Povestea e foarte complicata. Oare de ce ai nevoie sa iti complici viata? Poate ar trebui sa reflectezi la asta. Dar revenind... E o situatie in care e foarte greu sa dai un sfat. Daca ea isi doreste foarte mult sa isi refaca familia, casnicia etc., chiar presupunand ca te iubeste pe tine mai mult, atunci asta ar trebui sa faca. Pentru ca daca nu ar face-o si s-ar intoarce la tine te-ar acuza (constient sau subconstient) permanent ca esti cauza rupturii dintre ea si sot. Indiferent de cauzalitate (imi dau seama ca a fost cumva invers). Si totusi... isi va reprosa ei, iti va reprosa tie... ca a vrut sa isi salveze casnicia si nu a reusit. Cred ca ar trebui sa stai de-o parte si sa ii lasi spatiul de care are nevoie. Daca va reusi sa isi salveze casnicia ... inseamna ca mai era ceva de salvat acolo. Daca nu - abia atunci ati mai putea fi impreuna fara vinovatii si regrete, remuscari etc.
Sigur, asta e o opinie construita pe baza a zece randuri scrise pe un forum. Pana la urma singurul sfat pe care mi-l dau constant mie este sa incerc sa nu iau deciziile altora, ci pe ale mele.
Iti doresc intelepciune si rabdare!