10 Octombrie, 2025, 07:30:19 a.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Sincer am nevoie de un sfat!  (Citit de 12293 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

03 Martie, 2013, 05:03:48 a.m.
Citit de 12293 ori

eLFu

Buna ! Sunt nou pe site ,vreau sa fiu cat mai scurt,nu vreau sa va plictisesc cu povestea mea.Incep a va spune ca nu stiu ce se intampla cu mine,am o viata destul de frumoasa pe plan social,insa cand vine vorba de "iubire" sunt  retras,neincrezator si incerc sa fiu indiferent.De ce va zic asta ,anul trecut mi-a placut de o fata ulterior sa o si iubesc.Fata respectiva venea prin camera la mine la inceputul relatiei de prietenie .atentie, si nu iubiti,si usor am inceput sa ma atasez de ea.Atata timp cat nu i-am arata acest lucru incepusem sa ma sarut cu ea, sa imi arate ca tine la mine, si  in cele din urma am lasat garda jos si am fost si eu la fel de cald cum era ea cu mine.Problema e ca eu chiar ma indragostisem de ea,si oarecum intr un mod placut o imbibam cu iubire.Lucrurile sa u intors  in defavoarea mea ,fata nu ma mai suna nu mai iesea cu mine, doar pentru simplu fapt ca am procedat ca un baiat iubitor si atent si asta ma costat.In cateva  zile fara sa imi dea un raspuns concret la adresa relatiei noastre am vazut o cu altcineva,ceea ce m-a durut enorm.Dupa un timp nu am mai vorbit cu ea,,ulterior dupa cateca luni m-a cautat din nou .Bineinteles am reuzat categoric sa mai fim impreuna dupa ce ea imi propusese ,insa am zis sa ramnem amici.Din nou m-am atasat de ea,ieseam impreuna ..si pentru a doua oara i-am zis eu sa fim impreuna ,m-a refuzat si de atunci nu am mai vorbit cu ea .In cele din urma a incepu sa ma caute pe facebook,am reusit sa o uit,cu toate ca inca ma cauta .Problema e ca ma cautat si azi,am acceptat sa ma vad cu ea,plecand dezamgit de la ea..pentru ca daca ii arat din nou ca o iubesc .iara voi suferi.Ce pot face spuneti mi va rog! Mai merita oare dupa ce mi-a facut sa ii mai dau o sana ..chiar si de amicie?
« Ultima Modificare: 03 Martie, 2013, 05:15:53 a.m. de eLFu »

03 Martie, 2013, 11:40:21 a.m.
Răspuns #1

Paul

Decizia asta este a ta si numai a ta. Ceea ce trebuie sa afli nu este daca sa iesi sau sa nu iesi cu ea. Trebuie sa te analizezi pe tine mai intai, trebuie sa-ti pui serios intrebarea daca mai simti ceva pentru ea... Daca da, trebuie sa te intrebi daca este de ajuns ceea ce simti pentru a-i mai da o noua sansa. Nu exista formule magice pentru astfel de situatii, dar astfel de experiente ne ajuta sa ne maturizam, ne ajuta sa ne cunoastem pe noi insine, asa ca, indiferent de decizia ta, este o victorie. Succes.
Iubesc, deci exist.

03 Martie, 2013, 04:13:27 p.m.
Răspuns #2

eLFu

Mai simt ceva pentru ea! si din totu sufletul meu as vrea sa ii mai acord o sansa ,insa nu stiu daca ..luand aceasta decizie ma va face mai fericit pentru ca ,am un sentiment in legatura cu ea si anume , daca ii voi arata din nou ca simt ceva pentru ea va fi indiferenta cu mine si intr-un final voi iesi dezamgit,si mai mult de atata,ranit din nou  si va fi greu pentru mine sa incep iar aceasta batalie cu mine practic in intentia de a o uita.Multumesc mult pentru sfat.Apreciez ca sunt oameni care incearca sa faca un lucru bun  unor oameni  necunoscuti,unor tineri cu probleme sentimentale firesti la varsta lor,este un lucru deosebit sa ai un sprijin moral din partea unei persoane ..este vital,fie ea o persoana necunoscuta.
« Ultima Modificare: 03 Martie, 2013, 04:15:16 p.m. de eLFu »

