10 Octombrie, 2025, 05:51:39 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: iubire imposibila?  (Citit de 6846 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

17 August, 2012, 12:51:17 p.m.
Citit de 6846 ori

ellena352

salutare tuturor. am nevoie de un sfat urgent nu mai stiu ce sa fac. a inceput acum 2 ani m am indragostit de un amic de al meu bine lui ii placea de mult de mine dar avea deja o relatie iar eu nu ii acordam atentie decat ca si amic, soarta a facut ca noi doi sa devenim mai apropiati sa vb mai mult decat inainte si cand ne am dat seama ca e ceva mai mult de atat am zis sa incetam sa mai vb sa ne mai vedem dar el a insistat spunand ca ma iubeste si ca nu poate sta fara mine si eu eram la fel dar nu i am recunoscut in prima faza si apoi am hotarat sa ramanem impreuna chiar daca el este cu cineva si care sta la el si am inceput sa ne facem planuri si a zis ca va trebui sa discute cu tipa de acasa in fine am trecut prin multe certuri a fost greu si este in continuare ca tipa stie de noi dar nu vrea sa plece de la el iar el nu i a spus pana acum sa plece de la el din cauza ca i este mila iar pe mine nu ma lasa adica sa si vada de viata lui cu ea daca crede ca mai are vreo sansa. el imi spune ca nu si mai doreste sa fie cu ea numai ca  nu vrea sa o raneasca mai mult decat e si sa inteleaga de buna voie iar ea stie ca se vede cu mine el vb cu mn la telef chiar si cu ea in casa dar nu vrea sa renunte si el imi tot spune sa i fiu alaturi ca ma iubeste foarte mult dar nu mai inteleg de ce nu face ceva cat sa i mai fiu alaturi asa ca deja a intervenit sentimentul de gelozie si mi este greu sa stiu ca este cu ea in casa desi el imi spune ca nu mai este nimic intre el si ea ca ea incearca sa i acorde atentie dar el nu si nu stiu cum sa mai fac l am batut la cap sa i spuna ca nu mai poate sta cu ea daca el nu mai vrea sa i spuna in fata ca el i a zis decat ca ma iubeste pe mn foarte mult dar ea cu toate astea a zis ca o sa i treaca sentimentele fata de mine ajutati ma cum sa fac ca sunt epuizata

22 August, 2012, 11:05:38 p.m.
Răspuns #1

viulian

Administrator
Pai e complicat - e normal sa fii epuizata.

Eu in locul tau as da un ultimatum. Pana la urma, utopic vorbind, in iubire nu ar trebui sa mai existe o a treia persoana, pentru ca nimic nu i-ar mai separa pe cei doi.

Nu mi-a fost clar (ai scris fara punctuatie si greu sa ma prind) dar nu stiu daca a aparut ideea sa se mute el la tine ? Daca ii e mila sa o dea afara ca n-are unde sa se duca, ok, dar macar sa vina el la tine ?