Cind t-am vazut prima data nu aveam careva intentii despre noi doi. Atunci eu ma simteam destul de "satul" si nu credeam ca i-mi trebuie cineva. Din prima data cind n-au facut cunostinta am simtit ca te uiti la mine putin deosebit, nu asa ca la altii, dar stateam stabil pe ideia nu am nevoie de nimeni. Pe urma a fost o etapa cind eu am facut o schimbare globala in ceia ce fac. Exact atunci ai nimerit si tu in fata mea. A fost in felul urmator: eu aveam probleme cu locul de trai, stateam la prieteni. Dormeam, la un moment dat m-am trezit brusc si am spus: "De miine incep o viata noua". A doua zi te-am intilnit in biblioteca. Pe urma daca mai tii minte ce a urmat.. ok povestesc.
Pe urma ai spus ca ai nevoie de carte de filosofie. Eu nu am stat sa ratez sansa ti-am propus sa ne intilnim mai spre seara si sa ti-o aduc. Eu am plecat cu Fil, tu ai ramas. Cind ieseam din facultate te-am intilnit, erai cu prietena ta. A urmat o mica plimbare in trei.Seara t-am sunat ne-am inteles de loc si am venit la Riscani. Am venit cu 20 minute mai devreme si in plus tu ai mai intirziat putin, cu vreo 10 min. Nu era frig, zapada se topea. Dicutii, chestii, priviri de la distanta. pina la urma era cit pe ce sa uit sa-ti dau cartea care a fost ca pretext initial. A doua zi te-am inilnit intre etajele 6 si 7(mai tii minte). te-am privit in ochi si am inteles tot. In o clipa am inteles ca daca vreau esti a mea. Gindul acesta pe semne si mi-a rupt psihica. Pe urma au urmat inca citeva "petreceri" acasa. Pe urma a fost ziua studentului. Eu te cautam ca timpitul peste tot dar tu stateai acasa si te amuzai de mine. Am inghitit chestia asta totul se face doar pe reciprocitate si pe iertare.Asta a fost prima cauza de ce pe urma am plecat. Cu toate ca atunci am acceptat pe urma s-au strins mai multe. Tot atunci m-am intilnit cu ex prietena mea. Nu am schimbat cu ea decit doua cuvinte. Eu speram ca tu esti pe undeva si am vrut sa ne vezi impreuna. Stupid dar totusi capul meu pasionat asa gindea. A doua zi totusi ne-am intilnit si am vorbit. Pe urma scena care si a determinat tot. Tu ai spus ceva, eu am spus ceva. Da erau chestii stupide dar ele aveau ca scop testarea cine de cine are nevoie. Pe urma un mic scandal pe telefon. Pe urma un appel a prietenei tale in care ea m-a rugat sa te sun. Te-am sunat... Ne-am intilnit. Ultimul pod care a trebuit sa-l trec spre mina ta (inima deja o aveam) a fost pretenul tau. Da da acel din armata cu i-l chema sergiu.

Eu stiam ca nu vei disparea nicaieri de la mine si am spus fraza. O mai tii minte "Poti fi cu oricine, eu oricum te iubesc. Pentru mine este important ca tu sa fii fericita si nu importa cu cine." Cu adevarat i-mi dadeam seama ce fac dar nu t-am amagit. Nu am spus aceasta pentru pur si simplu a te cuceri. O mai tii minte primul nostru sarut. Acesta a fost primul meu sarut in genere. Eu nici cu aceasta nu te-am amagit. Straniu ca nu am facut aceasta mai devreme ci doar la 18 ani:) amuzant? Eu pur si simplu aveam grija de calitatea vietii mele. Eu am primit placare doar in prima secunda. Pe urma eu am zburat departe departe. Incerca sa-ti refaci in minte fata mea de a doua zi. Te detestam, nu vroiam sa te vad, dar t-am iertat si asta. prietenii cin au vazut muscaturile tale m-au recomandat sa te las. Nu te-am lasat. Stii de ce nu regred. Noi niciodata nu ne certam. Daca eu spuneam ca nu am chef de figuri nu aratai figuri. Cred ca de aceasta si mai eram cu tine. Tii minte eu ti-am spus "Daca o sa vina momentul cind eu voi pleca, eu voi pleca indiferent de faptul cit de tare eu te iubesc. Cit de tare eu nu te-as iubi eu am sa innec acesta adinc adinc in inima mea." Daca tii minte atunci de ce mai sperai sa ma intorci. Doar stiai ca daca eu ceva spuneam asa si era. Tu doar stiai ca eu nici o data nu spuneam nimic pur si simplu asa. Mai ales tie.