10 Octombrie, 2025, 05:33:34 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: ochii care nu se vad se uita sau Dragostea invinge totul...  (Citit de 15017 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

14 Noiembrie, 2004, 08:24:57 p.m.
Răspuns #30

Lorelei

Cine stie, poate pe prietenul ei il cheama Florentino Ariza... hmm!...

... si poate era telegrafist...
Amintirile au un singur cusur: ne viziteaza in fiecare zi.

14 Noiembrie, 2004, 10:16:56 p.m.
Răspuns #31

Alcor Ulanga

Cine stie, poate pe prietenul ei il cheama Florentino Ariza... hmm!...

... si poate era telegrafist...

Poate!  ;)
--- The sky is the limit ---

16 Noiembrie, 2004, 09:40:30 p.m.
Răspuns #32

AL`Xandra

Vizitator
Ochii ce nu se vad, nu se uita, ci se doresc mai mult~!!!

Timpul tine parte indragostitilor... ochii lor spun aceast lucru...
Sa-i credem?!

La orizont se intalneste cerul si pamantul. 
Ochii nostri- AICI- langa noi... mainile noastre spun si simt aceasta putere...
La capatul pamantului, chiar oamenii ce vor sa se desparta se vor intalni.
Noi indragostiti ne unim mainile... chiar daca numai pentru o clipa ~AICI~ langa inimile noastre DRAGOSTEA INVINGE~!
Soarele si luna nu se intalnesc niciodata, dar au aceeasi casa ~CERUL~
Soarele zambeste zilei, luna iubeste noaptea Sarutul nostru ~al celor ce iubim~ e pecetea lor.
Sa nu lasam DRAGOSTEA aruncata in tacere, fiindca devine cea mai mare durere a inimilor noastre.

17 Noiembrie, 2004, 12:38:20 a.m.
Răspuns #33

serrenne

OCHII CARE NU SE VAD SE DUC DORUL dar asta daca iubesti cu adevarat.
Va spun din experienta!De cateva luni stau in alt oras decat prietenul meu si nu se pune problema de uitat.Dimpotriva!Ne e pe zi ce trece mai dor unul de altul!
 Si cred ca e si o expicatie logica la treaba asta : de multe ori daca stai zi de zi impreuna intervine cat de cat o anumita rutina.Daca nimic nu se pune de-a curmezisul povestea isi pierde din farmec si din mister incetul cu incetul.Cateodata e binevenita si o piedica, pentru a stimula si mai mult iubirea! Si una din piedici e distantza!
  Eu zic ca o relatie la distantza (relativ mica, sa zicem in tara)poate functziona f bine !
  In schimb nu ma pot pronuntza fatza de cele la distamtza mare cand nu te vezi cu anii!
Prietenul meu a vrut sa plece si el in strainatate !Avea posibilitatea sa plece repede!Mi-a cazut cerul in cap!
Dar m-am abtzinut si i-am zis ca daca vrea sa plece eu nu ma supar si nu ma pun in calea fericirii lui!
Dupa nici o ora m-a sunat si mi-a spus ca s-a hotarat sa nu plece.I-am zis ca daca e din cauza mea mai bine sa plece ca sa nu ma simt vinovata mai tarziu si m-a asigurat ca e doar decizia lui.
Dupa o vreme am aflat de la altcineva ca nu a plecat pentru ca nu putea sa ma lase, sa stam departe unul de altul!
Pt mine a fost o dovada de enorma de iubire!
Culmea e ca cei cu care trebuia sa plece si care s-au dus au gasit acolo niste conditzii imposibile, iar unii s-au intors din cauza asta!Asa ca nu ma simt nici vinovata!