Amelie ceea si ai enumerat tu sunt doar vise...mi-e greu sa cred ca ai intalnit asta in realitate si de la un barbat

Iar in ceea ce priveste ceea ce a zis Lorelei sunt complet de acord desi as face o mcia corectura : nu e neaparat feminin faptul ca iti doresti sa fii tinuta in brate...de exemplu : poate ca nu sunt eu ca alti baieti ,dar ...cand am visat la o fata ca la cineva care as vrea sa imi fie alaturi ,nu am visat-o goala in patul meu ,ci amandoi stand imbratisati pe marginea unui lac la amurg...nu stiu de ce dar intotdeauna m-a fascinat amurgul...rasaritul mi se pare obositor , parca un nou inceput ,anunta o noua poveste ...pentru care nu mai am energie sau iubirea necesara de investit....
In ceea ce priveste sprijinul : intotdeauna am fost o persoana egoista...am vrut sa primesc dar nu sa daruiesc si avand in vedere ca nu daruiam am renuntat si sa ma astept ca voi primi

Dar daca ar fi sa visez la jumatatea mea cu siguranta ar fi cineva pentru care as da totul din lume doar ca sa ramana "a mea" ,deci cu alte cuvinte o persoana care sa ma poata schimba .
Deci da merita sa ai o relatie stabila si raspund astfel pentru ca asta e intrebarea care se ascunde in spatele intrebarii ...suna ciudat nu?