05 Noiembrie, 2025, 10:30:52 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Ce cauta o femeie la un barbat?  (Citit de 26647 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

13 Septembrie, 2004, 11:17:04 p.m.
Răspuns #15

ela

hmm...daca ar fi sa nu ma limitez la nimik...mi-as face iluzii...ar fi frumos...pai mie mi-ar placea sa fie logic inalt,minim 1.80,brunet,cu ochi...verzi.mama...mor dupa astia,sau cu ochii albastrii.cu simtul umorului,logic,sa stie sa ma faca sa rad cand imi vine sa plang,si sa ma faca sa plang...de fericire.sa fie romantic...dar nu exagerat.sa-mi demonstreze ca tine la mine...nu prin cadouri ci prin gesturi tandre zi de zi,sa nu fie posesiv sau f gelos(hmm...gelos parca umpic...asa de culoare).sa-mi aduca adesea aminte cat de importanta sunt pt el.sa-mi spuna intr-un mod frumos unde gresesc .sa ma ajute...in orice.sa fie mai destept decat mine,sa pot vb orice cu el.sa ma inteleaga cand ma plng de ceva.sa ma sune pe mobil...ador sa vb ore in sir la telefon...sa ma faca sa uit de mine...sa ma conduca acasa...sa-mi satisfaca dorintele...chiar si cele mai...nebunesti...sa aiba replica daca ii citez din vreo carte ...sa-i placa ce-i gatesc eu :)....mama...multe ar mai fi...conteaza aspectul fizic...dar va vine sa credeti ca am gasit aproape toate aceste calitati...exceptie face aspectul fizic la o persoana,la un fost prieten de-al meu?...Domne...mi-am lasat imaginatia sa zboare...si uite unde a ajuns:(
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

13 Septembrie, 2004, 11:22:51 p.m.
Răspuns #16

friend

Vizitator
Adica... avea 1,79 si jumatate?  ;)

13 Septembrie, 2004, 11:24:42 p.m.
Răspuns #17

ela

de ce sa cer multe?...ca apoi sa fiu dezamagita ca nu pot gasi ceea ce vreau?prefer putinul,sa nu-mi fac visuri si sperantze deajaba.
oamenii care isi tot amana fericirea sunt ca si niste copii care alearga dupa balonase de sapun pentru a le prinde

13 Septembrie, 2004, 11:26:36 p.m.
Răspuns #18

friend

Vizitator
Ha! Ha! Ha! E buna! Chiar ma mir ca ai gasit doar un singur baiat asa!  ;)

13 Septembrie, 2004, 11:27:17 p.m.
Răspuns #19

DIANA

Vizitator
Sa te mutumesti cu ceea ce ai...periculoasa vorba! iti poate taia aripile si-apoi...cum mai zbori? ???

13 Septembrie, 2004, 11:29:03 p.m.
Răspuns #20

ela

nu!era cam de 1.72,avea ochi verzi,nu era mai destept ca si mine...cred.nehh...nu va mai plicti...oricum...era.

13 Septembrie, 2004, 11:32:12 p.m.
Răspuns #21

ela

hmmm...nu ma intelege-ti gresit.nu ma multumesc chiar cu orice...ma refeream la baieti...ca nu poti cere ff multe,tre sa fie om la urma urmei,nu?ca nu e la inceput cum vrei tu?ok,il faci pe parcurs.eu vreau chiar ff multe de la viata...ceea ce cred ca-i cam rau...

13 Septembrie, 2004, 11:39:11 p.m.
Răspuns #22

DIANA

Vizitator
Da, dar primul pas pentru a-l face asa cum vrei tu, e sa stii foarte bine cum vrei sa fie, care trebuie sa fie finalul muncii tale! Altfel...cum il transformi? In ce? Cat de clara e imaginea operei tale in mintea ta, artistule? Te multumesti doar cu ideea ca panza sau lutul iti va oferi ce are mai bun?

13 Septembrie, 2004, 11:41:50 p.m.
Răspuns #23

ela

oare ce baiat s-ar lasa modelat...schimbat de o fata???

13 Septembrie, 2004, 11:43:41 p.m.
Răspuns #24

Gordius

Unul care iubeste, care cunoaste ca are limite si care le recunoaste. Dar mai ales care iubeste. In ceea ce ma priveste, de exemplu, atunci cand iubesc simt ca imi doresc sa fiu mai bun si sa daruiesc ce e mai bun in mine.

13 Septembrie, 2004, 11:47:28 p.m.
Răspuns #25

DIANA

Vizitator
Ai dreptate, Gordius! Iar atunci cand exista iubire, omul devine vrand-nevrand un lut moale in mainile celuilalt si schimbarea sau modelarea lui e un proces atat de armonios!...

13 Septembrie, 2004, 11:51:58 p.m.
Răspuns #26

Gordius

Ca o paranteza... Am cunoscut un barbat care obisnuia sa spuns: "asta sunt! daca vrei unul mai bun, cauta-ti in alta parte!" Acelasi barbat dadea dovezi de violenta fata de sotie si copii. Dar asta e alt subiect... Poate chiar ar fi interesant sa il dezbatem separat.

14 Septembrie, 2004, 12:01:46 a.m.
Răspuns #27

DIANA

Vizitator
Si eu ma gandeam tot la oamenii care spun "Asta sunt!' si cred ca de ei imi e cel mai teama pe lumea asta! Poate nu sunt toti violenti  sau viciati pana la extrema dar faptul ca nu vor sa evolueze e un mare semn de excclamare la care fug...mancand pamantul!

14 Septembrie, 2004, 12:02:38 a.m.
Răspuns #28

Lord_Saladin

Vizitator
 Hmm... ce cauta o femeie la un barbat... . :-\
 Cred ca un barbat daca se poarta un pic mai superficial, poate cuceri inima unei femei... .Siguranta de sine, lipsa totala a defectelor (care trebuiesc minimalizate , sau mai bine zis, ascunse ), o slujba buna, un caracter hotarat si intangibil,  un cavalerism rece, eventual si ceva cultura generala (contrar a ceea ce se crede, femeile chiar apreciaza mult asta ), si un "harem" de foste iubite si partenere de pat pot asigura, da,  pot asigura favorurile aproape oricarei femei !
 A apus era "poetilor indragostiti ", a "trubadurilor", si a celor care isi alinta iubita, si a celor ce o tin numai in cadouri .... A apus ! A apus !
 Astfel de procedee tin, cel mult sa spun, fie la femeile trecute de 35 de ani, fie la cele sub 14 ani... in ochii oricareia de pe strada, asta tin de domeniul trecutului istoric, si acum, de domeniul penibilului.

14 Septembrie, 2004, 12:08:34 a.m.
Răspuns #29

Gordius

Muzafer, oare? Experienta mea infirma intr-o mare masura cele spuse de tine. Chiar si raspunsurile date aici de catre reprezentantele sexului frumos spun altceva.