10 Octombrie, 2025, 09:06:27 p.m.
Totul despre Iubire

Autor Subiect: Eu... si doar eu...  (Citit de 5019 ori)

0 Membri și 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

25 August, 2004, 08:17:34 a.m.
Citit de 5019 ori

instinkt

Ideea este ca in momentul asta trec printr-o perioada super naspa a existentei mele. Poate o sa va spun pe parcurs despre ce este vorba, dar ma bucur ca in momentele astea, am reusit sa va gasesc pe voi. Sunt sigur ca voi ma veti face sa ma simt mult mai bine si o sa ma faceti sa imi revin din starea in care sunt... Va multumesc ca existati...

Andrei, 20 ani, Bucuresti.

25 August, 2004, 11:10:25 a.m.
Răspuns #1

androgin

Vizitator
bine ai venit, Andrei!

25 August, 2004, 05:32:50 p.m.
Răspuns #2

Iosif

Bine ai venit, dar... sa stii ca cel mai bine te-am putea ajuta daca ne-ai spune despre ce este vorba. Daca alegi sa ne impartasesti problema ta, "Lifehelp" iti sta la dispozitie.
Life is short, Break the rules, Forgive quickly, Kiss slowly, Love truly, Laugh uncontrollably, And never regret anything that made you smile.

25 August, 2004, 10:25:44 p.m.
Răspuns #3

kiddoe

-+- W.E.L.C.O.M.E-+-I hope you can find the help you`re looking for here, and hopefully you will get through the situation you are in. I wish you well.
wipe away my tears

26 August, 2004, 08:20:42 a.m.
Răspuns #4

instinkt

Va multumesc din suflet pentru primirea calduroasa pe care mi-ati oferit-o. Am scris o parte din ceea ce am patit intr-unul din topicuri, dar voi compune azi sau maine cel tarziu un topic, in sectiunea Lifehelp, in care va voi expune pe larg tot ce mi s-a intamplat si tot ce mi se intampla... Sper doar sa aveti rabdarea sa il cititi si sa ma ajutati cu cat de multe sfaturi puteti voi...

Numai bine...