03 Martie, 2013, 11:10:17 p.m.
Răspuns #3

Paul

Faptul ca esti tu cel care este in pozitia de a oferi o noua sansa cuiva, iti da un oarecare avantaj. Profita de asta, si incearca sa fii mai putin siropos... Multe fete prefera un necioplit unui baiat sensibil si sincer. Asta nu inseamna ca trebuie sa iti bati joc de ea, doar sa fii ceva mai stapan pe tine si sa tii sentimentele in suflet, fara a le mai arata. Demonstreaza-i ca esti barbat, poate asta si astepta de la tine, poate are nevoie sa se simta in siguramta, iar pentru asta trebuie sa fii cam ca toti barbatii, aparent nepasator, misterios, inteligent si sigur pe tine. Aplica formula asta si te asigur ca nu vei da gres. Nu-ti fie nicicand teama sa incerci, secretul unei vieti implinite este o inima deschisa, chiar de vei fi din nou parlit, asta e, mai important este sa te implici decat sa te lasi doborat de complexe si de temeri. Succes. Tine-ne la curent!
Iubesc, deci exist.

04 Martie, 2013, 11:42:55 a.m.
Răspuns #4

eLFu

Nu sunt genul sa imi bat joc de fete ,dar ea si-a batut joc de mine ,am iertat-o dar nu am uitat ce a facut .Am fost in aceiasi dilema acum ceva vreme insa m-am hotarat sa fiu deschis fiind  complet constient ca voi suferi.Daca o fac si acum ,in felul tau cred ca voi avea acelasi raspuns pentru ca o cunosc foarte bine ...insa nu siu din ce motiv nu ma lasa in pace,si ba ma invita pe la o plimbare sau sa vad un film..evident ca o refuz.Intre timp a mai avut o relatie  si  numai pot avea increde sub nicio forma in ea....singurul impediment fiind acela ca...a mai ramas ceva minuscul in mine pentru ea..si acel"minuscul" imi mai aduce aminte de ea cat de cat:).

04 Martie, 2013, 12:04:01 p.m.
Răspuns #5

mcris

Si eu sunt de acord cu Paul.
Faptul ca tu crezi ca stii de la inceput ce o sa intample nu e bine. Caci de fapt nu stii, viitorul ti-l poti modela si tu. Daca in minte ai ideea ca nu va merge probabil ca nu va merge. Fii mai optimist.
O relatie nu e ceva unidirectional. Faptele si gandurile tale pot modela partenerul. Neincrederea se transmite de la unul la altul si nu e buna. Intreaba-ti partenera ce nu a mers prima oara, de ce a trebui sa incerce altceva. Cand o vei intelege atunci vei sti daca puteti fi impreuna sau nu.

04 Martie, 2013, 07:48:23 p.m.
Răspuns #6

Paul

Iar te umpli singur de prejudecati... Baietii sunt altfel, lasa grijile fetelor, ele isi pun 1000 de intrebari inainte de a face ceva. Baietii sunt mai directi, mai impulsivi, mai instinctivi. Nu-ti fa probleme, las ca treci tu peste, chiar daca ti-o face din nou... Repet, fii mai misterios dar mai ales mai rezervat cu sentimentele tale... Nu trebuie sa stie ea tot ce e in sufletul tau. Fa asta si vei vedea ca te vei simti ca si nou.
Iubesc, deci exist.

06 Martie, 2013, 12:19:31 a.m.
Răspuns #7

viulian

Administrator
Mie pana la urma nu mi-e clar ce te deranjeaza :) sau ce nu intelegi.
La inceput spui ca odata ce i te-ai deschis, gata, si-a pierdut interesul, ca ai suferit dar ca te-ai pus pe picioare, si ca acum nu mai scapi de ea - dar ca mai simti ceva insa ... nu poti sa treci peste ce ti-a facut ?

De ce nu incerci sa iesi si cu alte tipe si sa nu mai ramai asa axat pe ea ? Pentru ca nu vei putea uita ceea ce s-a intamplat... mai bine iti gasesti o fata care te apreciaza pentru ceea ce esti, fericita cu tine, si care nu are nevoie de inca alte 2-3 relatii si care isi tine fostii "pe aproape" ?

12 Februarie, 2014, 04:13:22 a.m.
Răspuns #8

Dexter16

viulian stiu ca e vechi topicul ,dar ma gandeam ca poate ar ajuta chiar si acum sa intelegi...el nu era retras in ceea ce privea fetele, sau dragostea, ci ii era frica de o relatie. Si fata aia nu simtea dragoste pentru el , ci interes , deoarece el se purta indiferent si cu asta apare si un anumit mister si o provocare , si asta era el pentru ea. De asta il cauta...si poate era si un bun prieten si un iubit slab, dar asta nu am fi putut sti decat daca il cunosteam indeaproape in persoana :)
Oricum sa speram ca a reusit sa treaca peste problema lui :)
Nu uita ca desi florile infloresc de capu lor pe campii ,daca o aduci in casa tot va trebui sa ai grija de ea....