10 Octombrie, 2025, 08:29:03 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: o alegere grea  (Citit de 6302 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

29 Iulie, 2004, 02:11:47 a.m.
Citit de 6302 ori

pito

fiecare relatie are un moment in care pasiunea dispare. dintr-o data ,parca entuziasmul dispare,si incepi sa iei persoana iubita ca atare,sa crezi ca nu mai trebuie sa muncesti pentru a-i castiga afectiunea. "to take someone for granted", in alte cuvinte :-\

odata ajunsi in acel moment in care motivatia de a merge mai departe dispare aproape cu totul,cand persoana pe care o iubesti(da,o iubesti!) nu-ti mai arata afectiune,ce e de facut? sa pui punct relatiei,sperand sa-ti gasesti alinare langa altcineva,sau sa ...rabzi... sperand in clipe mai bune,candva,dar tot cu aceeasi persoana?

eu unul merg pe varianta a doua... desi mai am clipe in care ma indoiesc de decizia luata. poate ca sunt eu un optimist incurabil ;D , nu stiu....

voi ce raspuns ati da? ce varianta ati alege?

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines. Explore. Dream. Discover.

29 Iulie, 2004, 03:35:10 p.m.
Răspuns #1

Aimee

Trebuie sa reinventezi relatia!
Sa iti aduci aminte cum ti-ai cucerit perechea si sa incerci samai aduci si ceva nou, dar e bine sa repeti si lucrurile marunte de la inceput, cand inca nu va cunosteati bine si nu stiai la ce sa te astepti de la ea/el!
"Fericirea care s-a dus ma sufoca pentru ca e tot durere."

01 August, 2004, 12:27:57 a.m.
Răspuns #2

bke

Vizitator
...acum sunt beat deci voi abera.Parerea mea.. o puteti critica ce vreti voi.. sper sa va ajute cu ceva... e pacat ca o relatie care a ajuns intr-un anume stadiu sa fie facuta varza... adica...dupa ce v-ati chinuit atat sa va vedeti, sa va iubiti sa fie totul in zadar(repet sunt beat si nu stiu daca despre asta era vorba, daca nu... imi ziceti ca sunt un cretin si asta este:) ) asa.Eu am o relatie de 7 luni si ... cu o fata de 16(de ce 16 ani? fiindca am invatat-o sa iubeasca, cred...) care zice tot timpul ca ma iubeste... voi nu doriti sa auziti asa ceva?sa traiti un vis... care poate deveni realitate(speranta..)? eu inca il traiesc si stiu ca , candva o sa gaseasca pe altcineva... dar poti trai clipa?de ce sa o traiesti, simplu.. sa ai niste amintiri frumoase.. sa sti ca , de mult ai iubit... si a fsot chiar frumos... nu?dar dupa ce suferi in love... nu mai vrei sa iubesti, vrei sa traiesti viata la maxim ca te-ai saturat sa depui atata suflet si sa fi batjocorit cateodata... si dupaia iar te gandesti sa iubesti...de ce?de ce toate astea? fiindca nu ai de ales ori iubesti si ai noroc sau nu.... ori nu iubesti si te fortzezi mintindute in acelasi timp... nu poti... omul e om, are un sufelt mereu pune suflet in ceva si NOI ASTIA CARE PUNEM SUFLET IN RELATII vom suferii mereu... nu exista cale de scapare...  va iubesc pe toti

26 August, 2004, 11:46:22 p.m.
Răspuns #3

kiddoe

i guess you have to think if its all worth it. is this girl everything youve ever wanted? do you see yourself with this person for the rest of your life? if someone has doubts about the person or the relationship itself, then is it really going to work out in the end? the truth it some relationships last, while others dont. some are there so you can learn from them and be more prepared in the future. i guess u just have to decide what your relationship is. sometimes you have to give up a relationship and move on. the thing is, you dont really know what you until its gone. so imagine you being away from this person for awhile... would u miss them to death, or will it just open up doors with other oppurtunities? good luck with everything
wipe away my tears

06 Noiembrie, 2004, 11:27:23 a.m.
Răspuns #4

AL`Xandra

Vizitator
Dar cat poate dura fericirea in doi?
Poate fi o eternitate... poate fi o clipa... poate fi exact atat cat iti trebuie incat sa iesi pe strada si sa urli "Sunt ferict!!!"
Dar daca nu e asa? ...daca fericirea ne dezamageste si isi ia zborul de la noi?
Oare nu ramai cu un gust amar, ramai cu amintirile...
Care amintiri ranesc... te dor... nu mai suporti... trebuie sa faci ceva... si atunci o iei la fuga.
Fugi de lume, de durere, de sentimente, fugi de tine... si nu ai unde te ascunde...
Si tot fugi... si fugi... e minunat sa te iei la intrecere cu vantul chiar daca stii ca el va castiga.
Vantul e cel ce imprastie fericirea si eu sper ca alerand pe langa el sa obtin macar farama care-i va aluneca printre degete.
Simt ca pot atinge cerul cu ceva din sufletul meu...

Dar poate e doar o iluzie. :'(

06 Noiembrie, 2004, 03:30:29 p.m.
Răspuns #5

Lord_Saladin

Vizitator
 "Putem fii iubiti timp de un an... si prieteni anul urmator... iar in anul ce va urma dupa aceea, doar cunostinte.... si asa, ma vei uita...
 Dar ceea ce vreau sa spun, e ca in momentele in care esti deznadajduita, sa te gandesti ca exista cineva, departe, la care ii mai pasa de tine.
 De aceea sunt prietenii. "