

E bine sa ierti, pentru ca a ierta inseamna in primul rand ca te-ai impacat cu tine. In rest, le dau dreptate colegilor mei.
"Ceea ce nu ma ucide, ma face mai puternic."

16 Februarie, 2012, 04:50:43 p.m.
Răspuns #6

Dexter16

Multumesc tuturor.
Mersi "un_gand" pentru raspunsul tau in versuri , foarte frumos :) Si multumesc alexia : cu ajutorul tau am reusit sa inteleg ce imi mai lipsea ...nu o iertasem inca :) mersi :*

Cred ca ai dreptate "un_gand" ...e timpul sa merg singur pe drum , fara norul de ganduri ce ma insotea mereu . Cu siguranta va veni si ziua cand voi gasi ceea ce am nevoie :)
« Ultima Modificare: 16 Februarie, 2012, 05:07:54 p.m. de Dexter16 »

19 Februarie, 2012, 09:49:58 a.m.
Răspuns #7

sN1ps

Chiar daca pare ..poate lipsit de scrupule in viata trebuie sa mai fii si indiferent,ignorant dar cu sufletul tau intact,pentru ca aceste lucruri sunt esentiale la un moment dat:) Nu intelege gresit mesajul:)
« Ultima Modificare: 19 Februarie, 2012, 09:53:04 a.m. de sN1ps »